Frytownica nastolna – podwójna Bartscher Mini III o pojemności komór 2×4 litry i wymiarach całkowitych 40×40×28 cm to urządzenie idealne dla małych lokali gastronomicznych, barów, niewielkich foodtracków, stołówek szkolnych oraz na imprezy plenerowe: festyny, święta miast itp. Doskonała do smażenia frytek, sajgonek, krewetek oraz innych produktów wymagających obróbki termicznej w głębokim tłuszczu. Frytkownica dwukomorowa Bartscher A165112 posiada moc przyłączeniową 2 × 2,2 kW/230V i waży 6,5 kg. Urządzenie wyposażone w termostat bezpieczeństwa chroniący przed przegrzaniem oraz dwie wtyczki – do każdej komory z osobna. Obudowa komór ze stali nierdzewnej – obudowa elementu sterującego z tworzywa sztucznego.
Do przechowalni
Frytownica PETIT, Bartscher 165103 o wymiarach 210×530×240 mm. Wykonana ze stali nierdzewnej. Jeden z elementów, które można dowolnie łączyć tworząc ciąg kuchenny w restauracji lub bufecie. Posiada zaokrągloną komorę o pojemności 3 l a w zestawie znajduje się kosz i pokrywa. Jest to niezbędny element do wygodnego smażenia frytek, warzyw, ryb, mięs oraz innych produktów spożywczych na głębokim tłuszczu w restauracjach, bufetach i barach.
Do przechowalni
Filtr do frytownicy, o numerze katalogowym 632802, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o średnicy 24,5 centymetra oraz wysokości 25 centymetrów. Jest to profesjonalny filtr do tłuszczu we frytownicach. W gustownym opakowaniu znajduje się 50 sztuk filtrów.
Do przechowalni
Kosz do frytownicy SNACK o wymiarach 195×500×225 mm, Bartscher 165523 wykonany z najlepszej jakości stali. Dzięki gładkiej powierzchni bardzo łatwo usuwa się z niego wszelkie zabrudzenia. Ponadto wykazuje dużą wytrzymałość mechaniczną na uszkodzenia, zarysowania i wgniecenia. Kosz do frytownicy, Bartscher 165523 jest niezbędnym elementem do bezpiecznego i wygodnego smażenia frytek, warzyw, ryb, mięs oraz innych produktów spożywczych na głębokim tłuszczu.
Do przechowalni
Podwójna frytownica z serii Blue Line, o numerze katalogowym 205839, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o pojemności 2×8 litrów, szerokości 55 centymetrów, długości 43 centymetrów oraz wysokości 34,5 centymetra. Urządzenie pracujące pod napięciem 230 V posiada moc 2×3500 WAT, obudowę wykonaną z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/0, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury, pojemnik na olej ze stali nierdzewnej, kosz na frytki o wymiarach 24 na 19 na 14 centymetrów z ergonomiczną, nienagrzewające się rączki z tworzywa w kolorze niebieskim, termostaty analogowe o zakresie regulacji temperatury do 190 stopni Celsjusza, wygodne uchwyty, bezpieczniki chroniący urządzenie przed przegrzaniem, oraz diody informujące o stanie pracy urządzenia. Wyposażona jest również w innowacyjny system zimnej strefy, który oddziela pozostałości smażenia poniżej poziomu grzałek, co poprawia wydajność tłuszczu. W zestawie z frytownicą Hendi 205839 znajduje się również pokrywa. To wszechstronne urządzenie stanowi doskonałe rozwiązanie dla każdej restauracji typu fast food, dla jadłodajni czy stołówek i barów.
