Mały termometr zanurzeniowy marki Testo o indeksie 0560 1113 to idealne rozwiązanie dla lokali gastronomiczny i zakładów przetwórstwa. Dzięki szerokiemu zakresowi pomiarowemu (-20 do +230 stopni Celsjusza) sprawdzi się w wielu rolach. Dzięki zabezpieczeniu IP-67 sprawdzi się idealnie w mokrym środowisku. Dzięki temu można go myć nawet pod bieżącą wodą, a nawet w zmywarce. Nada się zarówno do sprawdzania temperatury serwowanych potraw, jak i temperatury obróbki półproduktów w trakcie ich przygotowywania. Znajdzie zastosowanie w barach, stołówkach, food truckach i innych punktach gastronomicznych. Dokładność pomiarów to: 1 stopień Celsjusza w zakresie od -20 do +53,9 stopni Celsjusza oraz +90,1 do +180 stopni Celsjusza, 0,8 stopnia od +54 do +90 i 1,5 stopnia od 1,5 +180,1 do +230. Termometr napędza bateria guzikowa LR44, którą jest łatwo wymienić. Urządzenie mierzy temperaturę w stopniach Celsjusza jak Fahrenheita. Niewątpliwą zaletą urządzenia jest czytelny wyświetlacz LCD. Termometr za opłatą może być wzorcowany (certyfikowany) w laboratorium producenta, które posiada akredytację Polskiego Centrum Akredytacyjnego.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 150×200 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×200 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 250×350 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 150×250 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Waga spożywcza 50BI02 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato. Waga ta sprawdzi się w każdej kuchni – zarówno wśród domowych użytkowników, jak także w cukierniach, kawiarniach czy punktach gastronomicznych. Do produkcji urządzenia użyto stali nierdzewnej. Waga spożywcza 50BI02 umożliwi precyzyjne zważenie wagi artykułów spożywczych. Produkt zawiera cztery baterie o mocy 1.5 V. Maksymalna waga artykułów ważonych wynosi 15 kilogramów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 250×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×250 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 300×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 300×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×350 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Termometr cukierniczy Easy Thermo produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Silikomart polecany jest zarówno dla użytkowników w profesjonalnych punktach cukierniczych, jak i domowych cukierników. Termometr umożliwia szybkie i precyzyjne zmierzenie temperatury produktów takich jak: pączki, ciasta, syropy, karmel. Artykuł posiada specjalną nakładkę, aby zapobiec niszczeniu. Termometr 70.125.99.0096 z wyświetlaczem to idealny przyrząd, który pomoże zmierzyć temperaturę zarówno lodów, jak i gorącej czekolady. Uniwersalność i poręczność to charakterystyczne cechy tego produktu.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Cyfrowy termometr z sondą do pomiaru temperatury wyrobów czekoladowych, 50T001 produkcji znanej i cenionej marki Martellato, oferującej szeroką gamę wyposażenia dla piekarni oraz cukierni, to najwyższej jakości akcesorium przydatne w pracy nawet najbardziej wymagającego profesjonalisty. Gwarantuje optymalną i prostą kontrolę temperatury produktów. Termometr do czekolady z sondą znacząco ułatwia pracę z czekoladą, umożliwiając utrzymanie jej temperatury na odpowiednim poziomie. Doskonale nada się również przy pracy z innymi produktami spożywczymi wymagającymi kontroli temperatury.
Do przechowalni
Waga spożywcza 50BI01 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato. Waga ta sprawdzi się w każdej kuchni – zarówno wśród domowych użytkowników, jak także w cukierniach, kawiarniach czy punktach gastronomicznych. Do produkcji urządzenia użyto hartowanego szkła o barwie białej. Waga spożywcza 50BI01 umożliwi precyzyjne zważenie wagi artykułów spożywczych. Produkt zawiera cztery baterie o mocy 1.5 V. Maksymalna waga artykułów ważonych wynosi 5 kilogramów.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 400×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Termometr w szpatule Thermo Choc to innowacyjny produkt włoskiej firmy Silikomart, który pozwala na sprawne zmierzenie temperatury bez przerywania mieszania mikstury. Termometr ten jest o tyle wyjątkowy, iż jest wbudowany w silikonową szpatułę, która sprawdzi się do przyrządzania płynnej czekolady. Termometr 70.096.98.0062 o wymiarach 320×70 mm może być również wyjęty ze szpatuły i użyty osobno. Uniwersalność i poręczność to charakterystyczne cechy produktu, który sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach amatorów wypieków.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.