Cyfrowy termometr laserowy do czekolady – 50-420°C - 50T002 | MARTELLATO, Thermometers
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
napięcie: | 230 V |
temperatura minimalna: | -50 °C |
temperatura maksymalna: | 420 °C |
zasilanie: | elektryczne |
wyświetlacz: | tak |
kod EAN: | 8029859116757 |
Cyfrowy termometr laserowy do czekolady – 50-420°C - 50T002 | MARTELLATO, Thermometers - Opis:
Laserowy termometr do pomiaru temperatury wyrobów czekoladowych, 50T002 produkcji znanej i cenionej marki Martellato, oferującej szeroką gamę wyposażenia dla piekarni oraz cukierni, to najwyższej jakości akcesorium przydatne w pracy nawet najbardziej wymagającego profesjonalisty. Gwarantuje optymalną i prostą kontrolę temperatury produktów. Cyfrowy termometr do czekolady znacząco ułatwia pracę z czekoladą, umożliwiając utrzymanie jej temperatury na odpowiednim poziomie. Doskonale nada się również przy pracy z innymi produktami spożywczymi wymagającymi kontroli temperatury.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.