Mały termometr zanurzeniowy marki Testo o indeksie 0560 1113 to idealne rozwiązanie dla lokali gastronomiczny i zakładów przetwórstwa. Dzięki szerokiemu zakresowi pomiarowemu (-20 do +230 stopni Celsjusza) sprawdzi się w wielu rolach. Dzięki zabezpieczeniu IP-67 sprawdzi się idealnie w mokrym środowisku. Dzięki temu można go myć nawet pod bieżącą wodą, a nawet w zmywarce. Nada się zarówno do sprawdzania temperatury serwowanych potraw, jak i temperatury obróbki półproduktów w trakcie ich przygotowywania. Znajdzie zastosowanie w barach, stołówkach, food truckach i innych punktach gastronomicznych. Dokładność pomiarów to: 1 stopień Celsjusza w zakresie od -20 do +53,9 stopni Celsjusza oraz +90,1 do +180 stopni Celsjusza, 0,8 stopnia od +54 do +90 i 1,5 stopnia od 1,5 +180,1 do +230. Termometr napędza bateria guzikowa LR44, którą jest łatwo wymienić. Urządzenie mierzy temperaturę w stopniach Celsjusza jak Fahrenheita. Niewątpliwą zaletą urządzenia jest czytelny wyświetlacz LCD. Termometr za opłatą może być wzorcowany (certyfikowany) w laboratorium producenta, które posiada akredytację Polskiego Centrum Akredytacyjnego.
Do przechowalni
Waga spożywcza 50BI01 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato. Waga ta sprawdzi się w każdej kuchni – zarówno wśród domowych użytkowników, jak także w cukierniach, kawiarniach czy punktach gastronomicznych. Do produkcji urządzenia użyto hartowanego szkła o barwie białej. Waga spożywcza 50BI01 umożliwi precyzyjne zważenie wagi artykułów spożywczych. Produkt zawiera cztery baterie o mocy 1.5 V. Maksymalna waga artykułów ważonych wynosi 5 kilogramów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 150×200 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 250×350 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×250 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×200 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 250×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 150×250 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 300×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×350 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Laserowy termometr do pomiaru temperatury wyrobów czekoladowych, 50T002 produkcji znanej i cenionej marki Martellato, oferującej szeroką gamę wyposażenia dla piekarni oraz cukierni, to najwyższej jakości akcesorium przydatne w pracy nawet najbardziej wymagającego profesjonalisty. Gwarantuje optymalną i prostą kontrolę temperatury produktów. Cyfrowy termometr do czekolady znacząco ułatwia pracę z czekoladą, umożliwiając utrzymanie jej temperatury na odpowiednim poziomie. Doskonale nada się również przy pracy z innymi produktami spożywczymi wymagającymi kontroli temperatury.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 300×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Waga Valor 1000 do 30 kilogramów produkcji firmy Ohaus o indeksie 730300 to świetne rozwiązanie dla każdej kuchni profesjonalne. Waga umożliwia wielokrotne tarowanie co pomaga w odmierzaniu porcji poszczególnych składników prosto do miski. Zasilanie bateryjne (3 baterie AA w komplecie) lub z zasilacza sieciowego (opcja). Funkcja automatycznego wyłączania się wagi w przypadku jej nieużytkowania gwarantuje dłuższe działanie baterii. Urządzenie wyposażone jest w zintegrowaną blokadę transportową. Zakres ważenia to do 30 kilogramów a dokładność to do 5 gramów. Czas pracy na zasilaniu bateryjnym to do 100 godzin. Czas stabilizacji pomiaru to około 3 sekundy. Obudowa została wykonana z ABSu. Producent deklaruje, iż produkt spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE. Idealna do wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni, rozdzielni kelnerskich, cukierni oraz piekarni.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 400×500 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Cyfrowy termometr z sondą do pomiaru temperatury wyrobów czekoladowych, 50T001 produkcji znanej i cenionej marki Martellato, oferującej szeroką gamę wyposażenia dla piekarni oraz cukierni, to najwyższej jakości akcesorium przydatne w pracy nawet najbardziej wymagającego profesjonalisty. Gwarantuje optymalną i prostą kontrolę temperatury produktów. Termometr do czekolady z sondą znacząco ułatwia pracę z czekoladą, umożliwiając utrzymanie jej temperatury na odpowiednim poziomie. Doskonale nada się również przy pracy z innymi produktami spożywczymi wymagającymi kontroli temperatury.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 400×450 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.