-
Radełko do ciasta falowane ostrze 6 cm | HENDI, 856154
Netto: Brutto: -
Radełko do pizzy, średnica: 10 cm | HENDI, 617007
Netto: Brutto: -
Radełko do pizzy czarne, 230 mm | HENDI, 617014
Netto: Brutto: -
Radełko - nóż do pizzy o średnicy 10 cm | GI.METAL, MG-ROM
Netto: Brutto: -
Radełko nierdzewne proste, średnica 57 mm | STALGAST, 321120
Netto: Brutto: -
Nacinak nierdzewny do pizzy 555x130 mm | CONTACTO, 5683/560
Netto: Brutto: -
Radełko do pizzy proste, średnica: 10 cm | STALGAST, 561101
Netto: Brutto: -
Nóż do pizzy 100x22x230 mm | BARTSCHER, 100928
Netto: Brutto: -
Nóż krążkowy do pizzy | REDFOX, NKG - 10
Netto: Brutto: -
Radełko | TOM-GAST, T-80004
Netto: Brutto:
Radełka do pizzy
(29)Wszystkie kategorie w dziale Radełka do pizzy
Naszym klientom oferujemy profesjonalne akcesoria, które zostały stworzone z myślą o pizzerii. Jednym z takich narzędzi są radełka do ciasta bądź pizzy. Do czego służy to urządzenie? Ułatwia i usprawnia krojenie pizzy, tuż przed podaniem jej gościom. Radełka do pizzy, które są dostępne w naszej ofercie, pozwalają na idealne oddzielenie poszczególnych kawałków pizzy od siebie. Stosowanie tego narzędzia sprawi, że pizza zawsze będzie pokrojona perfekcyjnie. Posiadamy zarówno klasyczne radełka, które posiadają proste ostrze, jak i radełka karbowane, które na końcach ostrzy mają charakterystyczne ząbki. Warto w swojej restauracji posiadać obie wersje tego gadżetu, gdyż każdy z nich znajdzie zastosowanie przy innego rodzaju pizzy.
Radełka do ciasta
Radełko to bardzo wygodny gadżet, który w szybki i sprawny sposób pozwala pokroić nie tylko pizze, ale również ciasto na pierogi. Nasze radełka zostały wyposażone w specjalne, wygodne rączki, które świetnie trzymają się w dłoni i pozwalają na sprawne pokrojenie konkretnej potrawy. Większość naszych produktów posiada ostrza wykonane ze stali nierdzewnej, która jest odporna na szkodliwe działanie czynników zewnętrznych. Rekomendujemy zakup naszych radełek do ciasta oraz pizzy, gdyż są to niedrogie gadżety, które pozwolą znacznie przyspieszyć pracę kucharzy oraz personelu pomocniczego, dzięki czemu ich praca stanie się dużo szybsza i bardziej efektywna.