Urządzenie wielofunkcyjne RIBOT T 30 produkcji włoskiej firmy TELME to najwyższej klasy urządzenie przeznaczone dla najbardziej wymagających piekarni, cukierni, lodziarni oraz hoteli, restauracji i mniejszych zakładów produkcyjnych. Maszyna przeznaczona do mieszania, blendowania, cięcia, rozdrabniania, ogrzewania, temperowania, gotowania, pasteryzowania, chłodzenia oraz zmrażania produktów spożywczych. Prosta konstrukcja sprawia, że wszystkie procesy są przeprowadzane w pojedynczym, pionowym cylindrze o pojemności 30 l, który jest łatwy do napełniania w każdym momencie pracy a cała jego powierzchnia wykorzystywana jest do transmisji ciepła lub zimna na obrabiany produkt. Urządzenie posiada możliwość programowania zakresu temperatur od -15°C do +110°C oraz czasu gotowania lub ogrzewania od 1 do 999 minut za pomocą intuicyjnego 5-calowego kolorowego ekranu dotykowego LCD w języku polskim. Prędkość mieszania wynosi od 10 do 500 obr/min z możliwością zmiany kierunku. Komponenty mogą obracać się zarówno zgodnie z ruchem wskazówek zegara, jak i przeciwnym do ruchu wskazówek zegara. Urządzenie posiada również 100 automatycznych lub ręcznych cykli, które można zarejestrować i samodzielnie zdiagnozować oraz baterię gastronomiczną umożliwiającą napełnianie oraz czyszczenie cylindra roboczego. Elementy urządzenia są łatwe w demontażu a ich mycie i odkażanie jest proste i szybkie. Układ chłodniczy chłodzony wodą.
Zastosowanie urządzenia Telme Ribot T 30:
Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Przy zakupie każdego urządzenia Ribot T 30 – w cenie profesjonalne wdrożenie i szkolenie przeprowadzone przez naszego technologa z autoryzacją producenta. Istnieje także możliwość wypożyczenia urządzenia na testy oraz zorganizowanie pokazu i szkolenia bezpośrednio w siedzibie producenta.
Do przechowalni
Urządzenie wielofunkcyjne RIBOT 18 produkcji włoskiej firmy TELME to najwyższej klasy urządzenie przeznaczone dla najbardziej wymagających piekarni, cukierni, lodziarni oraz hoteli, restauracji i mniejszych zakładów produkcyjnych. Maszyna przeznaczona do mieszania, blendowania, cięcia, rozdrabniania, ogrzewania, temperowania, gotowania, pasteryzowania, chłodzenia oraz zmrażania produktów spożywczych. Prosta konstrukcja sprawia, że wszystkie procesy są przeprowadzane w pojedynczym, pionowym cylindrze o pojemności 18 l, który jest łatwy do napełniania w każdym momencie pracy a cała jego powierzchnia wykorzystywana jest do transmisji ciepła lub zimna na obrabiany produkt. Urządzenie posiada możliwość programowania zakresu temperatur od -15°C do +110°C oraz czasu gotowania lub ogrzewania od 1 do 999 minut za pomocą intuicyjnego 5-calowego kolorowego ekranu dotykowego LCD w języku polskim. Prędkość mieszania wynosi od 10 do 500 obr/min z możliwością zmiany kierunku. Komponenty mogą obracać się zarówno zgodnie z ruchem wskazówek zegara, jak i przeciwnym do ruchu wskazówek zegara. Urządzenie posiada również 100 automatycznych lub ręcznych cykli, które można zarejestrować i samodzielnie zdiagnozować oraz baterię gastronomiczną umożliwiającą napełnianie oraz czyszczenie cylindra roboczego. Elementy urządzenia są łatwe w demontażu a ich mycie i odkażanie jest proste i szybkie. Układ chłodniczy chłodzony wodą.
Zastosowanie urządzenia Telme Ribot T 18:
Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Przy zakupie każdego urządzenia Ribot T 18 – w cenie profesjonalne wdrożenie i szkolenie przeprowadzone przez naszego technologa z autoryzacją producenta. Istnieje także możliwość wypożyczenia urządzenia na testy oraz zorganizowanie pokazu i szkolenia bezpośrednio w siedzibie producenta.
