Łopatka do smażenia z poliamidu 13,5x9x31,5 cm | APS, 88642
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 135 mm |
szerokość | 90 mm |
wysokość | 315 mm |
temperatura maksymalna: | 220 °C |
materiał: | poliamid |
kolor: | czarny |
cena za: | sztukę |
kod EAN: | 4004133886421 |
Łopatka do smażenia z poliamidu 13,5x9x31,5 cm | APS, 88642 - Opis:
Uniwersalna łopatka do smażenia produktów, cenionego producenta APS o indeksie 88641 stworzona z doskonałego jakościowo tworzywa sztucznego – poliamidu, produkowanego z nylonu oraz włókna szklanego. Długość całkowita to 31,5 cm, wymiary części roboczej to 13,5x9 cm. Łopatkę do przewracania produktów z tworzywa 88641 można myć zarówno ręcznie przy użyciu odpowiednich detergentów jak i w profesjonalnej zmywarce gastronomicznej. Jest to niezwykle praktyczny produkt ułatwiający smażenie mięs, warzyw, kotletów mielonych, naleśników lub placków ziemniaczanych w każdej kuchni hotelowej lub restauracyjnej a także w gospodarstwie domowym. Przybory z poliamidu są szczególnie polecane do smażenia na patelniach z powłoką nieprzywierającą non-stick, teflonową oraz ceramiczną ponieważ nie powodują uszkodzenia ich powierzchni. Dodatkowo cechują się sporą wytrzymałością termiczną - do 220 C.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.