Worki do pakowania próżniowego 150×200 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×200 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 250×350 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 150×250 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 250×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×250 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 300×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 300×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×350 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 200×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 400×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 250×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 400×600 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 90 mikronów, zapewniającej wytrzymałość w bardziej wymagających warunkach. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 300×450 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 150×300 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 400×500 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Worki do pakowania próżniowego 350×400 mm wykonane z folii PA/PE o grubości 70 mikronów. Opakowanie zawiera 100 sztuk worków, spełniających odpowiednie wymagania dla przemysłu spożywczego oraz do bezpiecznego kontaktu z żywnością. Woreczki wykonane są z folii barierowej produkowanej z poliamidu oraz polietylenu i przeznaczone są do pakowania wszelkich produktów spożywczych takich jak: sery, mięso, owoce i warzywa. Pakowanie próżniowe produktów spożywczych jest jednym z najpopularniejszych sposobów przechowywania żywności i wydłużenia jej przydatności do spożycia. Hermetyczne pakowanie produktów polega na usunięciu powietrza z torebki a następnie jej zgrzaniu w taki sposób aby nie dopuścić do ponownej migracji powietrza do opakowania. Brak powietrza jest równoznaczny ze znacznym ograniczeniem oddziaływania tlenu na produkt spożywczy, zahamowaniem rozwoju bakterii tlenowych, grzybów i pleśni a tym samym wydłużeniem jego okresu przydatności. Produkujemy także inne rozmiary torebek do pakowania próżniowego oraz woreczków do pakowania w mieszaninach gazów obojętnych lub atmosferze modyfikowanej – jesteśmy w stanie dostarczyć worki wykonane z folii PA/PE, PET/PE, OPA/PE o dowolnych wymiarach w granicach 10×10 cm do 90×140 cm w wersji bezbarwnej, barwionej w masie, z foli metalizowanych, z nadrukiem nawierzchniowym lub międzywarstwowym. Na zapytanie klienta możemy dostarczyć worki barierowe: typu DOYPACK, typu STAND UP, z eurozawieszką, z nacięciem EASY OPEN oraz z zamknięciem strunowym. Oferujemy worki zarówno barwione jak i również z podkładem złotym lub srebrnym. Posiadamy możliwość wykonania nadruków flexograficznych nawierzchniowych i międzywarstwowych do 8 kolorów. Przeznaczone do pakowarki próżniowej komorowej.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.