-
Wilk do mięsa z systemem Unger, 1-fazowy | MA-GA, WM22.2-U3
Netto: Brutto: -
Krajalnica automatyczna do wędlin i sera | MA-GA, A912
Netto: Brutto: -
Szatkownica do warzyw, 400V | MA-GA, MKJ3-250.1
Netto: Brutto: -
Wilk do mięsa z systemem Unger, 3-fazowy | MA-GA, WM22.1-U3
Netto: Brutto: -
Wilk do mięsa TC12 z sitkiem 4,5 mm | MA-GA, TC12-45
Netto: Brutto: -
Podzespół wymienny gardzieli do wilka TC12 | MA-GA, PWG-TC12
Netto: Brutto: -
Kotleciarka do mięsa z napędem TC12, 230V | MA-GA, KM27/TC12
Netto: Brutto: -
Podzespół wymienny gardzieli do wilka TC22 | MA-GA, PWG-TC22
Netto: Brutto: -
Kotleciarka do mięsa, 230V | MA-GA, KM20
Netto: Brutto: -
Moduł stekera do kotleciarki S20 | MA-GA, MS20
Netto: Brutto: -
Wilk do mięsa TC12 z sitkiem 8 mm | MA-GA, TC12-8
Netto: Brutto: -
Wilk do mięsa WM22 z sitkiem 8 mm | MA-GA, WM22-8
Netto: Brutto: -
Kotleciarka do mięsa z napędem TC22, 230V | MA-GA, KM27/TC22
Netto: Brutto: -
Podzespół wymienny gardzieli do wilka WM22 | MA-GA, PWG-WM22
Netto: Brutto: -
Tarcza do kostek 15x15x10 mm | MA-GA, 6250/1
Netto: Brutto: -
Steker do mięsa, 230V | MA-GA, S20
Netto: Brutto:
MA-GA
(91)Ma-Ga to skrócona nazwa Bydgoskich Zakładów Maszyn Gastronomicznych. Historia firmy sięga roku 1956, a produkcja realizowana jest w macierzystym zakładzie w Bydgoszczy oraz w oddziale produkcyjnym zlokalizowanym w Grudziądzu. Do roku 1992 było to przedsiębiorstwo państwowe, po czym zostało sprywatyzowane i przekształcone w spółkę kapitałową prawa handlowego z ograniczoną odpowiedzialnością. Firma specjalizuje się w produkcji profesjonalnych maszyn gastronomicznych, które wykorzystywane są powszechnie w przetwórstwie mięsa i żywności. Ma-Ga znana jest przede wszystkim z wysokiej jakości i niezawodności produkowanych maszyn i urządzeń. Ponad 60 lat doświadczenia, uważna obserwacja zmieniających się trendów i potrzeb rynku, regularnie wdrażane innowacyjne rozwiązania oraz produkcyjna elastyczność przekłada się na zaufanie klientów z obszaru profesjonalnej gastronomii. Firma posiada własny dział techniczno-rozwojowy, w którym opracowywane są nowe rozwiązania i kierunki, nowoczesny, doskonale wyposażony i zautomatyzowany park maszynowy oraz doświadczonych pracowników dbających o każdy etap realizacji zamówienia. Klientami Ma-Ga są zarówno duże, jak i małe firmy gastronomiczne i produkcyjne. W portfolio zadowolonych klientów znajdują się firmy zagraniczne oraz międzynarodowe korporacje. To najlepsza rekomendacja jakości maszyn i urządzeń produkowanych w Bydgoskich Zakładów Maszyn Gastronomicznych oraz wymierny wskaźnik sukcesu i rozpoznawalnego wizerunku.
Pełny asortyment firmy obejmuje krajalnice, szatkownice, wilki do mięsa, kotleciarki, piły do mięsa oraz niezbędne akcesoria. Krajalnice dzielą się na urządzenia grawitacyjne, półautomatyczne i automatyczne. Krajalnice grawitacyjne polecane są przede wszystkim małym placówkom zbiorowego żywienia (żłobki, przedszkola i szkoły). Sprawdzają się również w cateringu, hotelowych kuchniach, w stołówkach, pizzeriach i barach szybkiej obsługi. Krajalnice półautomatyczne i automatyczne są przeznaczone do użytku w dużych sklepach spożywczych, supermarketach, gastronomii, a także w cateringu i w zakładach zbiorowego żywienia. Wszystkie modele krajalnic skonstruowano w oparciu o najnowsze rozwiązania techniczne. Charakteryzują się prostą obsługą, precyzją i trwałością.
Szatkownice przeznaczone są do precyzyjnego i szybkiego szatkowania warzyw i owoców oraz do rozdrabniania serów. Polecane są przede wszystkim małym i dużym placówkom zbiorowego żywienia (żłobki, przedszkola, szkoły, szpitale, jednostki wojskowe). Sprawdzają się także w cateringu, hotelach, stołówkach, pizzeriach, barach sałatkowych, barach szybkiej obsługi oraz w małych zakładach przetwórstwa owocowo-warzywnego.
Wilki do mięsa, czyli profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa przeznaczone są do stosowania w dużych sklepach spożywczych, supermarketach, a także w cateringu, gastronomii oraz w zakładach przetwórstwa mięsnego.
Kotleciarki służące do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa sprawdzają się przede wszystkim w gastronomii, restauracjach, cateringu, sklepach spożywczych i mięsnych oraz w zakładach przetwórstwa mięsnego.
Profesjonalne piły do mięsa znajdują zastosowanie w supermarketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego i rybnego, dużych szpitalnych i hotelowych kuchniach oraz w restauracjach i zakładach gastronomicznych.
Wśród akcesoriów produkowanych przez Ma-Ga znajdują się m.in. łatwe w montażu, nierdzewne stoliki pod krajalnice i szatkownice oraz wieszaki z hakami, których używa się w sklepach mięsnych i supermarketach.