Cena netto:
42900,65 zł 50770,00 zł 50770,00 zł
Cena brutto:
52767,80 zł 62447,10 zł 62447,10 zł
Dostępność: 30 dni
Koszt dostawy: od 0,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
długość 885 mm
szerokość 980 mm
wysokość 1880 mm
odległość między prowadnicami: 80 mm
rozmiar blach: 600x400 mm
moc całkowita: 26.25 kW
napięcie: 400 V
temperatura minimalna: 50 °C
temperatura maksymalna: 250 °C
waga: 252 kg
ilość prowadnic: 16 szt.
zasilanie: elektryczne
wentylator: tak
drzwi przeszklone: tak
wyświetlacz: tak
programator: nie
panel dotykowy: nie
sonda temperaturowa: tak

Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy elektryczny 16x 600x400 mm, sterowanie elektroniczne, 885x980x1880 mm z wózkiem w komplecie | FM INDUSTRIAL, ST Series Bakery-Big - Opis:

* Elektroniczny panel sterowania
* Timer do 999 min i tryb non-stop
* Regulacja wilgotności od 0 do 100%
* Rewers wentylatora
* Dwie prędkości wentylatora wybierane przyciskiem
* Przycisk bezpośredniego, dodatkowego zaparowania komory
* Ręczne sterowanie kominem
* Alarm końca cyklu
* Wyłącznik drzwiowy
* Termostat bezpieczeństwa
* Wewnętrzne oświetlenie LED
* Przyłącze wody ¾”
* Podwójna, bezpieczna szyba

MANUAL COOKING
Pozwala na łatwe ustawienie programu dla dowolnego dania, bez potrzeby tworzenia przepisu. Upraszcza to proces przygotowywania potraw.
STEAM CONTROL
Technologia umożliwiająca czasowe zaparowanie komory.
FAN CONTROL
10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem pozwala przygotować nawet najbardziej delikatne wypieki. Zmieniający kierunek strumień gorącego powietrza zapewnia jednakowe warunki w całej komorze, nawet przy pełnym załadunku.
CLIMA CONTROL
Sterowanie kominem umożliwia szybkie obniżenie wilgotności wewnątrz komory. Dodatkowo istnieje możliwość automatycznego otwarcia komina przed końcem pracy urządzenia, aby uzyskać zamierzony poziom wypieczenia potraw.
DELTA T
Zaawansowany tryb wykorzystujący sondę dołączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu a komorą pieca. Wolne pieczenie obniża utratę masy produktu i zapewnia idealny efekt kulinarny.
MULTIPOINT PROBE
Pozwala na wykorzystanie dodatkowej sondy służącej do pomiaru temperatury w trzech oddzielnych punktach.
99 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW
Piec pozwala na rejestrację i ręczne programowanie, aż do 99 indywidualnych programów pieczenia, które mogą składać się z maksymalnie 6 etapów.
REJESTR DANYCH HACCP
Piec rejestruje historię trybów pracy i parametrów urządzenia w systemie HACCP (System Analizy zagrożeń I Krytycznych Punktów Kontrolnych). Istnieje możliwość łatwego zapisu raportu na pamięci USB.
REGENERACJA / PODTRZYMYWANIE TEMPERATURY
Regeneracja pozwala podgrzać wcześniej przygotowane produkty, zachowując jego walory smakowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem.
GAROWANIE
Funkcja szczególnie często wykorzystywana w piekarnictwie i cukiernictwie, służąca do kontroli rozrostu ciasta. Stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każdym razem wspaniałych wypieków.
PLANNING
Opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczędzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia pozwala na przyrządzenie potrawy z długim czasem przygotowania na wybraną godzinę.
FAST COOLING
Automatyczne schładzanie komory do żądanej temperatury, dzięki czemu szybciej można zacząć przygotowanie następnego dania.
MULTIWASH (OPCJA)
W zależności od poziomu zabrudzenia komory dostępne są 3 automatyczne programy myjące. Długość poszczególnych cykli mycia wynosi: 51’, 81’, 111’. Do pieców niewyposażonych w system automatycznego mycia, można dokupić prysznic.
ALLONTIME
Tryb ułatwiający wydanie wielu dań w tym samym momencie. Przy programie AllOnTime wyraźny sygnał poinformuje, kiedy należy włożyć kolejne produkty, tak aby wszystkie były gotowe w tej samej chwili.
MULTICOOK
Piec konwekcyjno-parowy umożliwia przygotowanie wielu produktów jednocześnie. Urządzenie może być załadowywane i rozładowywane w trybie ciągłym. Urządzenie poinformuje użytkownika, kiedy konkretny produkt będzie gotowy.
MULTIPREHEAT
3 tryby wstępnego nagrzewania pieca: soft (+10 °C), medium (+20 °C), hard (+30 °C). W zależności od poziomu załadowania komory możliwe jest wstępne rozgrzanie komory do wyższej temperatury. Skraca to czas pieczenia, gdyż temperatura po załadunku nie spada poniżej docelowej.
Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy elektryczny 16x 600x400 mm, sterowanie elektroniczne, 885x980x1880 mm z wózkiem w komplecie | FM INDUSTRIAL, ST Series Bakery-Big - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy elektryczny 16x 600x400 mm, sterowanie elektroniczne, 885x980x1880 mm z wózkiem w komplecie | FM INDUSTRIAL, ST Series Bakery-Big - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklmacyjny

Druk reklamacyjny