Do przechowalni
Urządzenie wielofunkcyjne RIBOT 10 produkcji włoskiej firmy TELME to najwyższej klasy urządzenie przeznaczone dla najbardziej wymagających piekarni, cukierni, lodziarni oraz hoteli, restauracji i mniejszych zakładów produkcyjnych. Maszyna przeznaczona do mieszania, blendowania, cięcia, rozdrabniania, ogrzewania, temperowania, gotowania, pasteryzowania, chłodzenia oraz zmrażania produktów spożywczych. Prosta konstrukcja sprawia, że wszystkie procesy są przeprowadzane w pojedynczym, pionowym cylindrze o pojemności 10 l, który jest łatwy do napełniania w każdym momencie pracy a cała jego powierzchnia wykorzystywana jest do transmisji ciepła lub zimna na obrabiany produkt. Urządzenie posiada możliwość programowania zakresu temperatur od -15°C do +110°C oraz czasu gotowania lub ogrzewania od 1 do 999 minut za pomocą intuicyjnego 5-calowego kolorowego ekranu dotykowego LCD w języku polskim. Prędkość mieszania wynosi od 10 do 500 obr/min z możliwością zmiany kierunku. Komponenty mogą obracać się zarówno zgodnie z ruchem wskazówek zegara, jak i przeciwnym do ruchu wskazówek zegara. Urządzenie posiada również 100 automatycznych lub ręcznych cykli, które można zarejestrować i samodzielnie zdiagnozować oraz baterię gastronomiczną umożliwiającą napełnianie oraz czyszczenie cylindra roboczego. Elementy urządzenia są łatwe w demontażu a ich mycie i odkażanie jest proste i szybkie.
Zastosowanie urządzenia Telme Ribot T 10:
Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Przy zakupie każdego urządzenia Ribot T 10 – w cenie profesjonalne wdrożenie i szkolenie przeprowadzone przez naszego technologa z autoryzacją producenta. Istnieje także możliwość wypożyczenia urządzenia na testy oraz zorganizowanie pokazu i szkolenia bezpośrednio w siedzibie producenta.
Do przechowalni
Urządzenie wielofunkcyjne RIBOT 18 A produkcji włoskiej firmy TELME to najwyższej klasy urządzenie przeznaczone dla najbardziej wymagających piekarni, cukierni, lodziarni oraz hoteli, restauracji i mniejszych zakładów produkcyjnych. Maszyna przeznaczona do mieszania, blendowania, cięcia, rozdrabniania, ogrzewania, temperowania, gotowania, pasteryzowania, chłodzenia oraz zmrażania produktów spożywczych. Prosta konstrukcja sprawia, że wszystkie procesy są przeprowadzane w pojedynczym, pionowym cylindrze o pojemności 18 l, który jest łatwy do napełniania w każdym momencie pracy a cała jego powierzchnia wykorzystywana jest do transmisji ciepła lub zimna na obrabiany produkt. Urządzenie posiada możliwość programowania zakresu temperatur od -15°C do +110°C oraz czasu gotowania lub ogrzewania od 1 do 999 minut za pomocą intuicyjnego 5-calowego kolorowego ekranu dotykowego LCD w języku polskim. Prędkość mieszania wynosi od 10 do 500 obr/min z możliwością zmiany kierunku. Komponenty mogą obracać się zarówno zgodnie z ruchem wskazówek zegara, jak i przeciwnym do ruchu wskazówek zegara. Urządzenie posiada również 100 automatycznych lub ręcznych cykli, które można zarejestrować i samodzielnie zdiagnozować oraz baterię gastronomiczną umożliwiającą napełnianie oraz czyszczenie cylindra roboczego. Elementy urządzenia są łatwe w demontażu a ich mycie i odkażanie jest proste i szybkie. Układ chłodniczy chłodzony powietrzem.
Zastosowanie urządzenia Telme Ribot T 18 A:
Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Przy zakupie każdego urządzenia Ribot T 18 A – w cenie profesjonalne wdrożenie i szkolenie przeprowadzone przez naszego technologa z autoryzacją producenta. Istnieje także możliwość wypożyczenia urządzenia na testy oraz zorganizowanie pokazu i szkolenia bezpośrednio w siedzibie producenta.
