Szczotka z plastikowym uchwytem i białym włosiem, 40×4 cm, SPZ PL3 produkcji znanej i cenionej na całym świecie marki Martellato to profesjonalne narzędzie dla przemysłu piekarniczego. Bardzo pomocna w codziennej pracy piekarza podczas zagniatania ciasta. Plastikowa zmiotka do piekarni spełnia wszystkie obowiązujące normy i przepisy sanitarne, gwarantując perfekcyjną higienę w miejscu pracy. Niezwykle praktyczna, zapewnia wygodę i ergonomię użytkowania. Charakteryzuje się wykonaniem z bardzo dobrego materiału w najlepszy sposób, spełniając tym samym wszystkie oczekiwania stawiane przez wszystkich profesjonalistów.
Do przechowalni
Łopata do pizzy o wymiarach 26 × 30 cm marki Stalgast i numerze katalogowym 564022 posiada część roboczą wykonaną z doskonałej jakości aluminium oraz uchwyt z drewna o długości 20 cm. Produkt znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie łopata z pewnością długo posłuży w rękach każdego pracownika punktu gastronomicznego. Łopata pozwala wkładać oraz wyciągać pizzę z piekarnika w sprawny oraz bezpieczny sposób.
Do przechowalni
Zapasowa, zaokrąglona szczotka z mosiężnym, miękkim włosiem do pieców do pizzy o wymiarach 170×55 milimetrów, indeksie 525692, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Szczotka znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii i piekarni ułatwiając czyszczenie pieca.
Do przechowalni
Łopata do pizzy o wymiarach 30 × 30 cm marki Stalgast i numerze katalogowym 564052 posiada część roboczą wykonaną z doskonałej jakości aluminium oraz uchwyt z drewna o długości 50 cm. Produkt znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie łopata z pewnością długo posłuży w rękach każdego pracownika punktu gastronomicznego. Łopata pozwala wkładać oraz wyciągać pizzę z piekarnika w sprawny oraz bezpieczny sposób.
Do przechowalni
Szczotka do czyszczenia pieca do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 525630. Parametry techniczne produktu: długość trzonka: 93 cm, szerokość szczotki: 25,5 cm. Szczotka wykonana została z mosiężnego drutu. Posiada stalowy skrobak oraz odkręcany drewniany uchwyt zakończony śrubą. Idealnie sprawdzi się w każdej pizzerii.
Do przechowalni
Łopata do pizzy o wymiarach powierzchni roboczej 30×30 centymetrów i długości 100 cm firmy Stalgast o indeksie 564102 została wykonana z aluminum z drewniana rączką. Łopata Stalgast 564102 będzie nieodzowna w każdej pizzeri i piekarni ułatwiając wkładanie i wyjmowanie z pieca pizzy lub innych wypieków. Po pracy łopatę należy każdorazowo umyć ręcznie przy użyciu ogólnodostępnych detergentów przeznaczonych do mycia stali nierdzewnej. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE 1935/2004 dotyczącym kontaktu wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Łopata do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617861. Parametry techniczne produktu: długość trzonka: 86 cm, długość łopaty: 45,7 cm, szerokość łopaty: 40,5 cm. Profesjonalna łopata do pizzy wykonana z aluminium wyposażona drewniany uchwyt. Grubość blachy wynosi 0,17 cm. Idealnie sprawdzi się w każdej pizzerii do wyciągania pizzy z pieca.
Do przechowalni
Łopata do pizzy o wymiarach 35 × 30 cm marki Stalgast i numerze katalogowym 564030 w całości wykonana z naturalnego drewna bukowego. Produkt o długości 1100 mm znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie łopata z pewnością długo posłuży w rękach każdego pracownika punktu gastronomicznego. Łopata pozwala wkładać oraz wyciągać pizzę z piekarnika w sprawny oraz bezpieczny sposób.
Do przechowalni
Zapasowa szczotka z naturalnym, twardym włosiem do pieców do pizzy o wymiarach 220×70 milimetrów, indeksie 525678, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Szczotka znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii i piekarni ułatwiając czyszczenie pieca.
Do przechowalni
Łopata do pizzy, cenionego producenta APS, wykonana jest z wysokiej jakości aluminium. Gładki drewniany uchwyt zapewnia bezpieczną pracę, izolując ciepło z pieca. Produkt idealnie sprawdzi się podczas wypieku pizzy, chlebów, bułeczek. Łopata do pizzy o numerze katalogowym 88080 ma szerokość 35 cm x 30,5 cm oraz 90 cm długości. Łopata do pizzy znajdzie zastosowania w każdej pizzerii, piekarni, restauracji podczas codziennego serwowania posiłków. Ze względu na swoją trwałość i wytrzymałość doskonale nadaje się do użytku przez firmy cateringowe. Aluminiowa łopata do pizzy jest doskonałą alternatywą do łopaty wykonanej z drewna, ponieważ nie wchłania zapachów, ani pozostałości po wypiekanych produktach.
