Urządzenie do utrzymywania frytek GN 1/2 150 mm | REDFOX, UH-12
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 270 mm |
szerokość | 330 mm |
wysokość | 220 mm |
moc całkowita: | 0.35 kW |
napięcie: | 230 V |
temperatura minimalna: | 30 °C |
temperatura maksymalna: | 90 °C |
waga: | 5.3 kg |
materiał: | stal nierdzewna |
Urządzenie do utrzymywania frytek GN 1/2 150 mm | REDFOX, UH-12 - Opis:
Urządzenie do frytek o numerze katalogowym 00000402 wykonane zostało z najwyższej jakości materiału — stali nierdzewnej. Artykuł UH - 12 idealnie nadaje się do utrzymywania i podgrzewania frytek w praktyczny i funkcjonalny sposób. Produkt o wadze 5,3 kg ma wymiary: 27 cm długości, 33 cm szerokości oraz 22 cm wysokości z pewnością przyda się w każdej restauracji, pubie, barze, pizzerii oraz fast-foodach. Urządzenie znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX posiada trwałą oraz solidną budowę, odpowiednią do pracy w warunkach profesjonalnych - także w plenerze np: na festynach, świętach miast itp. Artykuł wyposażony został w bardzo funkcjonalny wyłącznik główny, wkładkę perforowaną, kontrolkę pracy oraz kontrolkę grzania. Produkt o mocy 0,35 kW i napięciu 230 V posiada regulację temperatury od 30 do 90 stopni Celsjusza.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.