Wszystkie kategorie w dziale Łopaty i narzędzia do pieców

Narzędzia dla pizzermanów

Dbanie o higienę miejsca pracy to obowiązek każdego właściciela lokalu gastronomicznego. W końcu, niezależnie od wielkości restauracji, bistro, czy baru, przewijają się przez nie dziesiątki klientów. W naszym interesie jest, by każda odwiedzająca osoba zachowała jak najlepsze zdanie o jakości naszych usług. Aby zadbać o czystość jednego z najważniejszych sprzętów w naszej kuchni, czyli pieca do pizzy, warto zaopatrzyć się w specjalne szczotki, które pomogą nam pozbyć się resztek ciasta, przypalonych dodatków, czy zwęglonych kawałków. Do wyboru mamy szczotki mosiężne do czyszczenia pieca, ryżowe, z naturalnym włosiem, wyposażone w skrobak, lub samodzielne skrobaki. To profesjonalne narzędzia do pieców do pizzy, które będą pomocne w codziennej pracy pizzermana.

Czytaj więcej >

Narzędzia do pieców do pizzy – co nam się przyda?

Kolejnym niezbędnym sprzętem jest łopata do pizzy. Możemy wybierać spośród modeli wykonanych z aluminium, drewna, stali, perforowane lub nie, z ruchomym uchwytem, okrągłe, kwadratowe, prostokątne – dopasowane do wymagań i preferencji każdego szefa kuchni. Oprócz tego oferujemy Państwu wieszaki na łopaty, które pozwolą zachować porządek w miejscu pracy, szufelki oraz zbieraki do pieca.

Wszystkie narzędzia do pieców przeznaczone są do kontaktu z żywnością, posiadają niezbędne certyfikaty i są bezpieczne w użytkowaniu.