Do przechowalni
Zapasowa szczotka z mosiężnym, miękkim włosiem do pieców do pizzy o wymiarach 170×55 milimetrów, indeksie 525654, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Szczotka znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii i piekarni ułatwiając czyszczenie pieca.
Do przechowalni
Łopata do pizzy prostokątna perforowana – Gi Metal Azzurra o wymiarach 33×33 cm i długości 180 cm wykonana z anodowanego aluminium, chronionego przed utlenianiem z solidnym nitowanym połączeniem łopaty i uchwytu zapobiegających przenoszeniu wibracji. Perforacja umożliwia odprowadzanie nadmiaru mąki. Łopata posiada ściętą krawędź aluminiowej części roboczej dla łatwego nabierania pizzy. Trwała i lekka konstrukcja. Sprawdzi się w każdej włoskiej restauracji oraz pizzerii. Ułatwi pracę każdemu pizzermanowi. Profesjonalna, włoska łopata do pizzy prostokątna perforowana 33×33 cm MG-A32180RF dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Drewniana łopata do pizzy, marki Janpol o numerze katalogowym 140-3530110 to produkt stworzony z wysokiej jakości drewna, pozbawionego drzazg, skaz czy pęknięć. Drewniana łopata do pizzy, to produkt o długości 35 centymetrów, szerokości 30 centymetrów oraz wysokości 110 centymetrów. Rozmiar GN produktu to GN 1/1 (530na325 mm). Drewniana łopata do pizzy, ma kolor naturalny. Ponadto producent, firma Janpol, zapewnia że artykuł jest zgodny z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 o kontakcie z żywnością oraz posiada atest PZH nr HŻ/05187/01. Produkt jest niezwykle solidny i trwały, przetrwa w doskonałym stanie wieloletnie użytkowanie. Stanowi świetne rozwiązanie dla zakładów przetwórstwa mięsnego, rzeźni czy masarni. Idealnie sprawdzi się również w każdej kuchni restauracyjnej. Wykonujemy także kloce masarskie w innym wymiarze, na podstawach i bez, z podstawami nierdzewnymi a także stoły nierdzewne z blatem drewnianym dla cukierni i pekarni – wedle specyfikacji podanej przez klienta.
Do przechowalni
Wieszak do łopat o wymiarach 18×9×9 cm wykonany z aluminium. Wieszak może pomieścić 2 łopaty. Sprawdzi się w każdej kuchni gdzie przygotowuje się pizzę oraz w restauracjach typu włoskiego. Wieszak do łopat MG-APM dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Zaokrąglona szczotka z mosiężnym, miękkim włosiem do pieców do pizzy, o wymiarach 150×55×1350 milimetrów, indeksie 525685, produkcji firm Hendi. Szczotka znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii i piekarni ułatwiając czyszczenie pieca.
Do przechowalni
Aluminiowa łopata do pizzy o wymiarach 350×305 mm z drewnianym uchwytem o długości 430 mm.
Do przechowalni
Okrągła łopata z satynowanej stali nierdzewnej z uchwytem o długości 1200 mm.
Do przechowalni
Łopata do pizzy okrągła o średnicy 34 cm, długość: 89 cm wykonana z aluminium z drewnianą rączką. Łopata przeznaczona do wkładania oraz wyjmowania pizzy z profesjonalnego pieca. Jest ekonomicznym rozwiązaniem dla każdej włoskiej restauracji oraz pizzerii. Ułatwi pracę każdemu pizzermanowi. Łopata do pizzy okrągła LO-17135 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Kolejnym niezbędnym sprzętem jest łopata do pizzy. Możemy wybierać spośród modeli wykonanych z aluminium, drewna, stali, perforowane lub nie, z ruchomym uchwytem, okrągłe, kwadratowe, prostokątne – dopasowane do wymagań i preferencji każdego szefa kuchni. Oprócz tego oferujemy Państwu wieszaki na łopaty, które pozwolą zachować porządek w miejscu pracy, szufelki oraz zbieraki do pieca.
Wszystkie narzędzia do pieców przeznaczone są do kontaktu z żywnością, posiadają niezbędne certyfikaty i są bezpieczne w użytkowaniu.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.