Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą | HENDI, 271254
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 39 mm |
szerokość | 53 mm |
wysokość | 158 mm |
temperatura minimalna: | -60 °C |
temperatura maksymalna: | 350 °C |
rodzaj baterii: | AAA |
bateria w komplecie: | nie |
sonda temperaturowa: | tak |
Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą | HENDI, 271254 - Opis:
* Pomiar temperatury za pomocą podczerwieni lub składanej sondy.* Funkcja kontroli HACCP, natychmiastowa sygnalizacja bezpiecznych/niebezpiecznych temperatur za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu.* Zakres pomiaru: od -60° do +350°C.* Stopniowanie: 0,2°C.* Dokładność przy pomiarze bezdotykowym: -60/65°C ±1°C, 65/350°C ±1,5%.* Dokładność przy pomiarze sondą: -60/-5°C ±1°C, -5/65°C ±0,5°C, 65/350°C ±1%.* Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) 8:1.* Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach.* Bateria: 2xAAA (nie są załączone).W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.