Piecyk do opiekania zapiekanek i pizzy, sterowanie manualne | REDFOX, FP 36
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 505 mm |
szerokość | 410 mm |
wysokość | 215 mm |
moc całkowita: | 1.75 kW |
napięcie: | 230 V |
temperatura minimalna: | 50 °C |
temperatura maksymalna: | 300 °C |
waga: | 15.2 kg |
ilość pizz: | 1 szt. |
materiał: | stal nierdzewna |
zasilanie: | elektryczne |
wyświetlacz: | nie |
programator: | nie |
Piecyk do opiekania zapiekanek i pizzy, sterowanie manualne | REDFOX, FP 36 - Opis:
Piec do opiekania o wymiarach 50,5 cm długości, 41 cm szerokości oraz 21,5 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00000449 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie, fast-foodzie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej 1,75 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w wysuwany ruszt, sterowanie manualne oraz możliwość ustawiania czasu od 0 do 15 minut. Artykuł idealnie nadaje się do opiekania oraz pieczenia pizzy, mrożonej pizzy, zapiekanek itd. Produkt o wadze 15,2 kg wykonany został pod marką znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Sterowanie temperaturą w zakresie od 50 do nawet 300 stopni Celsjusza gwarantuje doskonałe przygotowanie każdej potrawy.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.