Do przechowalni
Profesjonalny uchwyt na filtry do frytownicy, o numerze katalogowym 632901, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o średnicy 25 centymetrów oraz wysokości 20 centymetrów. Filtr został wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury, dzięki czemu jest niezwykle wytrzymały. Posiada dwa szerokie ramiona mocujące, również ze stali nierdzewnej,
Do przechowalni
Frytownica nastolna – pojedyncza Bartscher Mini II o pojemności komory 4 litry i wymiarach całkowitych 20×40×28 cm to urządzenie idealne dla małych lokali gastronomicznych, barów, niewielkich foodtracków, stołówek szkolnych oraz na imprezy plenerowe: festyny, święta miast itp. Doskonała do smażenia frytek, sajgonek, krewetek oraz innych produktów wymagających obróbki termicznej w głębokim tłuszczu. Frytkownica Bartscher A165110 posiada moc przyłączeniową 2,2 kW/230V i waży 3,3 kg. Urządzenie wyposażone w termostat bezpieczeństwa chroniący przed przegrzaniem. Obudowa komory ze stali nierdzewnej – obudowa elementu sterującego z tworzywa sztucznego.
Do przechowalni
Frytownica nastolna – podwójna Bartscher SNACK III A162810E o pojemności komory do 8 litrów i wymiarach całkowitych 265×620×340 mm, to urządzenie idealne dla lokali gastronomicznych, barów, większych food-tracków, stołówek szkolnych oraz na imprezy plenerowe: festyny, święta miast itp. Doskonała do smażenia frytek, sajgonek, krewetek oraz innych produktów wymagających obróbki termicznej w głębokim tłuszczu. Frytkownica dwukomorowa Bartscher A162810E posiada moc przyłączeniową 3,25 kW/230 V i waży 6,7 kg. Urządzenie wyposażone w termostat bezpieczeństwa chroniący przed przegrzaniem. Obudowa komory oraz obudowa elementu sterującego wykonana ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Frytownica z serii Blue Line, o numerze katalogowym 205815, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o pojemności 6 litrów, szerokości 26,5 centymetra, długości 43 centymetrów oraz wysokości 29 centymetrów. Urządzenie pracujące pod napięciem 230 V posiada moc 3300 WAT, obudowę wykonaną z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/0, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury, pojemnik na olej ze stali nierdzewnej, kosz na frytki o wymiarach 24 na 18,5 na 10 centymetrów z ergonomiczną, nienagrzewającą się rączką z tworzywa w kolorze niebieskim, termostat analogowy o zakresie regulacji temperatury do 190 stopni Celsjusza, wygodne uchwyty, bezpiecznik chroniący urządzenie przed przegrzaniem, oraz diodę informującą o stanie pracy urządzenia. Wyposażona jest również w innowacyjny system zimnej strefy, który oddziela pozostałości smażenia poniżej poziomu grzałek, co poprawia wydajność tłuszczu. W zestawie z frytownicą Hendi 205815 znajduje się również pokrywa. To wszechstronne urządzenie stanowi doskonałe rozwiązanie dla każdej restauracji typu fast food, dla jadłodajni czy stołówek i barów.
Do przechowalni
Frytownica z serii Blue Line, o numerze katalogowym 205822, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o pojemności 8 litrów, szerokości 26,5 centymetra, długości 43 centymetrów oraz wysokości 34,5 centymetra. Urządzenie pracujące pod napięciem 230 V posiada moc 3500 WAT, obudowę wykonaną z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/0, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury, pojemnik na olej ze stali nierdzewnej, kosz na frytki o wymiarach 24 na 19 na 14 centymetrów z ergonomiczną, nienagrzewającą się rączką z tworzywa w kolorze niebieskim, termostat analogowy o zakresie regulacji temperatury do 190 stopni Celsjusza, wygodne uchwyty, bezpiecznik chroniący urządzenie przed przegrzaniem, oraz diodę informującą o stanie pracy urządzenia. Wyposażona jest również w innowacyjny system zimnej strefy, który oddziela pozostałości smażenia poniżej poziomu grzałek, co poprawia wydajność tłuszczu. W zestawie z frytownicą Hendi 205822 znajduje się również pokrywa. To wszechstronne urządzenie stanowi doskonałe rozwiązanie dla każdej restauracji typu fast food, dla jadłodajni czy stołówek i barów.
