Czujnik temperatury potrawy sous-vide do urządzeń nablatowych i podłogowych | RATIONAL, 60.76.316
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
Czujnik temperatury potrawy sous-vide do urządzeń nablatowych i podłogowych | RATIONAL, 60.76.316 - Opis:
Dodatkowe zewnętrzne czujniki temperatury potrawy można w prosty sposób podłączać do portu USB. Prosty zewnętrzny czujnik temperatury potrawy umożliwia monitorowanie potrawy w iCombi Pro. Można go też stosować zamiast wewnętrznego czujnika temperatury potrawy w iCombi Classic. Czujnik temperatury potrawy sous-vide umożliwia przyrządzanie potraw w woreczkach próżniowych z nadzorowaniem temperatury potrawy. Za pomocą zestawu rozszerzającego można podłączać zewnętrzny czujnik temperatury potrawy do innego urządzenia zgodnie z przepisami dot. higieny.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.