Nowość Promocja

Czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, CHK-R30GOLD-E0-D94

CHK-R30GOLD-E0-D94


  • 43,84 zł z VAT 35,64 zł bez VAT 42,96 zł z VAT 34,93 zł bez VAT

    Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:

    42,96 zł z VAT
  • product.add_to_repository

    Do przechowalni

    Wysyłka do 10 dni. Podany w tym miejscu termin realizacji to orientacyjny czas realizacji (dni robocze) zamówienia od daty potwierdzenia zamówienia przez naszego pracownika a w przypadku płatności przelewem od daty zaksięgowania wpłaty. Termin orientacyjny nie jest ostateczny - możesz więc wcześniej otrzymać towar. W przypadku jakichkolwiek problemów z dostawą lub opóźnień, zostaniesz natychmiast poinformowany przez nasz personel.

Informacje

waga 0.4 kg
cena za: sztukę
gatunek stali nierdzewnej: 18/0
powierzchnia: satynowa
powłoka: brak

Czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, CHK-R30GOLD-E0-D94 - Opis

Belgijska czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 2,5 kg torba CHK-R30GOLD-E0-D94 to czekolada wykonana i stworzona z doskonałego doboru składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.

Polecane łączenia:

  • wanilia, fasola tonka, jabłko, pomarańczowa, ananas, wiśnia, morela, daktyle, cytryna, migdały, herbata Matcha, kawa, gorzka czekolada, prażona kukurydza

Polecane aplikacje:

  • Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.
  • Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.
  • Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).
  • Lody i sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.

Czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, CHK-R30GOLD-E0-D94 - Opinie klientów

Czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, CHK-R30GOLD-E0-D94 - Reklamacja i wymiana

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@chefstore.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklamacyjny

Druk reklamacyjny

    Czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, CHK-R30GOLD-E0-D94 - Do pobrania

Produkty, które również mogą Cię interesować

Produkty skojarzone z Czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 0,4 kg torba | CALLEBAUT, CHK-R30GOLD-E0-D94