Do przechowalni
Frytownica nastolna – podwójna Bartscher IMBISS I z kranem spustowym do frytury o pojemności komory 8 litrów i wymiarach całkowitych 29×55×41 cm to urządzenie idealne dla lokali gastronomicznych, barów, większych foodtracków, stołówek szkolnych oraz na imprezy plenerowe: festyny, święta miast itp. Doskonała do smażenia frytek, sajgonek, krewetek oraz innych produktów wymagających obróbki termicznej w głębokim tłuszczu. Frytkownica jednokomorowa Bartscher A150307 posiada moc przyłączeniową 3,25 kW/230V i waży 10 kg. Urządzenie wyposażone w termostat bezpieczeństwa chroniący przed przegrzaniem. Obudowa komory oraz obudowa elementu sterującego wykonana ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Kosz do frytownicy SNACK o wymiarach 210×220×120 mm, Bartscher 162827 wykonany z najlepszej jakości stali. Dzięki gładkiej powierzchni bardzo łatwo usuwa się z niego wszelkie zabrudzenia. Ponadto wykazuje dużą wytrzymałość mechaniczną na uszkodzenia, zarysowania i wgniecenia. Kosz do frytownicy, Bartscher 162827 jest niezbędnym elementem do bezpiecznego i wygodnego smażenia frytek, warzyw, ryb, mięs oraz innych produktów spożywczych na głębokim tłuszczu.
Do przechowalni
Frytownica z serii Blue Line, o numerze katalogowym 205808, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o pojemności 4 litrów, szerokości 21,7 centymetra, długości 40 centymetrów oraz wysokości 29 centymetrów. Urządzenie pracujące pod napięciem 230 V posiada moc 3000 WAT, obudowę wykonaną z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/0, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury, pojemnik na olej ze stali nierdzewnej, kosz na frytki o wymiarach 21 na 14 na 12 centymetrów z ergonomiczną, nienagrzewającą się rączką z tworzywa w kolorze niebieskim, termostat analogowy o zakresie regulacji temperatury do 190 stopni Celsjusza, wygodne uchwyty, bezpiecznik chroniący urządzenie przed przegrzaniem, oraz diodę informującą o stanie pracy urządzenia. Wyposażona jest również w innowacyjny system zimnej strefy, który oddziela pozostałości smażenia poniżej poziomu grzałek, co poprawia wydajność tłuszczu. W zestawie z frytownicą Hendi 205808 znajduje się również pokrywa. To wszechstronne urządzenie stanowi doskonałe rozwiązanie dla każdej restauracji typu fast food, dla jadłodajni czy stołówek i barów.
Do przechowalni
Podwójna frytownica z serii Blue Line, o numerze katalogowym 205846, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o pojemności 2×4 litrów, szerokości 44 centymetrów, długości 37,5 centymetra oraz wysokości 31 centymetrów. Urządzenie pracujące pod napięciem 230 V posiada moc 2×3000 wat, obudowę wykonaną z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/0, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury, pojemnik na olej ze stali nierdzewnej, kosz na frytki z ergonomiczną, nienagrzewającą się rączką z tworzywa w kolorze niebieskim, termostaty analogowe o zakresie regulacji temperatury do 190 stopni Celsjusza, wygodne uchwyty, bezpieczniki chroniący urządzenie przed przegrzaniem, oraz diody informujące o stanie pracy urządzenia. Wyposażona jest również w innowacyjny system zimnej strefy, który oddziela pozostałości smażenia poniżej poziomu grzałek, co poprawia wydajność tłuszczu. W zestawie z frytownicą Hendi 205846 znajduje się również pokrywa. To wszechstronne urządzenie stanowi doskonałe rozwiązanie dla każdej restauracji typu fast food, dla jadłodajni czy stołówek i barów.
