Nowość

Czekolada ciemna 54,5% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, 811-E0-D94

811-E0-D94


  • 27,37 zł z VAT 22,25 zł bez VAT
  • product.add_to_repository

    Do przechowalni

    Wysyłka do 7 dni. Podany w tym miejscu termin realizacji to orientacyjny czas realizacji (dni robocze) zamówienia od daty potwierdzenia zamówienia przez naszego pracownika a w przypadku płatności przelewem od daty zaksięgowania wpłaty. Termin orientacyjny nie jest ostateczny - możesz więc wcześniej otrzymać towar. W przypadku jakichkolwiek problemów z dostawą lub opóźnień, zostaniesz natychmiast poinformowany przez nasz personel.

Informacje

waga 0.4 kg
cena za: sztukę
powierzchnia: satynowa
powłoka: nieprzywierająca

Czekolada ciemna 54,5% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, 811-E0-D94 - Opis

Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 0,4 kg torba 811-E0-D94 to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.

Polecane łączenia:

  • wanilia, lukrecja, mięta, koper, kardamon, wódka anyżkowa, porto, piwo Kriek Bellevue, Guinness, grenadyna, orzechy makadamia, oliwa z oliwek.

Polecane aplikacje:

  • Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.
  • Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.
  • Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).
  • Lody i sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.

Czekolada ciemna 54,5% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, 811-E0-D94 - Opinie klientów

Czekolada ciemna 54,5% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, 811-E0-D94 - Reklamacja i wymiana

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@chefstore.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklamacyjny

Druk reklamacyjny

    Czekolada ciemna 54,5% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, 811-E0-D94 - Do pobrania

Produkty, które również mogą Cię interesować

Produkty skojarzone z Czekolada ciemna 54,5% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, 811-E0-D94

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.