Termometr do karmelu – CARAMELLOMETRO | PAVONI, CARAMELLOMETRO
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
Termometr do karmelu – CARAMELLOMETRO | PAVONI, CARAMELLOMETRO - Opis:
Termometr z obudową do karmelu to produkt włoskiej innowacyjnej firmy Pavoni. Dzięki temu produktowi można z łatwością kontrolować temperaturę swoich wyrobów cukierniczych. Niezbędny do mierzenia etapów gotowania cukru oraz do przyrządzania syropów lub karmelu. Zakres temperatury od + 80 ° C do + 180° C.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.