Worek do pakowarki próżniowej o numerze katalogowym 00000323 znanego producenta RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej kuchni hotelowej, szkolnej, restauracyjnej, sklepie spożywczym, barze oraz jadłodajni w których wykorzystywane są profesjonalne pakowarki próżniowe. Produkt o wymiarach 23,7 cm x 31,8 cm umożliwia doskonałą ochronę żywności. Wyroby pakowane do worka są hermetycznie zamknięte. Główną zaletą jest fakt, że w zamkniętej następuje spowolniony rozwój mikroorganizmów, co znacząco przedłuża ich trwałość. Towar pakowany próżniowo jest chroniony przed zepsuciem, wyschnięciem, zmianą smaku, zanieczyszczeniem i utratą ciężaru. W opakowaniu znajduje się 100 sztuk. Worki są w kolorze przeźroczystym.
Do przechowalni
Prowadnica rusztów do szafy chłodniczej 2 szt. Zdjęcie poglądowe.
Do przechowalni
Nóż do wilka S -12, TS-12, UH 12MEC. Zdjęcie poglądowe.
Do przechowalni
Ruszt powlekany GN 2/1, 650×530×30 mm
Do przechowalni
Podstawa o numerze katalogowym 00003573 jest artykułem przeznaczonym do współpracy z piecami konwekcyjno-parowymi Retigo i służy do stabilnego osadzenia urządzenia na wysokości zapewniającej możliwie najbardziej ergonomiczną pracę. Wymiary tego produktu to 67,5 cm x 47 cm x 73 cm. Podstawa ta posiada 8 prowadnic GN 2/3 (354×325 mm), które oddalone są od siebie nawzajem o 65 mm. Wykonanie ze stali nierdzewnej zapewnia wytrzymałość, stablilność i długą żywotność nawet w najbardziej trudnych warunkach kuchennych.
Do przechowalni
Worek do pakowarki próżniowej o numerze katalogowym 00007928 znanego producenta RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej kuchni hotelowej, szkolnej, restauracyjnej, sklepie spożywczym, barze oraz jadłodajni w których wykorzystywane są profesjonalne pakowarki próżniowe. Produkt o wymiarach 40 cm x 40 cm umożliwia doskonałą ochronę żywności. Wyroby pakowane do worka są hermetycznie zamknięte. Główną zaletą jest fakt, że w zamkniętej następuje spowolniony rozwój mikroorganizmów, co znacząco przedłuża ich trwałość. Towar pakowany próżniowo jest chroniony przed zepsuciem, wyschnięciem, zmianą smaku, zanieczyszczeniem i utratą ciężaru. W opakowaniu znajduje się 100 sztuk. Worki są w kolorze przeźroczystym.
Do przechowalni
Nóż do wilka TE-22, TS-22. Zdjęcie poglądowe.
Do przechowalni
Wózek bankietowy dla pieca 2021 na 96 talerzy o numerze katalogowym 00010035 firmy RM GASTRO to artykuł przeznaczony do współpracy z piecami konwekcyjno-parowymi Retigo w większych lokalach gastronomicznych takich jak: hotele, uzdrowiska, pensjonaty, restauracje, firmy cateringowe i zakłady żywieniowe w placówkach wojskowych, więziennych oraz szpitalnych do ergonomicznej pracy z daniami obrabianymi termicznie bezpośrednio na talerzach – np. podczas regeneracji. Wykonanie ze stali nierdzewnej zapewnia wytrzymałość, stablilność i długą żywotność nawet w najbardziej trudnych warunkach kuchennych. Produkt ten jest jednym z elementów poszczególnych wariantów systemu bankietowego RETIGO. System bankietowy do pieca 2021 składa się z wózka bankietowego oraz pokrowca termoizolacyjnego do utrzymywania temperatury produktów. Odległośc między półkami wynosi 80 mm. Średnica talerza wynosi 280 mm.