Do przechowalni
Frytownica nastolna – pojedyncza Bartscher A162820E z kranem spustowym do frytury o pojemności komory do 4 litrów i wymiarach całkowitych 200×530×340 mm, to urządzenie idealne dla lokali gastronomicznych, barów, większych food-tracków, stołówek szkolnych oraz na imprezy plenerowe: festyny, święta miast itp. Doskonała do smażenia frytek, sajgonek, krewetek oraz innych produktów wymagających obróbki termicznej w głębokim tłuszczu. Frytkownica jednokomorowa Bartscher A162820E posiada moc przyłączeniową 2 kW/230 V i waży 4,2 kg. Urządzenie wyposażone w termostat bezpieczeństwa chroniący przed przegrzaniem. Obudowa komory oraz obudowa elementu sterującego wykonana ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Frytownica nastolna – podwójna Bartscher SNACK II A162821E z kranem spustowym do frytury o pojemności jednej komory do 4 litrów i wymiarach całkowitych 400×530×340 mm, to urządzenie idealne dla lokali gastronomicznych, barów, większych food-tracków, stołówek szkolnych oraz na imprezy plenerowe: festyny, święta miast itp. Doskonała do smażenia frytek, sajgonek, krewetek oraz innych produktów wymagających obróbki termicznej w głębokim tłuszczu. Frytkownica dwukomorowa Bartscher A162821E posiada moc przyłączeniową 4 kW/230 V i waży 9 kg. Urządzenie wyposażone w termostat bezpieczeństwa chroniący przed przegrzaniem. Obudowa komory oraz obudowa elementu sterującego wykonana ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Frytownica nastolna – podwójna Bartscher IMBISS II z kranem spustowym do frytury o pojemności każdej komory 8 litrów i wymiarach całkowitych 58×55×41 cm to urządzenie idealne dla lokali gastronomicznych, barów, większych foodtracków, stołówek szkolnych oraz na imprezy plenerowe: festyny, święta miast itp. Doskonała do smażenia frytek, sajgonek, krewetek oraz innych produktów wymagających obróbki termicznej w głębokim tłuszczu. Frytkownica dwukomorowa Bartscher A150407 posiada moc przyłączeniową 6,5 kW/400V i waży 22 kg. Urządzenie wyposażone w termostat bezpieczeństwa chroniący przed przegrzaniem. Obudowa komory oraz obudowa elementu sterującego wykonana ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Kosz do frytownicy IMBISS o wymiarach 195×485×220 mm, Bartscher 165524 wykonany z najlepszej jakości stali. Dzięki gładkiej powierzchni bardzo łatwo usuwa się z niego wszelkie zabrudzenia. Ponadto wykazuje dużą wytrzymałość mechaniczną na uszkodzenia, zarysowania i wgniecenia. Kosz do frytownicy, Bartscher 165524 jest niezbędnym elementem do bezpiecznego i wygodnego smażenia frytek, warzyw, ryb, mięs oraz innych produktów spożywczych na głębokim tłuszczu.
Do przechowalni
Frytownice dla gastronomii, które są dostępne w naszej ofercie, zostały wykonane z najwyższej jakości materiałów, które są gwarancją niezawodności i wydajności urządzenia. Frytownice gastronomiczne są trwałe i solidne, a przy tym odporne na szkodliwe działanie czynników zewnętrznych, jak woda, wilgoć, czy wysoka temperatura, a także na urazy mechaniczne. Oferujemy urządzenia w różnym przedziale cenowym, aby każdy z Państwa mógł dopasować odpowiedni produkt do posiadanego budżetu. Dzięki temu, że nasze frytownice gastronomiczne są dostępne w wielu różnych rozmiarach, wielkościach i wysokościach, można je bezproblemowo dopasować do każdej kuchni.
Frytownice dla gastronomii znajdą zastosowanie w każdym lokalu gastronomicznym – w restauracji, barze, stołówce, jadłodajni, bufecie hotelowym, a także w foodtruckach. Świetnie sprawdzą się również w przypadku firm cateringowych, które oferują swoje usługi na imprezach plenerowych, jak pikniki rodzinne, festyny, a także festiwale muzyczne.
Jeżeli są Państwo zainteresowani naszą ofertą, w której znajdują się nie tylko profesjonalne frytownice gastronomiczne, ale również inne innowacyjne urządzenia, maszyny i akcesoria gastronomiczne, to serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszym asortymentem! W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z zespołem Gastromania.pl!
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.