Do przechowalni
Zestaw przystawek do cukiernictwa dla urządzeń Ribot 10 to wykonane z najwyższej jakości materiałów, elementy umożliwiające pracę w każdej cukierni, piekarni oraz lodziarni. W zestawie znajduje się nóż do cięcia i rozdrabniania produktów np: orzechów; ramię ubijające do jaj, napowietrzania białka i kremów; mieszalnik do ciast, farszu lub mieszanki lodowej; dysk utrzymujący siekany i rozdrabniany produkt w zasięgu noża; stalowy rękaw wsadowy do półproduktów. Zestaw przystawek Bakery & Pastry Kit idealnie sprawdzi się w każdej pracowni cukierniczej używającej urządzeń Ribot.
Do przechowalni
Zestaw przystawek do gotowania dla urządzeń Ribot 10 to wykonane z najwyższej jakości materiałów, elementy umożliwiające pracę w każdej restauracji, hotelu oraz laboratorium gastronomicznym. W zestawie znajduje się głeboki kosz do gotowania np: serów, makaronów, żywności pakowanej próżniowo (sous-vide); płaski kosz do gotowania warzyw na parze, omletów; przystawka ułatwiająca montaż i demontaż innych elementów; uchwyt do wyciągania koszy. Zestaw przystawek gastronomicznych Cooking Kit idealnie sprawdzi się w każdej restaucji czy hotelu używających urządzeń Ribot.
Do przechowalni
Zestaw przystawek do cukiernictwa dla urządzeń Ribot 18 to wykonane z najwyższej jakości materiałów, elementy umożliwiające pracę w każdej cukierni, piekarni oraz lodziarni. W zestawie znajduje się nóż do cięcia i rozdrabniania produktów np: orzechów; ramię ubijające do jaj, napowietrzania białka i kremów; mieszalnik do ciast, farszu lub mieszanki lodowej; dysk utrzymujący siekany i rozdrabniany produkt w zasięgu noża; stalowy rękaw wsadowy do półproduktów. Zestaw przystawek Bakery & Pastry Kit idealnie sprawdzi się w każdej pracowni cukierniczej używającej urządzeń Ribot.
Do przechowalni
Zestaw przystawek do gotowania dla urządzeń Ribot 18 to wykonane z najwyższej jakości materiałów, elementy umożliwiające pracę w każdej restauracji, hotelu oraz laboratorium gastronomicznym. W zestawie znajduje się głeboki kosz do gotowania np: serów, makaronów, żywności pakowanej próżniowo (sous-vide); płaski kosz do gotowania warzyw na parze, omletów; przystawka ułatwiająca montaż i demontaż innych elementów; uchwyt do wyciągania koszy. Zestaw przystawek gastronomicznych Cooking Kit idealnie sprawdzi się w każdej restaucji czy hotelu używających urządzeń Ribot.
Do przechowalni
Zestaw przystawek do cukiernictwa dla urządzeń Ribot 30 to wykonane z najwyższej jakości materiałów, elementy umożliwiające pracę w każdej cukierni, piekarni oraz lodziarni. W zestawie znajduje się nóż do cięcia i rozdrabniania produktów np: orzechów; ramię ubijające do jaj, napowietrzania białka i kremów; mieszalnik do ciast, farszu lub mieszanki lodowej; dysk utrzymujący siekany i rozdrabniany produkt w zasięgu noża; stalowy rękaw wsadowy do półproduktów. Zestaw przystawek Bakery & Pastry Kit idealnie sprawdzi się w każdej pracowni cukierniczej używającej urządzeń Ribot.
Do przechowalni
Zestaw przystawek do gotowania dla urządzeń Ribot 30 to wykonane z najwyższej jakości materiałów, elementy umożliwiające pracę w każdej restauracji, hotelu oraz laboratorium gastronomicznym. W zestawie znajduje się głeboki kosz wraz z koszem wewnętrznym do gotowania np: serów, makaronów, żywności pakowanej próżniowo (sous-vide); płaski kosz do gotowania warzyw na parze, omletów; przystawka ułatwiająca montaż i demontaż innych elementów; uchwyt do wyciągania koszy. Zestaw przystawek gastronomicznych Cooking Kit idealnie sprawdzi się w każdej restaucji czy hotelu używających urządzeń Ribot.