Do przechowalni
Pokrowiec termoizolacyjny na wózek VO 2021 o numerze katalogowym 00010039 firmy RM GASTRO to artykuł przeznaczony do współpracy z piecami konwekcyjno-parowymi Retigo w większych lokalach gastronomicznych takich jak: hotele, uzdrowiska, pensjonaty, restauracje, firmy cateringowe i zakłady żywieniowe w placówkach wojskowych, więziennych oraz szpitalnych do ergonomicznej pracy z daniami obrabianymi termicznie bezpośrednio na talerzach – np. podczas regeneracji. Produkt ten jest jednym z elementów poszczególnych wariantów systemu bankietowego RETIGO. System bankietowy do pieca 2021 składa się z wózka bankietowego oraz pokrowca termoizolacyjnego do utrzymywania temperatury produktów.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 5x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016785 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 85 cm. Waga całkowita to 100 kg a moc znamionowa wynosi 0,58 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 25 kg a zamrozić 15 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 5 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 8x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016638 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 130 cm. Waga całkowita to 126 kg a moc znamionowa wynosi 0,79 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 35 kg a zamrozić 25 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 10 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 10x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016594 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 163 cm. Waga całkowita to 179 kg a moc znamionowa wynosi 1,59 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 45 kg a zamrozić 30 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 13 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 10x GN 2/1 o numerze katalogowym 00024005 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 102 cm x 102,2 cm x 184,3 cm. Waga całkowita to 190 kg a moc znamionowa wynosi 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice do blach piekarniczych EN 600 × 400. Wykonanie ze stali nierdzewnej powoduje, że artykuł jest bardzo wydajny i może długo sprawować swoją funkcję.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 15x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016897 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 198 cm. Waga całkowita to 225 kg a moc znamionowa wynosi 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 19 blach piekarniczych EN 600 × 400.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 5x GN 1/1 o numerze katalogowym 00024002 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 85 cm. Waży on 100 kg, pracuje z mocą 0,58 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 25 kg a zamrozić 15 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 5 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 8x GN1/1 o numerze katalogowym 00024003 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 130 cm. Waży on 126 kg, pracuje z mocą 0,79 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 35 kg a zamrozić 25 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 10 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 10x GN1/1 o numerze katalogowym 00024004 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 163 cm. Waży on 179 kg, pracuje z mocą 1,59 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 45 kg a zamrozić 30 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 13 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 10x GN2/1 o numerze katalogowym 00024006 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 102 cm x 102,2 cm x 184,3 cm. Waży on 190 kg, pracuje z mocą 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice do blach piekarniczych EN 600 × 400. Wykonanie ze stali nierdzewnej powoduje, że artykuł jest bardzo wydajny i może długo sprawować swoją funkcję.
Do przechowalni
W ofercie firmy RM GASTRO znajdą Państwo również wysokiej klasy pakowarki próżniowe, które są niezwykle innowacyjnym rozwiązaniem na rynku gastronomicznym. Nie tylko zapobiegają marnowaniu jedzenia, ale również niwelują powstawanie dodatkowych kosztów. Pakowarki są dostępne w wielu różnych wariantach, aby każdy klient mógł znaleźć idealne rozwiązanie do swojego lokalu gastronomicznego. Produkty w większości są wykonane z najwyższej klasy stali nierdzewnej, która jest odporna na urazy mechaniczne, korozję oraz inne szkodliwe czynniki zewnętrzne. Największą zaletą pakowarek próżniowych jest to, że pakowane produkty mogą być wykorzystane w późniejszym czasie, gdyż wydłuża się ich termin przydatności do spożycia. W taki sposób można pakować mięso, nabiał, ryby, wędliny oraz owoce i warzywa. Każde urządzenie zostało wyposażone w specjalne funkcję, które umożliwiają manualne ustawienie czasu opróżniania i zgrzewania.
RM GASTRO w swoim asortymencie posiada wiele produktów, które są niezbędne w kuchni podczas codziennego gotowania i przygotowywanie posiłków dla klientów lokalu gastronomicznego. Są to m.in.: profesjonalne noże, krajalnice, okapy, wędzarki, konsole do pieca, schładzarko – zamrażarki, wózki z prowadnicami do pieca oraz wiele innych produktów. Każdy z nich został wykonany z najwyższej klasy surowców, które zapewniają im trwałość, odporność na uszkodzenia oraz długą żywotność. Zastosowanie wysokiej jakości materiałów umożliwia codzienną i wieloletnią eksploatację urządzeń, sprzętów i gadżetów.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z asortymentem produktów RM GASTRO, które znajdą Państwo na stronie naszego sklepu Gastromania. Gwarantujemy, że są to produkty najwyższej jakości, które sprostają oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.