Urządzenia chłodnicze

Urządzenia chłodnicze oraz mroźnicze to jedna z najważniejszych grup sprzętowych w profesjonalnym wyposażeniu obiektów gastronomicznych. Wszelkie urządzenia mroźnicze i chłodnicze mają bardzo wielkie znaczenie ekonomiczne ale także zdrowotne, ponieważ zabezpieczają produkty żywnościowe przed zepsuciem. Działanie każdego urządzenia wchodzącego w skład technologii chłodniczej związane jest obniżaniem lub utrzymywaniem niskiej temperatury produktu aż do chwili sprzedaży lub spożycia. Na trwałość każdej żywności ma zatem wpływ przede wszystkim: temperatura ale także wilgotność względna i ruch powietrza. Profesjonalny sprzęt chłodniczy to podstawa każdego lokalu gastronomicznego, cukierniczego oraz lodziarni i wykorzystywany jest wszędzie tam gdzie konieczne jest przechowywanie żywności, produktów i półproduktów w warunkach chłodniczych lub mroźniczych ale także schładzanie, zamrażanie lub regeneracja już przygotowanych dań – czyli w zasadzie wszędzie, ponieważ powyższe warunki spełniają wszystkie restauracje, szkolne i zakładowe kuchnie, profesjonalne kuchnie obsługujące jadalnie, wszelkiego rodzaju zakłady gastronomiczne ale także cukiernie, piekarnie, zakłady masarskie itp.

Kategoria
Producent
Cena netto
od do
Napięcie
Gatunek stali nierdzewnej
Cena za
Rozmiar blach
Rozmiar GN
Głębokość pojemników GN
Materiał
Rodzaj półki
Rodzaj drzwi
Kolor
Rozmrażanie
Blat
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
średnica
od do
Pojemność
od do
Długość komory
od do
Szerokość komory
od do
Wysokość komory
od do
Odległość między prowadnicami
od do
Moc całkowita
od do
Temperatura minimalna
od do
Temperatura maksymalna
od do
Waga
od do
Ilość komór
od do
Ilość półek
od do
Ilość szuflad
od do
Ilość drzwi
od do
Ilość koszy
od do
Ilość pojemników GN
od do
Ilość stref
od do
Ilość butelek
od do
Ilość poziomów
od do
Ilość pojemników
od do
Twój wybór: Usuń wszystko