Cena netto:
61759,50 zł 65010,00 zł 65010,00 zł
Cena brutto:
75964,19 zł 79962,30 zł 79962,30 zł
Dostępność: 5 dni
Koszt dostawy: od 0,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
długość 1180 mm
szerokość 1725 mm
wysokość 1825 mm
długość komory: 750 mm
szerokość komory: 1050 mm
wysokość komory: 200 mm
moc całkowita: 16.4 kW
napięcie: 400 V
temperatura maksymalna: 515 °C
waga: 565 kg
ilość komór: 1 szt.
ilość pizz: 6 szt.
panel dotykowy: tak

Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, komora rozrostu, okap, 6x30 cm, 515 st.C | RESTO QUALITY, 550 6C - Opis:

Duża moc
Każdy właściciel chce dla swojej pizzerii tego, co najlepsze. Dokładnie przestudiowaliśmy i opracowaliśmy idealny piec elektryczny, który jest w stanie upiec słynną pizzę w stylu neapolitańskim, uznaną przez UNESCO za kulturowe dziedzictwo ludzkości w zaledwie 90 sekund
 
Włoski styl
Estetyka odgrywa fundamentalną rolę w każdej pizzerii. Niepowtarzalny design modelu 550 idealnie pasuję do każdej pizzerii, zachowując tradycyjny włoski styl i wychodząc naprzeciw potrzebom dzisiejszych klientów
  
Panel dotykowy
• Najnowsza generacja 5-calowego ekranu dotykowego pozwala na doskonałe sterowanie wszystkimi funkcjami pieca
• Inteligentny system zarządzania ciepłem
• Łatwy w użyciu 
• Timer zintegrowanym z ekranem dotykowym
• Możliwość ustawienia maksymalnej temperatury 515 °C
• Garownia w kontrolowanej temperaturze
• Regulowana temperatura: od 20°C do 60 °C
• System oświetlenia komory LED
• Cztery kółka, dwa skrętne z hamulcami

Sprawniejsza obsługa
Model 550 jest wyposażony w mikroprocesor zarządzający wszystkimi funkcjami pieca. Zastosowanie elektroniki najnowszej generacji pozwala na stałą kontrolę temperatury w komorze. Ponadto, dzięki inteligentnemu systemowi zarządzania ciepłem, 550 jest w stanie wykryć wszelkie zimne strefy w komorze i dostosować moc, aby osiągnąć optymalną temperaturę
 
Akcesoria
• Piec wyposażony jest w innowacyjny okap. Rewolucyjny system zasysa dym utrzymując stałą temperaturę wewnątrz komory bez tworzenia zimnych lub gorących stref. Podświetlany diodami LED i sterowany za pomocą ekranu dotykowego
• Garownia z kontrolowaną temperaturą osiąga maksymalnie 60°C .Posiada oświetlenie komory LED i szklane drzwi umożliwiające stałą kontrolę
• Profesjonalny piec umożliwiający przygotowanie pizzy neapolitańskiej
• Połączenie klasycznego tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną i zaawansowaną technologią profesjonalnych pieców elektrycznych
• Zwiększona izolacja dla oszczędności energii
• Równomierne i jednolite wypiekanie pizzy w całej komorze
• Nowoczesny design
• Wewnętrzne oświetlenie komory
• SZP Smart Zone Power innowacyjny system grzewczy zmniejsza zużycie energii do 20% w porównaniu do innych pieców dostępnych na rynku
• Komora w pełni wyłożona kamieniem szamotowym
• Dolna płyta szamotowa o grubości 5 cm
• Dolna płyta pokryta jest kamieniem szamotowym włoskiej produkcji typu Bisquit i płytą Activestone. Połączenie te gwarantuje równomierny wypiek i szybkie rozgrzewanie pieca w krótkim czasie
• System grzewczy Activestone zmniejsza czas nagrzewania się pieca o ok. 50% i zużycie energii do 25%, tym samym skracając czas pieczenia i podtrzymywanie temperatury potraw o 25%
• Prosty w użytkowaniu i efektywny w działaniu
• Wyposażony w 5-calowy wyświetlacz dotykowy
• System zamykania z technologią cool-touch, która umożliwia nagrzanie pieca bez utraty ciepła
• Blat roboczy wykonany z kamienia naturalnego przeznaczonego do kontaktu z żywnością
• Model 550 jest sprzedawany i wysyłany wyłącznie jako jeden element, składający się z garowni, pieca i okapu. Poszczególne elementy nie mogą być zamawiane i wysyłane oddzielnie

Parametry techniczne:
• Wymiary zewnętrzne [mm]: 1180x1725x1825
• Wymiary wewnętrzne [mm]: 750x1050x200
• Wysokość komory [mm]: 200
• Pojemność pizz: 6x30 cm
• Pojemność garownika: 10x600x400 mm
• Moc [kW]: 16,4
• Zasilanie [V]: 400
• Temperatura maksymalna [°C]: 515
• Waga [kg]: 565
Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, komora rozrostu, okap, 6x30 cm, 515 st.C | RESTO QUALITY, 550 6C - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, komora rozrostu, okap, 6x30 cm, 515 st.C | RESTO QUALITY, 550 6C - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklmacyjny

Druk reklamacyjny