-
Urządzenie do temperowania czekolady | PAVONI, MINITEMPER
Netto: Brutto:
Temperówki
(2)Temperówki dla profesjonalnej gastronomii
W tej kategorii produktowej dostępne są najwyższej jakości temperówki, które zastosowanie znajdą w każdym profesjonalnym lokalu gastronomicznym. Dzięki zastosowaniu materiałów najwyższej klasy jesteśmy przekonani, że jakość naszych produktów usatysfakcjonuje nawet najbardziej wymagających użytkowników.
Temperówki do czekolady w asortymencie gastromania.pl
Temperówki do czekolady to innowacyjne urządzenia, które są dedykowane dla cukierników. Dostępne modele umożliwiają zmienne i różne fazy temperowania, a dodatkowo zostały wyposażone w duży zbiornik, który jest ogrzewany ciepłym powietrzem. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z całym asortymentem! W razie pytań zachęcamy również do bezpośredniego kontaktu z zespołem gastromania.pl! Życzmy udanych zakupów.