Piec jednokomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF o numerze katalogowym 782100 z linii Compact i pojemności: 1 x pizza 40 cm. Piec jest wyposażony w zakres pracy do 500°C, płytę szamotową na dnie komory, oświetlenie komory, niezależne sterowanie grzałkami, obudowę wykonaną ze stali malowanej na czarno, panel frontowy ze stali nierdzewnej. Piec należy do linii urządzeń przeznaczonych do wypieku podstawowych rodzajów pizzy oraz zapiekanek, grzanek, quiche, flanów lub creme brulee. Model pieca jest przeznaczony do małej i średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii E-Line, numerze katalogowym 781502 o pojemności: 8 x pizza 30 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii wydajnych urządzeń przeznaczonych do wypieku wszelkich rodzajów pizzy. Jest to model który znajdzie zastosowanie w średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii F-Line, numerze katalogowym 781602 o pojemności: 8 x pizza 36 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, niezależne sterowanie grzałkami, wielogrzałkowy system grzewczy.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF o numerze katalogowym 782120 z linii Compact i pojemności: 2 x pizza 40 cm. Piec jest wyposażony w zakres pracy do 500°C, płytę szamotową na dnie komory, oświetlenie komory, niezależne sterowanie grzałkami, obudowę wykonaną ze stali malowanej na czarno, panel frontowy ze stali nierdzewnej. Piec należy do linii urządzeń przeznaczonych do wypieku podstawowych rodzajów pizzy oraz zapiekanek, grzanek, quiche, flanów lub creme brulee. Model pieca jest przeznaczony do małej i średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pieczenia pizzy, marki GGF, należący do linii E-Start Line, z obudową wykonaną ze stali malowanej na czarno. Produkt o numerze katalogowym 781302 znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii a także restauracji czy hotelu. Urządzenie wyposażone jest w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, szamot jednostronnie ryflowany, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną, pojemność 8×32 cm. Zakres pracy do 500°C.
Do przechowalni
Piec do pizzy, gazowy marki GGF z linii Gas Line i numerze katalogowym 781040. Pojemność komory 4 x pizza Ø 300 mm. Piec posiada 4 palnikowy system grzewczy, zakres pracy do 450°C, oświetlenie komory, wejście do komory ograniczające spadki temperatur, płyty szamotowe na dnie komory, obudowę ze stali nierdzewnej pomalowanej na czarno, pizoelektryczną zapalarkę płomienia, elektroniczną regulację temperatury (co 1 stopień). W komplecie dysze na G30. Piec znajdzie zastosowanie szczególnie w pizzeriach i włoskich restauracjach.
Do przechowalni
Piec do pizzy, gazowy marki GGF z linii Gas Line i numerze katalogowym 781045. Pojemność komory 4 x pizza Ø 360 mm. Piec posiada 4 palnikowy system grzewczy, zakres pracy do 450°C, oświetlenie komory, wejście do komory ograniczające spadki temperatur, płyty szamotowe na dnie komory, obudowę ze stali nierdzewnej pomalowanej na czarno, pizoelektryczną zapalarkę płomienia, elektroniczną regulację temperatury (co 1 stopień). W komplecie dysze na G30. Piec znajdzie zastosowanie szczególnie w pizzeriach i włoskich restauracjach.
Do przechowalni
Piec jednokomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii X-Line, numerze katalogowym 781421 o pojemności: 4 x pizza 36 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Znajdzie zastosowanie przede wszystkich w pizzeriach i restauracjach z włoską kuchnią.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii X-Line, numerze katalogowym 781422 o pojemności: 8 x pizza 36 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Znajdzie zastosowanie przede wszystkich w pizzeriach i restauracjach z włoską kuchnią.
Do przechowalni
Piec jednokomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii E-Line, numerze katalogowym 781501 o pojemności: 4 x pizza 30 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii wydajnych urządzeń przeznaczonych do wypieku wszelkich rodzajów pizzy. Jest to model który znajdzie zastosowanie w średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii E-Line, numerze katalogowym 781512 o pojemności: 12 x pizza 30 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii wydajnych urządzeń przeznaczonych do wypieku wszelkich rodzajów pizzy. Jest to model który znajdzie zastosowanie w średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec jednokomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii E-Line, numerze katalogowym 781521 o pojemności: 6 x pizza 30 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii wydajnych urządzeń przeznaczonych do wypieku wszelkich rodzajów pizzy. Jest to model który znajdzie zastosowanie w średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii E-Line, numerze katalogowym 781522 o pojemności: 12 x pizza 30 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii wydajnych urządzeń przeznaczonych do wypieku wszelkich rodzajów pizzy. Jest to model który znajdzie zastosowanie w średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec jednokomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii E-Line, numerze katalogowym 781531 o pojemności: 9 x pizza 30 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii wydajnych urządzeń przeznaczonych do wypieku wszelkich rodzajów pizzy. Jest to model który znajdzie zastosowanie w średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii E-Line, numerze katalogowym 781532 o pojemności: 18 x pizza 30 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii wydajnych urządzeń przeznaczonych do wypieku wszelkich rodzajów pizzy. Jest to model który znajdzie zastosowanie w średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec jednokomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii F-Line, numerze katalogowym 781601 o pojemności: 4 x pizza 36 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, niezależne sterowanie grzałkami, wielogrzałkowy system grzewczy.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii F-Line, numerze katalogowym 781702 o pojemności: 12 x pizza 36 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, niezależne sterowanie grzałkami, wielogrzałkowy system grzewczy.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii F-Line, numerze katalogowym 781712 o pojemności: 9 x pizza 36 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, niezależne sterowanie grzałkami, wielogrzałkowy system grzewczy.
Do przechowalni
W naszym sklepie oferujemy przede wszystkim bogaty wybór pieców do pizzy (zarówno elektryczne, jak i gazowe) oraz miksery spiralne do wyrabiania ciasta na pizzę i różna gazowe do pieczenia kurczaków. Piece posiadają solidną obudowę wykonaną ze stali nierdzewnej, jedną lub dwie komory i zakres pracy do 450 lub 500 stopni Celsjusza. W zależności od modelu umożliwiają wypiek od 1 do 12 sztuk pizzy o średnicy 30, 36 lub 40 cm. Wszystkie modele wyposażone są w płytę szamotową, niezbędne oświetlenie i niezależne sterowanie grzałkami. Piece gazowe posiadają piezoelektryczną zapalarkę płomienia. Oprócz tradycyjnej pizzy można w piecach elektrycznych i gazowych można wypiekać również chleb, bułki, zapiekanki, grzanki i quiche. Wszystkie piece marki GGF charakteryzują się dobrą wydajnością i trwałością. Są bardzo proste w obsłudze i gwarantują wypiek idealnego, włoskiego placka, nawet jeśli pizzaiolo nie ma większego doświadczenia.
Miksery spiralne z podnoszoną głowicą służą do wyrobu ciężkich ciast i mają pojemność do 33 litrów, a wszystkie części mające kontakt ze składnikami ciasta wykonane są z najwyższej jakości nierdzewnej stali.
Gazowe rożna do pieczenia kurczaków z kilkoma, niezależnie sterowanymi poziomami to doskonała propozycja dla barów typu bistro, food trucków i innych lokali gastronomicznych, w których serwowany jest pieczony drób.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.