Termometr kulinarny (0st. C do +100st. C) 12,5 cm | BROWIN, 100100
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 125 mm |
wysokość | 143 mm |
średnica: | 27 mm |
temperatura minimalna: | 0 °C |
temperatura maksymalna: | 100 °C |
waga: | 0.013 kg |
materiał: |
|
kod EAN: | 5904816011722 |
Termometr kulinarny (0st. C do +100st. C) 12,5 cm | BROWIN, 100100 - Opis:
Pieczesz, parzysz gotujesz? Jeśli tak, to na pewno wiesz, jak ważne dla efektu końcowego jest odpowiednie kontrolowanie temperatury! Mamy dla Ciebie sprzęt, który ułatwi Ci pracę w kuchni podczas przygotowywania pysznych i aromatycznych domowych przysmaków!• Niezbędny w kuchni i podczas przygotowywania posiłków w ogrodzie - termometr z powodzeniem posłuży Ci do sprawdzenia temperatury potraw podczas ich pieczenia, wędzenia i gotowania!
• Łatwy odczyt temperatury - na tarczy naniesiona jest wyraźna skala od 0° do 100°C, pozwalająca na wygodny odczyt w trakcie gotowania!
• Trwały i solidny - wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, bezpiecznej dla Twojego zdrowia, a także szkła odpornego na wysoką temperaturę.
• Precyzyjny pomiar - termometr z czujnikiem temperatury na szpikulcu (w obszarze między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca) - ułatwi Ci osiągnięcie soczystych i odpowiednio kruchych mięs!
• Wygodny w użytkowaniu - termometr wyposażony jest w etui, które chroni go przed uszkodzeniami mechanicznymi w trakcie przechowywania.
Wysoka jakość i wykonanie ze stali nierdzewnej, a także szkła odpornego na wysokie temperatury pozwala na bezpieczne używanie termometru podczas pieczenia, wędzenia i gotowania. Urządzenie charakteryzuje się skalą temperatury od 0° do 100°C. Dla dokładniejszego pomiaru termometr ma umieszczony w szpikulcu czujnik temperatury – sondę, która precyzyjnie mierzy temperaturę przyrządzanego dania. Urządzenie posiada duży, czytelny zegar z białą tarczą. Dodatkową zaletą urządzenia jest osłona na sondę, zapewniająca bezpieczeństwo zarówno użytkowania, jak i przechowywania termometru.
Kontrolowanie temperatury może stać się dziecinnie proste? Oczywiście! Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury, wystarczy, że wbijesz sondę termometru w przygotowywane mięso bądź włożysz sondę do cieczy. Czujka termiczna znajduje się między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę. Wystarczy chwila, aby odczytać uzyskany wynik.
Użyj naszego profesjonalnego termometru kulinarnego i ciesz się smacznymi, domowymi wyrobami!
Dane techniczne:
• Zakres pomiaru: 0 - 100°C
• Średnicę tarczy: 2,7 cm
• Długość sondy: 12,5 cm
UWAGA: Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.
Pamiętaj, przed użyciem termometru należy zdjąć osłonkę.
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.