Cukier inwertowany – 250 g | PAVONI, Zuccheroinvertito
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
waga: | 0.25 kg |
kod EAN: | 8029248327146 |
Cukier inwertowany – 250 g | PAVONI, Zuccheroinvertito - Opis:
*Zuccheroinvertito został stworzony przez włoską firmę Pavoni, która słynie na rynku ze współpracy z najlepszymi specjalistami w branży cukierniczej oraz nowoczesnych technologii w procesie produkcji. Cukier inwertowany ma zdolności zatrzymywania wilgoci w wypiekach, obniża temperaturę zamarzania, poprawia miękkość wyrobów oraz trudno ulega krystalizacji. Dodany do mas, kremów i polew poprawia ich gładkość i konsystencję. Zuccheroinvertito sprzedawany jest w opakowaniu 250 g. Przy jego użyciu stworzymy wyjątkowe słodkości, które zachwycą nawet najbardziej wymagającego klienta. Produkt polecany jest do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych, cateringach oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.