Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Dane techniczne:
Do przechowalni
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Dane techniczne:
Do przechowalni
Oryginalne ostrze ząbkowane niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Dane techniczne:
Do przechowalni
Nóż do kebaba iCut-2 PremiumLine z ergonomicznie wygiętą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
DANE TECHNICZNE:
Do przechowalni
Elektryczny nóż do kebaba S120 Plus EcoLine z klasycznym prostym uchwytem i okrągłym ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 60 kg mięsa.
DANE TECHNICZNE:
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
Do przechowalni
Elektryczny nóż do kebaba S150 Plus ProfiLine z klasycznym prostym uchwytem i okrągłym ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 90 kg mięsa.
DANE TECHNICZNE:
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
Do przechowalni
Elektryczny nóż do kebaba S180 Plus PremiumLine z klasycznym prostym uchwytem i okrągłym ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 200 kg mięsa.
DANE TECHNICZNE:
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
Do przechowalni
Nóż do kebaba iCut-2 MasterLine z ergonomicznie wygiętą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
DANE TECHNICZNE:
Do przechowalni
Nóż do kebaba iCut-2 BasicLine z ergonomicznie wygiętą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
DANE TECHNICZNE:
Do przechowalni
Nóż do kebaba iCut-1 BasicLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
DANE TECHNICZNE:
Do przechowalni
Nóż do kebaba iCut-1 MasterLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
DANE TECHNICZNE:
Do przechowalni
Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
DANE TECHNICZNE:
Do przechowalni
Nóż do kebaba iCut-3 BasicLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 100mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
DANE TECHNICZNE:
Do przechowalni
Nóż do kebaba iCut-3 MasterLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 100mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
DANE TECHNICZNE:
Do przechowalni
Nóż do kebaba iCut-3 PremiumLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 100mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
DANE TECHNICZNE:
Do przechowalni
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Dost 90, Ceylan oraz Uyar iCut 1/2 Ø90.
Dane techniczne:
Do przechowalni
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Tandir 100 oraz iCut-3 Ø100.
Dane techniczne:
Do przechowalni
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży TANDIR, UYAR iCut 3. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Dane techniczne:
Do przechowalni
Precyzja, jakość, solidność i niezawodność noży do donerów jest gwarantowana dzięki ciągłemu rozwojowi i produkcję przez wysoko wykwalifikowanych pracowników oraz najnowszą technologię w Centrum Technologicznym UYAR w Halle/Westfalia w Niemczech.
Noże do kebaba, linia S UYAR S120, UYAR S150 i UYAR S180, które zostały opracowane przez UYAR w 2006 roku i od tego czasu są produkowane we własnej fabryce w Halle/Westfalia, były sprzedawane wyłącznie od 2007 do początku 2022 roku przez lidera rynku w dziedzinie grilli do kebabów POTIS GmbH & CO. KG jako wyłączny partner handlowy, wyłącznie pod własną marką.
Ze względu na politykę sprzedaży firma UYAR podjęła decyzję, że jako twórca i oryginalny producent nożów do kebaba UYAR S-Class UYAR S120 Plus, UYAR S150 Plus i UYAR S180 Plus – noże te będą dostępne w ciągłej sprzedaży pod marką UYAR, wraz z ekskluzywnym asortymentem obsługi znanej od 2007 roku i wyjątkowej jakości. Oferowane przez nich produkty to wysokiej jakości „Made in Germany”.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w produkcji modelów klasy S firma Uyar może zagwarantować wysoki standard jakości i konkurencyjność. Firma gwarantuje dostępność części zamiennych do wszystkich modeli oraz oferuje serwis naprawczy. Obejmuje to także produkowane przez firmę modele klasy S dla POTIS GmbH & Co. KG w latach 2007-2022.
Nowe, udoskonalone noże do donerów iCut to wysokiej jakości alternatywa dla znanych na rynku nożów do kebaba. Modele UYAR iCut mają podobną regulację cięcia, co zapewnia łatwiejsze i bezstopniowe cięcie. Wszystkie modele iCut są wyposażone w odporny na zużycie przełącznik magnetyczny, są lżejsze i zasilane kompaktowym zasilaczem elektronicznym. Możesz wybierać pomiędzy trzema różnymi typami rękojeści (rękojeść prosta, ergonomiczna i rękojeść pistoletowa) oraz trzema różnymi poziomami wydajności (BasicLine, MasterLine i PremiumLine).
Szeroka gama produktów gwarantuje odpowiednie profesjonalne noże do kebabów do każdego zastosowania. Różne poziomy wydajności zapewniają bezstratne przenoszenie mocy do przetwarzanego mięsa. Nawet podstawowy model BasicLine oferuje większą wydajność, większe bezpieczeństwo, mniejsze zużycie i mniej awarii urządzeń porównywalnych z konkurencyjnymi produktami.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.