UYAR
(23)Precyzja, jakość, solidność i niezawodność noży do donerów jest gwarantowana dzięki ciągłemu rozwojowi i produkcję przez wysoko wykwalifikowanych pracowników oraz najnowszą technologię w Centrum Technologicznym UYAR w Halle/Westfalia w Niemczech. Noże do kebaba, linia S UYAR S120, UYAR S150 i UYAR S180, które zostały opracowane przez UYAR w 2006 roku i od tego czasu są produkowane we własnej fabryce w Halle/Westfalia, były sprzedawane wyłącznie od 2007 do początku 2022 roku przez lidera rynku w dziedzinie grilli do kebabów POTIS GmbH & CO. KG jako wyłączny partner handlowy, wyłącznie pod własną marką. Ze względu na politykę sprzedaży firma UYAR podjęła decyzję, że jako twórca i oryginalny producent nożów do kebaba UYAR S-Class UYAR S120 Plus, UYAR S150 Plus i UYAR S180 Plus - noże te będą dostępne w ciągłej sprzedaży pod marką UYAR, wraz z ekskluzywnym asortymentem obsługi znanej od 2007 roku i wyjątkowej jakości. Oferowane przez nich produkty to wysokiej jakości „Made in Germany”. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w produkcji modelów klasy S firma Uyar może zagwarantować wysoki standard jakości i konkurencyjność. Firma gwarantuje dostępność części zamiennych do wszystkich modeli oraz oferuje serwis naprawczy. Obejmuje to także produkowane przez firmę modele klasy S dla POTIS GmbH & Co. KG w latach 2007-2022. Nowe, udoskonalone noże do donerów iCut to wysokiej jakości alternatywa dla znanych na rynku nożów do kebaba. Modele UYAR iCut mają podobną regulację cięcia, co zapewnia łatwiejsze i bezstopniowe cięcie. Wszystkie modele iCut są wyposażone w odporny na zużycie przełącznik magnetyczny, są lżejsze i zasilane kompaktowym zasilaczem elektronicznym. Możesz wybierać pomiędzy trzema różnymi typami rękojeści (rękojeść prosta, ergonomiczna i rękojeść pistoletowa) oraz trzema różnymi poziomami wydajności (BasicLine, MasterLine i PremiumLine). Szeroka gama produktów gwarantuje odpowiednie profesjonalne noże do kebabów do każdego zastosowania. Różne poziomy wydajności zapewniają bezstratne przenoszenie mocy do przetwarzanego mięsa. Nawet podstawowy model BasicLine oferuje większą wydajność, większe bezpieczeństwo, mniejsze zużycie i mniej awarii urządzeń porównywalnych z konkurencyjnymi produktami.