długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
ilość pól | 3 szt. |
materiał: | tworzywo sztuczne |
wymiary ciastka: | 154x77x11 mm |
Forma do tabliczek czekolady wykonana we współpracy ze Światowym Mistrzem Czekolady Fabrizio Fiorani. Wymiary formy: 275×175 mm, wymiary gotowego produktu: 154×77×11 mm. 3 pola. Produkt nie zawiera BPA.
Forma poliwęglanowa do tabliczek czekolady MA2004 to innowacyjny produkt włoskiej firmy Martellato, który zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który zapobiega wszelkim deformacjom artykułu, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Wygląd tabliczki został starannie przemyślany – geometryczne kształty i staranne wykonanie zapewniają wysoką elegancję i połysk uzyskanej tabliczki czekolady. Foremka do tabliczki czekolady MA2004 pozwala na wykonanie czterech tabliczek (ozdobionych fantazyjnym kwiatem) o wymiarach 130×55×8 mm i wadze 67 gramów. Profesjonalizm i styl formy zadowoli domowych amatorów słodkich wypieków oraz zaskoczy profesjonalnych cukierników w swoich pracowniach.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do czekoladowych smakołyków MA1910 to produkt innowacyjnej włoskiej firmy Martellato, który zachwyci swoim oryginalnym stylem i wysoką jakością wykonania. Do stworzenia artykułu użyto najwyższej jakości poliwęglanu, który zapobiega wszelkim rozlewom masy i nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka pozwala uzyskać małe poczęstunki z czekolady, które mogą służyć jako osobny deser bądź mały dodatek do deseru. Foremka do przysmaków MA1910 składa się z 8 małych tabliczek czekolady, które posiadają geometryczny wzór. Każdy smakołyk posiada wymiary 99×33×10mm oraz wagę 32 gramów. Produkt polecany jest dla klientów indywidualnych oraz profesjonalnych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczki czekolady PC5003FR Ola to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy ze znakomitym mistrzem Fabrizio Fiorani. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Tritanowa forma do tabliczek czekolady PC5003FR o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×77×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do czekoladek MA6001 produkcji włoskiej firmy Martellato to świetny sposób na przygotowanie słodkiej przekąski zarówno w domu, cukierniach, jak również w punktach gastronomicznych. Foremka została wykonana z wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega zniekształceniu i nadaje się do mycia w zmywarce. Forma do czekoladek MA6001 składa się z 24 sztuk poczęstunku o wymiarach 31×31×4,5 mm i wadze 4 gramów. W zestawie został wykorzystany wzór kwadratu z wklęsłym elementem. Małe poczęstunki z czekolady mogą posłużyć jako osobny deser bądź mały dodatek do deseru.
Do przechowalni
Forma do tabliczek czekolady wykonana we współpracy ze Światowym Mistrzem Czekolady Fabrizio Fiorani. Wymiary formy: 275×175 mm, wymiary gotowego produktu: 154×77×8 mm. 3 pola. Produkt nie zawiera BPA.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.