Do przechowalni
Urządzenie wielofunkcyjne RIBOT T 60 produkcji włoskiej firmy TELME to najwyższej klasy urządzenie przeznaczone dla najbardziej wymagających piekarni, cukierni, lodziarni oraz hoteli, restauracji i mniejszych zakładów produkcyjnych. Maszyna przeznaczona do mieszania, blendowania, cięcia, rozdrabniania, ogrzewania, temperowania, gotowania, pasteryzowania, chłodzenia oraz zmrażania produktów spożywczych. Prosta konstrukcja sprawia, że wszystkie procesy są przeprowadzane w pojedynczym, pionowym cylindrze o pojemności 60 l, który jest łatwy do napełniania w każdym momencie pracy a cała jego powierzchnia wykorzystywana jest do transmisji ciepła lub zimna na obrabiany produkt. Urządzenie posiada możliwość programowania zakresu temperatur od -15°C do +110°C oraz czasu gotowania lub ogrzewania od 1 do 999 minut za pomocą intuicyjnego 5-calowego kolorowego ekranu dotykowego LCD w języku polskim. Prędkość mieszania wynosi od 10 do 500 obr/min z możliwością zmiany kierunku. Komponenty mogą obracać się zarówno zgodnie z ruchem wskazówek zegara, jak i przeciwnym do ruchu wskazówek zegara. Urządzenie posiada również 100 automatycznych lub ręcznych cykli, które można zarejestrować i samodzielnie zdiagnozować oraz baterię gastronomiczną umożliwiającą napełnianie oraz czyszczenie cylindra roboczego. Elementy urządzenia są łatwe w demontażu a ich mycie i odkażanie jest proste i szybkie. Układ chłodniczy chłodzony wodą.
Zastosowanie urządzenia Telme Ribot T 60:
Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Przy zakupie każdego urządzenia Ribot T 60 – w cenie profesjonalne wdrożenie i szkolenie przeprowadzone przez naszego technologa z autoryzacją producenta. Istnieje także możliwość wypożyczenia urządzenia na testy oraz zorganizowanie pokazu i szkolenia bezpośrednio w siedzibie producenta.
Do przechowalni
Zestaw przystawek do cukiernictwa dla urządzeń Ribot 60 to wykonane z najwyższej jakości materiałów, elementy umożliwiające pracę w każdej cukierni, piekarni oraz lodziarni. W zestawie znajduje się nóż do cięcia i rozdrabniania produktów np: orzechów; ramię ubijające do jaj, napowietrzania białka i kremów; mieszalnik do ciast, farszu lub mieszanki lodowej; dysk utrzymujący siekany i rozdrabniany produkt w zasięgu noża; stalowy rękaw wsadowy do półproduktów. Zestaw przystawek Bakery & Pastry Kit idealnie sprawdzi się w każdej pracowni cukierniczej używającej urządzeń Ribot.
Do przechowalni
Zestaw przystawek do gotowania dla urządzeń Ribot 60 to wykonane z najwyższej jakości materiałów, elementy umożliwiające pracę w każdej restauracji, hotelu oraz laboratorium gastronomicznym. W zestawie znajduje się głeboki kosz wraz z koszem wewnętrznym do gotowania np: serów, makaronów, żywności pakowanej próżniowo (sous-vide); płaski kosz do gotowania warzyw na parze, omletów; przystawka ułatwiająca montaż i demontaż innych elementów; uchwyt do wyciągania koszy. Zestaw przystawek gastronomicznych Cooking Kit idealnie sprawdzi się w każdej restaucji czy hotelu używających urządzeń Ribot.
Do przechowalni
Nasze urządzenia wielofunkcyjne umożliwiają m.in. blendowanie, mieszanie, rozdrabnianie i cięcie produktów spożywczych. Sprawdzą się również idealnie do gotowania, temperowania, chłodzenia, zamrażania i pasteryzowania żywności. Dzięki temu, że konstrukcja każdej maszyny jest dosyć posta, nasze urządzenia wielofunkcyjne bardzo łatwo utrzymać w idealnej czystości, dzięki czemu codzienna praca staje się bardziej efektywna.
Dla naszych klientów przygotowaliśmy urządzenia wielofunkcyjne w konkurencyjnych ofertach cenowych! Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z całym asortymentem, a w razie pytań i wątpliwości do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem. Z przyjemnością doradzimy najlepsze rozwiązania, a do każdego klienta zawsze podchodzimy indywidualnie. Życzmy udanych zakupów!
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.