Cena netto:
196,96 zł 207,33 zł 207,33 zł
Cena brutto:
242,26 zł 255,02 zł 255,02 zł
Dostępność: 24 godziny
Stan magazynowy: 10-24 szt.
Koszt dostawy: od 22,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
waga: 2.5 kg
cena za: sztukę
kod EAN: 5410522516937

Czekolada biała 32% Velvet Callets 2,5 kg torba | CALLEBAUT, W3-E4-U71 - Opis:

Belgijska biała czekolada 32% Velvet Callets 2,5 kg torba W3-E4-U71 to najbardziej jedwabista, najbardziej kremowa biała czekolada w asortymencie Callebaut. Ciesz się bogatym posmakiem, który nigdy nie stanie się zbyt ciężki. Połącz tę czekoladę ze wszystkim, od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców. Dzięki średniej płynności sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu: formowanie, oblewanie, aromatyzowanie, powlekanie itp. Idealna dla doskonałych rezultatów końcowych za każdym razem. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.

Polecane łączenia:

• kit pszczeli, różowy pieprz, grecki czerwony szafran / Krokos Kozanis, mandarynka, agrest, cytryna, rabarbar, jabłko granny smith, porto, piwo owocowe, klon, karmel, orzechy sosnowe, lawenda

Polecane aplikacje:

• Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.

• Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.

• Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).

• Lody i sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.

• Płynność: 3/5
• Min. % suchej masy kakaowej: 32%
• Min. % suchej masy mlecznej: 22,3%
• Tłuszcz %: 40%
Czekolada biała 32% Velvet Callets 2,5 kg torba | CALLEBAUT, W3-E4-U71 - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Czekolada biała 32% Velvet Callets 2,5 kg torba | CALLEBAUT, W3-E4-U71 - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz zwrotów, reklamacji i napraw

Druk reklamacyjny