Blacha do pizzy o średnicy 32 centymetrów i wysokości 2,5 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560321 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Blacha do pizzy okrągła, marki Hendi, o indeksie: 617304. Parametry techniczne produktu: średnica: 32 cm, wysokość: 2,5 cm. Blacha wykonana została z niebieskiej stali. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować powłokę blachy do pizzy. Po każdorazowym umyciu blachy do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć i starannie natłuścić olejem roślinnym. Nie wolno składować blach do pizzy nie natłuszczonych.
Do przechowalni
Blacha do pieczenia pizzy 325×325×10 mm, Bartscher 100925 wykonana ze stali nierdzewnej pokrytej xynflonem – powłoką przeciw przywieraniu. Posiada perforowany spód i wzmocnione krawędzie. Nadaje się do mycia w zmywarce.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 30 centymetrów i wysokości 2,5 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560301 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Blacha do pizzy okrągła, marki Hendi, o indeksie: 617205. Parametry techniczne produktu: średnica: 30 cm, wysokość: 2,5 cm. Blacha wykonana została z niebieskiej stali. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować powłokę blachy do pizzy. Po każdorazowym umyciu blachy do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć i starannie natłuścić olejem roślinnym. Nie wolno składować blach do pizzy nie natłuszczonych.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 45 centymetrów i wysokości 3 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560451 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 40 centymetrów i wysokości 2,5 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560401 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Perforowana blacha do pizzy z otworami o średnicy 8 mm i nieprzywierającą warstwą teflonową. Odporna na temperatury do 230°C. Na stopkach. Nie można myć w zmywarkach. Idealna również do mrożonej pizzy.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 36 centymetrów i wysokości 2,5 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560361 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 50 centymetrów i wysokości 4 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560501 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Forma oksydowana – blacha do pizzy o wysokości 2,5 cm i średnicy 34 cm wykonana została z doskonałej jakości stali. Produkt o numerze katalogowym 00007325 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie oraz pizzerii. Blacha jest przeznaczona do wypieku pizzy, tarty, placków oraz innych okrągłych wypieków bez konieczności umieszczania ciasta bezpośrednio na płycie szamotowej pieca. Zastosowania blachy do pieczenia pizzy ułatwia utrzymanie czystości w komorze, jednak uniemożliwia bezpośredni kontakt ciasta z szamotem. Produkt dystrybuowany pod marką znanego i cenionego producenta ekonomicznych produktów gastronomicznych REDFOX.
Do przechowalni
Okrągła blacha do pizzy, uznanego niemieckiego producenta wyrobów ze stali – Turk, wykonana jest ze stali węglowej o dużej wytrzymałości. Produkt idealnie nadaje się do wypieku pizzy, spodów do ciast a także pieczywa. Blacha do pizzy APS o numerze katalogowym 73509 ma średnicę 32 cm i 2,5 cm wysokości i odporności termicznej na odkształcenia do 600 C, równomiernie rozprowadza ciepło zapewniając szybsze pieczenie. Doskonałe rozwiązanie dla profesjonalnych kucharzy oraz amatorów podczas przygotowywania dań w pizzeriach, piekarniach czy domowych kuchniach. Ze względu na swoją trwałość i wytrzymałość oraz możliwość sztaplowania doskonale nadaje się do użytku przez firmy cateringowe i wypożyczalnie sprzętu i naczyń gastronomicznych.
Do przechowalni
Okrągła blacha do wypieku pizzy, o numerze katalogowym 617427, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o średnicy 45 centymetrów oraz wysokości 3,8 centymetra. Posiada nieprzywierająca warstwę, w kolorze czarnym. Blacha doskonale nadaje się dla każdej pizzerii lub restauracji mających w swojej ofercie pizzę. Pozwoli na wypieczenie idealnie okrągłego ciasta na pizzę.
Do przechowalni
Czarna blacha z wywiniętym rantem. Nie można myć w zmywarkach. Po użyciu należy osuszyć i natłuścić blachę. Unikać metalowych przyborów mogących uszkodzić powierzchnię. Średnica podstawy 300 mm.
Do przechowalni
Blacha do pizzy okrągła, marki Hendi, o indeksie: 617410. Parametry techniczne produktu: średnica: 40 cm, wysokość: 2,5 cm. Blacha wykonana została z niebieskiej stali. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować powłokę blachy do pizzy. Po każdorazowym umyciu blachy do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć i starannie natłuścić olejem roślinnym. Nie wolno składować blach do pizzy nie natłuszczonych.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 26 centymetrów i wysokości 2,5 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560261 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Blacha do pizzy, okrągła o średnicy 32 cm wykonana z stali niebieskiej. Stworzona do wypiekania pizzy w piecach opalanych drewnem, elektrycznych oraz gazowych. Posiada wyprofilowany rant o wysokości 2,5 cm. Nie wolno myć w zmywarce, a po wyczyszczeniu należy blachę odpowiednio natłuścić by mogła służyć wiele lat. Stworzona z myślą o restauracjach prowadzących kuchnię włoską oraz o pizzeriach. Blacha do pizzy T-1740-32 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Blacha do pizzy okrągła, marki Hendi, o indeksie: 617403. Parametry techniczne produktu: średnica: 36 cm, wysokość: 2,5 cm. Blacha wykonana została z niebieskiej stali. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować powłokę blachy do pizzy. Po każdorazowym umyciu blachy do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć i starannie natłuścić olejem roślinnym. Nie wolno składować blach do pizzy nie natłuszczonych.
Do przechowalni
W naszym sklepie internetowym znajduje się ogromny wybór blach do pizzy w klasycznych kształtach – okrągłym i kwadratowym. Wyboru można dokonać również spośród wielu rozmiarów (od 18 do nawet 60 centymetrów średnicy w przypadku blach okrągłych), które bez problemu dopasujemy do naszych potrzeb i możliwości. Wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej (w niektórych modelach również powlekane stopami aluminium) przez cenionych producentów charakteryzują się nie tylko trwałością, ale także estetycznym wyglądem. Ich odpowiednia konserwacja pozwoli na użytkowanie przez długi czas. Oczywiście, prezentowane blachy nadają się również do innych wypieków, takich jak placki, ciasta czy też tarty.
Sklep Chefstore jest oficjalnym partnerem dystrybutorów oferowanych produktów. Znajdujący się tu bogaty i aktualny wybór sprzętu można zakupić w atrakcyjnych cenach.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.