waga | 0.4 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
powierzchnia: | satynowa |
powłoka: | brak |
Belgijska czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 2,5 kg torba CHK-R30GOLD-E0-D94 to czekolada wykonana i stworzona z doskonałego doboru składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Krem do nadziewania, czekolada Ruby Crema RB1, wiaderko 5 kg FMR-RUBY36-651 – kultowy smak czekolady Ruby jest teraz dostępny w bogatym i satysfakcjonującym kremowym nadzieniu! Wszystkie jego składniki pochodzą z naturalnego źródła, aby uzyskać ten sam intensywnie owocowy smak ze świeżymi, kwaśnymi nutami uwielbianymi przez rzemieślników na całym świecie. Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo to nadzienie jest bezglutenowe, bez barwników, sztucznych aromatów i soi!
Nadzienia oferują:
Do przechowalni
Mieszanka do lodów czekoladowych Choco Gelato Fondente, 1,6 kg torba MXD-ICE61-V99 to gotowy do użycia produkt do przygotowania gelato o smaku ciemnej czekolady o harmonijnym smaku i ciepłym, brązowym kolorze z prawdziwą, belgijską czekoladą. ChocoGelato Fondente jest idealnym składnikiem włoskich lodów o smaku ciemnej czekolady. Stanowi idealne połączenie intensywnego smaku, goryczy i słodyczy, dzięki czemu cieszy się dużym powodzeniem wśród klientów. Ciepły, atrakcyjny, czekoladowy kolor oraz kremowa tekstura sprawiają, że temu gelato nikt się nie oprze. Dzięki kompletnej recepturze zawierającej legendarną ciemną belgijską czekoladę produkt jest niezwykle łatwy w użyciu – jedyny taki produkt na rynku! Wystarczy wymieszać z gorącą wodą i włożyć do maszyny do lodów, aby otrzymać pyszne włoskie gelato o idealnie gładkiej konsystencji i wyjątkowym smaku.
Do przechowalni
Krem do zapiekania o smaku i kolorze orzechów Nocciola, 10 kg wiaderko – N05-OH40-T06 to gładki i działający na zmysły krem do zapiekania o orzechowym smaku. Krem Creme dell’ Artigiano Nocciola to delikatne nadzienie o orzechowym smaku i jedwabistej konsystencji przeznaczone do rogalików, croissantów i ciast. Ten krem do zapiekania z łatwością wytrzymuje pieczenie w temperaturze do 200°C i doskonale służy jako nadzienie do ciasta duńskiego, tartaletek, rogalików, bułeczek i wielu innych produktów. Po wypieczeniu krem Creme dell’ Artigiano Nocciola zachowuje delikatność i miękkość. Nie twardnieje ani nie wysycha. Nakładanie jest łatwe: przed nałożeniem krem należy zmiękczyć poprzez podgrzanie. Creme dell’Artigiano może być stosowany także jako glazura do ciast i słodkich przekąsek. Po podgrzaniu do 40°C i nałożeniu na ciasto szybko tężeje, zachowując jednak miękką, gładką teksturę i zapewniając wspaniałe doznania smakowe. Creme dell’ Artigiano Nocciola zawdzięcza swój cudowny smak i teksturę unikalnej kompozycji opartej na orzechach laskowych i roślinnych tłuszczach nieutwardzanych.
Do przechowalni
Czekolada w proszku 31,7% kakao, 1 kg torba CHP-20BQ-E0-760 to bezglutenowy proszek kakaowy o zawartości tłuszczu 6,6%, który może być stosowany w takich aplikacjach jak ciasta, nadzienia, słodycze, musy, lody, gorąca czekolada i wiele innych. Produkt nie zawiera glutenu.
Do przechowalni
Kakao 20-22% tłuszczu Natra, 1 kg torba to alkalizowany proszek kakaowy otrzymywany ze zmielenia masy kakaowej po tłoczeniu hydraulicznym w celu zmniejszenia zawartości tłuszczu. PH 8.0 ± 0.2. Kolor ciemnoczerwony. Idealne do lodów, drinków instant, deserów i ciasteczek. Na zamówienie dostępne także inne proszki kakaowe Natra o innej zawartości tłuszczu i pH oraz gramaturze opakowania (25 kg, 900 kg oraz w tankach po 25 ton).
Do przechowalni
Belgijska czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 2,5 kg torba CHK-R30GOLD-E4-U70 to czekolada wykonana i stworzona z doskonałego doboru składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 0,4 kg torba 811-E0-D94 to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 0,4 kg torba 823-E0-D94 to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada biała 28% Callets™ 0,4 kg torba W2-E0-D94 to kolejny z oryginalnych przepisów Octaafa Callebaut, który stał się ulubioną czekoladą wielu szefów kuchni. Ta czekolada jest jak najbardziej belgijska, ponieważ jest wytwarzana głównie z mleka krów pasących się na belgijskich pastwiskach i cukru z lokalnych buraków cukrowych. Ma wspaniały smak z wyraźnymi mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi nutami, które są w idealnej równowadze. W2 można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnego do gorzkiego, przypraw po zioła i od owoców po piwa. Dzięki średniej płynności jest to doskonała, wszechstronna czekolada. Używana w tabliczkach czekolady lub pustych figurach, zaskakuje swoim pięknym satynowym połyskiem i zgrabną teksturą. Możesz w pełni na niej polegać przy aromatyzowaniu musów, kremów, lodów, napojów i sosów. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska różowa czekolada Ruby 47,5% Callets™ 0,4 kg torba CHR-R36RB12-E0-D94 to czekolada o intensywnej owocowości i świeżych, kwaśnych nutach. Zrodzona z rubinowych ziaren kakaowych czekolada Ruby RB1 nie zawiera żadnych dodanych barwników ani aromatów owocowych. Jej niepowtarzalny smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych zestawień i odkrywania nowych pomysłów na słodycze, ciasta i desery. Dzięki swojej wszechstronnej płynności, Ruby RB1 jest idealna do szerokiego zakresu zastosowań, od formowania i oblewania po musy i nie tylko. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.