Urządzenia chłodnicze

Urządzenia chłodnicze oraz mroźnicze to jedna z najważniejszych grup sprzętowych w profesjonalnym wyposażeniu obiektów gastronomicznych. Wszelkie urządzenia mroźnicze i chłodnicze mają bardzo wielkie znaczenie ekonomiczne ale także zdrowotne, ponieważ zabezpieczają produkty żywnościowe przed zepsuciem. Działanie każdego urządzenia wchodzącego w skład technologii chłodniczej związane jest obniżaniem lub utrzymywaniem niskiej temperatury produktu aż do chwili sprzedaży lub spożycia. Na trwałość każdej żywności ma zatem wpływ przede wszystkim: temperatura ale także wilgotność względna i ruch powietrza. Profesjonalny sprzęt chłodniczy to podstawa każdego lokalu gastronomicznego, cukierniczego oraz lodziarni i wykorzystywany jest wszędzie tam gdzie konieczne jest przechowywanie żywności, produktów i półproduktów w warunkach chłodniczych lub mroźniczych ale także schładzanie, zamrażanie lub regeneracja już przygotowanych dań – czyli w zasadzie wszędzie, ponieważ powyższe warunki spełniają wszystkie restauracje, szkolne i zakładowe kuchnie, profesjonalne kuchnie obsługujące jadalnie, wszelkiego rodzaju zakłady gastronomiczne ale także cukiernie, piekarnie, zakłady masarskie itp.

Producent
Cena netto
od do
Napięcie
Cena za
Rozmiar GN
Głębokość pojemników GN
Materiał
Rodzaj półki
Rodzaj drzwi
Kolor
Rozmrażanie
Blat
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.