Nóż kieszonkowy Higonokami 9,5 mm
Dane techniczne:- Długość całkowita: 210 mm- Długość ostrza: 9,5 cm- Twardość ostrza: 60-62 HRC- Rodzaj stali: rdzewna SK-5
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 7,5 mm
Dane techniczne:- Długość całkowita: 170 mm- Długość ostrza: 7,5 cm- Twardość ostrza: 60-62 HRC- Rodzaj stali: rdzewna SK-5
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 90 mm Banshu HamonoDane techniczne:- Długość całkowita: 215 mm- Długość ostrza: 9,0 cm- Twardość ostrza: 61 +/- 1 HRC- Rodzaj stali: Aogami
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 8 cm Aogami
Higonokami to jednej z najpopularniejszych noży składanych w Japonii. Obecnie Higonokami jest znane na całym świecie ze względu na swoją prostą budową, niską wagę oraz wyjątkową trwałość.
Dane techniczne:
- Długość całkowita - 170 mm- Długość ostrza - 8,0 cm- Twardość ostrza - 61 +/- 1 HRC- Rodzaj stali - laminat 3 warstwowy rdzeń Aogami
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 8 cm Aogami
Higonokami to jednej z najpopularniejszych noży składanych w Japonii. Obecnie Higonokami jest znane na całym świecie ze względu na swoją prostą budową, niską wagę oraz wyjątkową trwałość.
Dane techniczne:
- Długość całkowita - 170 mm- Długość ostrza - 8,0 cm- Twardość ostrza - 61 +/- 1 HRC- Rodzaj stali - laminat 3 warstwowy rdzeń Aogami
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 8 cm Aogami
Higonokami to jednej z najpopularniejszych noży składanych w Japonii. Obecnie Higonokami jest znane na całym świecie ze względu na swoją prostą budową, niską wagę oraz wyjątkową trwałość.
Dane techniczne:
- Długość całkowita - 170 mm- Długość ostrza - 8,0 cm- Twardość ostrza - 61 +/- 1 HRC- Rodzaj stali - laminat 3 warstwowy rdzeń Aogami
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 8 cm Shirogami
Higonokami to jednej z najpopularniejszych noży składanych w Japonii. Obecnie Higonokami jest znane na całym świecie ze względu na swoją prostą budową, niską wagę oraz wyjątkową trwałość.
Dane techniczne:
- Długość całkowita - 169 mm- Długość ostrza - 7,9 cm- Twardość ostrza - 60 +/- 1 HRC- Rodzaj stali - laminat 3 warstwowy rdzeń Shirogami #2 stal kuta ręcznie
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 8 cm Shirogami
Higonokami to jednej z najpopularniejszych noży składanych w Japonii. Obecnie Higonokami jest znane na całym świecie ze względu na swoją prostą budową, niską wagę oraz wyjątkową trwałość.
Dane techniczne:
- Długość całkowita - 169 mm- Długość ostrza - 7,9 cm- Twardość ostrza - 60 +/- 1 HRC- Rodzaj stali - laminat 3 warstwowy rdzeń Shirogami #2 stal kuta ręcznie
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 8 cm Aogami
Higonokami to jednej z najpopularniejszych noży składanych w Japonii. Obecnie Higonokami jest znane na całym świecie ze względu na swoją prostą budową, niską wagę oraz wyjątkową trwałość. W zestawie z etui które można przypiąć do paska.
Dane techniczne:
- Długość całkowita - 124 mm- Długość ostrza - 5,5 cm- Twardość ostrza - 61 HRC +/- 1- Rodzaj stali - Rdzewny laminat 3 warstwowy, rdzeń: Aogami (Blue steel)
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 68 mm Banshu HamonoDane techniczne:- Długość całkowita: 160 mm- Długość ostrza: 6,8 cm- Twardość ostrza: 60 +/- 2 HRC- Rodzaj stali: rdzewna Monosteel
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 75 mm Banshu HamonoDane techniczne:- Długość całkowita: 172 mm- Długość ostrza: 7,5 cm- Twardość ostrza: 60 +/- 2 HRC- Rodzaj stali: rdzewna Monosteel
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 90 mm Banshu HamonoDane techniczne:- Długość całkowita: 213 mm- Długość ostrza: 9,0 cm- Twardość ostrza: 60 +/- 2 HRC- Rodzaj stali: rdzewny Monosteel
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 40 mm Banshu HamonoDane techniczne:- Długość całkowita: 90 mm- Długość ostrza: 4,0 cm- Twardość ostrza: 61 +/- 1 HRC- Rodzaj stali: Aogami
Do przechowalni
Nóż kieszonkowy Higonokami 70 mm Banshu HamonoDane techniczne:- Długość całkowita: 160 mm- Długość ostrza: 7,0 cm- Twardość ostrza: 61 +/- 1 HRC- Rodzaj stali: Aogami
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.