Piec do pizzy elektryczny, sterowanie manualne, modułowy szamotowy, szeroki, 6x 36 cm, 2x 600x400 mm, 1540x985x410 mm | RESTO QUALITY, BAKE 6/L TS
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 1540 mm |
szerokość | 985 mm |
wysokość | 410 mm |
długość komory: | 1080 mm |
szerokość komory: | 720 mm |
wysokość komory: | 140 mm |
moc całkowita: | 9.2 kW |
napięcie: | 400 V |
temperatura maksymalna: | 500 °C |
waga: | 108 kg |
ilość komór: | 1 szt. |
ilość pizz: | 6 szt. |
materiał: |
|
zasilanie: | elektryczne |
drzwi przeszklone: | tak |
wyświetlacz: | tak |
panel dotykowy: | tak |
Piec do pizzy elektryczny, sterowanie manualne, modułowy szamotowy, szeroki, 6x 36 cm, 2x 600x400 mm, 1540x985x410 mm | RESTO QUALITY, BAKE 6/L TS - Opis:
- Profesjonalny piec modułowy włoskiej produkcji, znajdzie idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, czy pizzeriach
- Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z dotykowym 5-calowym wyświetlaczem umożliwia wygodne i precyzyjne sterowanie ustawieniami pieca
- Komora o wysokości 14 cm - idealna do wypieku pizzy
- Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
- Tryb energooszczędny efektywnie zmniejsza zużycie energii, podczas przerwy w pracy pieca
- Funkcja Power Boost odpowiada za szybsze nagrzanie komory pieca
- Czasowe programowanie startu urządzenia
- Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
- Regulacja temperatury do 500°C
- Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
- Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
- Szerokie okno rewizyjne umożliwiające kontrole procesu pieczenia, wykonane ze specjalnego szkła hartowanego zmniejszającego utratę ciepła
- Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
- Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
- Wewnętrzne oświetlenie komory
- Wentylowane płyty szamotowe
- Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
- Front i obudowa pieca wykonana ze stali nierdzewnej
- Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (lub na zamówienie wyłożenie góry komory pieca blachą - dla wypieków w formach)
- Parametry techniczne:
- Wymiary wewnętrzne [mm]: 1080x720x140
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x985x410
- Ilość komór: 1
- Moc [kW]: 9,2
- Zasilanie [V]: 400
- Temperatura [°C]: 50-500
- Waga [kg]: 108
- Pojemność pizz: 6x 36 cm
- Ilość blach 60x40 cm: 2
- Wyposażenie dodatkowe (za dopłatą):
- ST 6L/66L– Podstawa pod piec z regulowaną wysokością 85/90/95 cm
- MOD. TS 6L R - Górna płyta szamotowa
- CT 6L-66L - Komora wzrostowa
- KTS 6L - Okap z wentylatorem wyciągowym
- Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 6L TS?
- W pełni profesjonalny piec do pizzerii wyprodukowany we Włoszech
- Możliwość piętrowania pieca w moduły
- Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
- Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny dotykowy panel sterowania
- Temperatura maksymalna to aż 500°C
- Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.