Piec do pizzy elektryczny, sterowanie elektroniczne, piekarniczy modułowy szamotowy, szeroki, 6+6x 40 cm, 4+4x 600x400 mm, 1540x985x750 mm | RESTO QUALITY, BAKE D66/L
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 1540 mm |
szerokość | 985 mm |
wysokość | 750 mm |
długość komory: | 1240 mm |
szerokość komory: | 840 mm |
wysokość komory: | 180 mm |
moc całkowita: | 20.4 kW |
napięcie: | 400 V |
temperatura minimalna: | 45 °C |
temperatura maksymalna: | 450 °C |
waga: | 176 kg |
ilość komór: | 2 szt. |
ilość pizz: | 12 szt. |
materiał: |
|
zasilanie: | elektryczne |
drzwi przeszklone: | tak |
wyświetlacz: | tak |
panel dotykowy: | nie |
Piec do pizzy elektryczny, sterowanie elektroniczne, piekarniczy modułowy szamotowy, szeroki, 6+6x 40 cm, 4+4x 600x400 mm, 1540x985x750 mm | RESTO QUALITY, BAKE D66/L - Opis:
- Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiającym precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
- Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
- Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
- Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
- Regulacja temperatury do 450°C
- Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
- Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
- Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
- Wewnętrzne oświetlenie komory
- Wentylowane płyty szamotowe
- Hartowane szkło
- Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
- Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
- Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
- Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
- Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
- Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
- Brak możliwości równoczesnego zamontowania generatory pary i górnej płyty szamotowej!
- Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej
- Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
- Możliwość zamontowania kabla 3 m z wtyczką 16/32 A - dopłata
- Parametry techniczne:
- Wymiary wewnętrzne [mm]: 1240x840x180 (x2)
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x985x750
- Ilość komór: 2
- Moc [kW]: 20,4
- Zasilanie [V]: 400
- Temperatura [°C]: 50-450
- Waga [kg]: 176
- Pojemność pizz: 12x 40 cm
- Ilość blach 60x40 cm: 4+4
- Wyposażenie dodatkowe (za dopłatą):
- Okap KT 6L/66L
- Podstawa pod piec ST 6L/66L
- Górna płyta szamotowa MOD. 66L R
- Możliwość wyposażenia w generator pary (2 komory) STEAM 66/L-2
- Możliwość wyposażenia w generator pary (1 komora) STEAM 66/L-1
- Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D 66/L ?
- W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
- Możliwość piętrowania pieca w moduły
- Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
- Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
- Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny panel sterowania
- Temperatura maksymalna to aż 450°C
- Możliwość dokupienia generatora pary
- Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.