waga | 0.4 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
powierzchnia: | satynowa |
powłoka: | nieprzywierająca |
Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 0,4 kg torba 811-E0-D94 to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Belgijska biała czekolada 25,9% Callets™ 5 kg blok CW2NV-132 to kultowa biała czekolada, która posiada dokładnie tę samą cudowną równowagę między mlecznymi, kremowymi i waniliowymi nutami, co Recipe N° W2. Jednak jej gęsta płynność sprawia, że stanowi idealny przepis na białą czekoladę do mieszania i aromatyzowania musów, kremów i ganaszów. Ze względu na przyjemny smak można go łączyć z szeroką gamą składników. Ciesz się wspaniałymi efektami końcowymi za każdym razem!
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Polewa dekoracyjna Deco Melts 250 g, pomarańczowa F25120 produkcji holenderskiej firmy FunCakes, specjalizującej się w mieszankach do pieczenia ciast oraz słodkich, kolorowych artykułach dekoracyjnych dla profesjonalnych cukierników i piekarzy.
FunCakes Deco Melts (polewa w dropsach, do rozpuszczenia) oferuje wiele możliwości dekoracyjnych! To jedna z najbardziej wszechstronnych grup produktów FunCakes. Możesz rozpuścić drobne dropsy i nadać im dowolny kształt w wybranej przez Ciebie formie. Możesz tworzyć dekoracje babeczek lub pralin, ale możesz również użyć go do zrobienia lizaków i słodyczy. Równie popularny wśród doświadczonych cukierników, co amatorów oraz wśród najmłodszych kuchennych pomocników. Kiedy stopiony produkt trochę stwardnieje, nie martw się – po prostu ponownie go podgrzej! FunCakes Deco Melts są dostępne w wielu kolorach i smakach. Deco Melts nie są prawdziwą czekoladą, ale smakują jak biała, kremowa czekolada. Produkt przygotowano w dropsach, łatwo go dawkować – dzięki temu nigdy nie przygotujesz zbyt dużej ilości produktu i zaoszczędzisz. Deco melts są idealne do robienia cukierków i ciastek z polewą. Możesz także zanurzyć babeczki i ciasteczka w roztopionym Deco Melts. Z powodu różnic temperatur Deco Melts może topić się podczas transportu i przechowywania – produktu można nadal używać. Czasem może nie dotrzeć do Ciebie w oryginalnym kształcie drobnych dropsów.
Sposób użycia:
Przygotowanie: Włóż dropsy do odpowiedniej miseczki i rozpuść je w kuchence mikrofalowej lub w kąpieli wodnej (w kuchence mikrofalowej rozpuszczaj dropsy przy maks. 500 W). Co jakiś czas (15-20 sekund) dobrze wymieszaj. Przerwij ogrzewanie, gdy dropsy zostaną prawie całkowicie stopione (małe kawałki jednak będą nadal widoczne). Mieszaj nadal, aż dropsy stopią się całkowicie, a polewa stanie się gładka. Przetwarzaj zgodnie z potrzebami. Aby utwardzić polewę, włóż produkt do lodówki (10-15 min.). Aby uzyskać rzadszą polewę możesz dodać dodaj kilka kropli oleju roślinnego.
Zawartość: 250 gramów
Składniki FunCakes Deco Melts – Pink: cukier, uwodorniony tłuszcz roślinny (z ziaren palmy), mleko w proszku (chude), emulgator: E492, E322 (słonecznik), barwnik: E160c. Alergeny podano pogrubioną czcionką. Może zawierać śladowe ilości: orzechów. Ten produkt posiada certyfikat Halal.
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, 16°C – 22°C.
Do przechowalni
Belgijska różowa czekolada Ruby 47,5% Callets™ 2,5 kg torba CHR-R35RB1-E4-U70 to czekolada o intensywnej owocowości i świeżych, kwaśnych nutach. Zrodzona z rubinowych ziaren kakaowych czekolada Ruby RB1 nie zawiera żadnych dodanych barwników ani aromatów owocowych. Jej niepowtarzalny smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych zestawień i odkrywania nowych pomysłów na słodycze, ciasta i desery. Dzięki swojej wszechstronnej płynności, ruby RB1 jest idealna do szerokiego zakresu zastosowań, od formowania i oblewania po musy i nie tylko. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Do przechowalni
Miazga kakaowa 100% w proszku, 1 kg torba DCL-3P524VHE0-760 – idealna do produktów mlecznych, napojów, lodów i deserów, piekarni, cukierni. Produkt składa się z 100% miazgi kakaowej i 52-56% masła kakaowego.
Do przechowalni
Glazura, lukier z ciemnej czekolady Brillance Noire, 2 kg wiaderko FWD-295-613 to łatwy do rozprowadzenia lukier z ciemnej czekolady, który nada Twoim produktom olśniewająco ciemny kolor. Płynna i jednorodna konsystencja oraz doskonały czekoladowy smak.
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 2,5 kg torba 811-E4-U71 to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 10 kg torba 811NV-01B to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 1 kg torba 811-E1-U68 to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 0,4 kg torba 823-E0-D94 to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada biała 28% Callets™ 0,4 kg torba W2-E0-D94 to kolejny z oryginalnych przepisów Octaafa Callebaut, który stał się ulubioną czekoladą wielu szefów kuchni. Ta czekolada jest jak najbardziej belgijska, ponieważ jest wytwarzana głównie z mleka krów pasących się na belgijskich pastwiskach i cukru z lokalnych buraków cukrowych. Ma wspaniały smak z wyraźnymi mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi nutami, które są w idealnej równowadze. W2 można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnego do gorzkiego, przypraw po zioła i od owoców po piwa. Dzięki średniej płynności jest to doskonała, wszechstronna czekolada. Używana w tabliczkach czekolady lub pustych figurach, zaskakuje swoim pięknym satynowym połyskiem i zgrabną teksturą. Możesz w pełni na niej polegać przy aromatyzowaniu musów, kremów, lodów, napojów i sosów. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska różowa czekolada Ruby 47,5% Callets™ 0,4 kg torba CHR-R36RB12-E0-D94 to czekolada o intensywnej owocowości i świeżych, kwaśnych nutach. Zrodzona z rubinowych ziaren kakaowych czekolada Ruby RB1 nie zawiera żadnych dodanych barwników ani aromatów owocowych. Jej niepowtarzalny smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych zestawień i odkrywania nowych pomysłów na słodycze, ciasta i desery. Dzięki swojej wszechstronnej płynności, Ruby RB1 jest idealna do szerokiego zakresu zastosowań, od formowania i oblewania po musy i nie tylko. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Do przechowalni
Belgijska czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 2,5 kg torba CHK-R30GOLD-E0-D94 to czekolada wykonana i stworzona z doskonałego doboru składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.