waga | 0.4 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
powierzchnia: | satynowa |
powłoka: | brak |
Belgijska czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 2,5 kg torba CHK-R30GOLD-E0-D94 to czekolada wykonana i stworzona z doskonałego doboru składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Krem czekoladowy do lodów Choco Crema Nocciola, 3 kg wiaderko FNN-O1239-E0-U50 to krem o smaku orzechów laskowych do gelato. Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu. Kremowa, miękka, przypominająca sos tekstura stanowi idealny dodatek do wszystkich rodzajów lodów i gelato i zwiększa doznania smakowe klientów. ChocoCrema Nocciola łatwo miesza się z gelato typu Variegato. Krem ChocoCrema Nocciola produkowany jest z orzechów laskowych i kakao i nadaje lodom niezwykle popularny smak orzechów laskowych. Doskonały do łączenia z lodami czekoladowymi, a nawet z sorbetami owocowymi. Po zamrożeniu lub wymieszaniu z gelato, krem ChocoCrema Nocciola pozostaje idealnie miękki i lśniący.
Do przechowalni
Ciemna polewa z niebywałym połyskiem Extra Bitter, 10 kg wiaderko V21-OH35NV-T06 to gładka, jedwabista konsystencja o ciemnym kolorze i intensywnym czekoladowym smaku. Creme dell’Artigiano Extra Bitter to gotowa do użycia baza do nadziewania i glazurowania ciast w stylu włoskim. Dzięki pięknemu ciemnemu kolorowi, intensywnemu czekoladowemu smakowi i miękkiej, kremowej konsystencji, ten krem doskonale nadaje się do napełniania ciast parzonych, ciast na bazie sablé, tartaletek i wielu innych. Doskonale nadaje się również do polewania ciast i wypieków z satynową, ciemną powłoką, która pozostaje miękka i przyjemna w ustach. Używany jako glazura, zachowuje doskonały wygląd na wypiekach przez cały okres ich przydatności do spożycia i nie spływa. Możesz też użyć Creme dell’Artigiano Extra Bitter do napełniania i ozdabiania deserów i ciastek. Creme dell’Artigiano Extra Bitter zapewnia dużą wygodę: wystarczy podgrzać do ± 30 ° C, aby uzyskać idealną teksturę i konsystencję do pracy. Ma długi okres przydatności do spożycia i zawiera wyłącznie tłuszcze nieutwardzone.
Do przechowalni
Bezmleczna, wegańska jasna czekolada NXT Dairy-free 42,3%, torba 10 kg, CHM-Q42-DFR-01B to najsmaczniejsza i najbardziej kremowa alternatywa dla mlecznej czekolady na świecie. Bezmleczna czekolada NXT Dairy-free jest równie kremowa, pyszna i bogata w kakao jak tradycyjna mleczna czekolada, a jednocześnie nie zawiera nawet śladowych ilości mleka. W przypadku tej bezmlecznej czekolady mleko zastąpiliśmy w 100% roślinną alternatywą: chufa. Chufa to bulwa z rośliny Cyperus esculentus, która rośnie w rejonie Morza Śródziemnego i Afryki. Po zbiorze bulwy są suszone i mielone i wykorzystywane, jako mleczny, smaczny i kremowy zamiennik mleka – bogaty w błonnik. Chufa służy również do tworzenia pysznej i pożywnej horchata de chufa: napoju przypominającego mleko, uwielbianego w Hiszpanii. To Twoja czekolada dla wszystkich Twoich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych receptur – odpowiednia także dla klientów z nietolerancją laktozy i alergii na mleko.
Skład: 42,3% kakao, 37% tłuszcz, 0% mleko.
Do przechowalni
Kakao 20-22% tłuszczu Natra, 1 kg torba to alkalizowany proszek kakaowy otrzymywany ze zmielenia masy kakaowej po tłoczeniu hydraulicznym w celu zmniejszenia zawartości tłuszczu. PH 8.0 ± 0.2. Kolor ciemnoczerwony. Idealne do lodów, drinków instant, deserów i ciasteczek. Na zamówienie dostępne także inne proszki kakaowe Natra o innej zawartości tłuszczu i pH oraz gramaturze opakowania (25 kg, 900 kg oraz w tankach po 25 ton).
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada z błonnikiem i stewią 83,9% Blok 5 kg – CSD-P2811STE10-105 to czekolada o bardzo intensywnym kakaowym smaku i słodyczy pochodzącej z błonnika i stewii. Callebaut® oferuje doskonałą czekoladową alternatywę dla klientów, którzy lubią intensywny smak kakao i czekolady, a jednocześnie chcą uniknąć cukru. Czekolada ze stewią to prawdziwa bomba mocy – zawiera około 86% masy kakaowej. Przyjemne nuty słodyczy w smaku pochodzą ze stewii. Co więcej, ta czekolada wywołuje bardzo przyjemne uczucie w ustach dzięki błonnikowi, który zastępuje cukier. Czekolada ze stewią najlepiej nadaje się do aromatyzowania ganache, musów cukierniczych, kremów i deserów, takich jak lody. Daje również napojom mocny posmak czekolady, bez cukru. Czekolada ze stewią umożliwia promowanie gotowych produktów za pomocą etykiet, takich jak „bez dodatku cukru”, „słodzone stewią” lub „wykonane z czekolady bez dodatku cukru”. Aby uzyskać więcej informacji na temat kryteriów stosowania tego oznakowania, skontaktuj się z lokalnym przedstawicielem Callebaut®. Idealny smak nadają tej czekoladzie ziarna kakaowca z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero – z certyfikatem Fairtrade.
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 2,5 kg torba CHK-R30GOLD-E4-U70 to czekolada wykonana i stworzona z doskonałego doboru składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 0,4 kg torba 811-E0-D94 to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 0,4 kg torba 823-E0-D94 to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada biała 28% Callets™ 0,4 kg torba W2-E0-D94 to kolejny z oryginalnych przepisów Octaafa Callebaut, który stał się ulubioną czekoladą wielu szefów kuchni. Ta czekolada jest jak najbardziej belgijska, ponieważ jest wytwarzana głównie z mleka krów pasących się na belgijskich pastwiskach i cukru z lokalnych buraków cukrowych. Ma wspaniały smak z wyraźnymi mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi nutami, które są w idealnej równowadze. W2 można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnego do gorzkiego, przypraw po zioła i od owoców po piwa. Dzięki średniej płynności jest to doskonała, wszechstronna czekolada. Używana w tabliczkach czekolady lub pustych figurach, zaskakuje swoim pięknym satynowym połyskiem i zgrabną teksturą. Możesz w pełni na niej polegać przy aromatyzowaniu musów, kremów, lodów, napojów i sosów. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska różowa czekolada Ruby 47,5% Callets™ 0,4 kg torba CHR-R36RB12-E0-D94 to czekolada o intensywnej owocowości i świeżych, kwaśnych nutach. Zrodzona z rubinowych ziaren kakaowych czekolada Ruby RB1 nie zawiera żadnych dodanych barwników ani aromatów owocowych. Jej niepowtarzalny smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych zestawień i odkrywania nowych pomysłów na słodycze, ciasta i desery. Dzięki swojej wszechstronnej płynności, Ruby RB1 jest idealna do szerokiego zakresu zastosowań, od formowania i oblewania po musy i nie tylko. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.