Termometr z podwójną skalą (30st. C do 100st. C) / (50st. C do 300st. C) 13,0 cm | BROWIN, 100900
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 52 mm |
szerokość | 52 mm |
wysokość | 148 mm |
temperatura minimalna: | 50 °C |
temperatura maksymalna: | 300 °C |
waga: | 0.034 kg |
materiał: |
|
kolor: |
|
kod EAN: | 5904816918748 |
Termometr z podwójną skalą (30st. C do 100st. C) / (50st. C do 300st. C) 13,0 cm | BROWIN, 100900 - Opis:
Czy pamiętasz o prawidłowym kontrolowaniu temperatury podczas procesu pieczenia, wędzenia czy gotowania? Mamy dla Ciebie sprawdzony sprzęt, który ułatwi Ci pracę w kuchni przy przygotowywaniu pysznego, domowego jedzenia.• Profesjonalny sprzęt 2 w 1 w Twojej kuchni - do kontrolowania temperatury panującej w piekarniku, a także temperatury potraw w trakcie ich pieczenia, wędzenia lub gotowania.
• Z podwójną skalą temperatury - od +35 do +100°C i od +50 do 300°C - interesujące Cię dane odczytasz na jednej tarczy.
• Trwały i solidny - z wysokiej jakości stali nierdzewnej, bezpiecznej dla Twojego zdrowia.
• Precyzyjny, z dwoma czujnikami temperatury - jedna z nich znajduje się w szpikulcu, który wbijamy w potrawę (w obszarze między 1,3 cm a 5 cm od początku szpikulca), natomiast druga znajduje się przy tarczy i mierzy temperaturę z otoczenia potrawy.
• Wygodny w użytkowaniu - z graficzną, czytelną podziałką wskazującą idealną temperaturę gotowego drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Trwały, solidnie wykonany termometr gastronomiczny z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Idealny do kontrolowania temperatury panującej w Twoim piekarniku, a także temperatury potraw podczas procesu pieczenia, wędzenia czy gotowania.
Urządzenie wyposażone jest w podwójną skalę temperatury: od+35 do +100°C i od +50 do +300°C (dane odczytasz na jednej tarczy). Precyzyjny, z dwoma czujnikami temperatury - jeden z nich znajduje się w szpikulcu, który wbijamy w potrawę (w obszarze między 1,3 cm a 5 cm od początku szpikulca), natomiast drugi znajduje się przy tarczy i mierzy temperaturę z otoczenia potrawy.
Na tarczy termometru dodatkowo umieszczona jest graficzna podziałka, wskazująca zalecaną temperaturę przyrządzenia dla drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Urządzenie ma również dużą, czytelną białą tarczę, która ułatwi i usprawni przeprowadzanie kontroli temperatury.
Kontrolowanie temperatury może stać się dziecinnie proste? Zdecydowanie, tak. Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz sondę w przygotowywane mięso. Czujnik temperatury znajduje się między 1,3 cm a 5 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę.
Użyj naszego termometru kulinarnego 2 w 1 z podwójną skalą i delektuj się smacznymi, domowymi wyrobami!
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.