Wałek do masy cukrowej - idealna wysokość, 22,5 cm | WILTON, 1907-1205
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
materiał: | tworzywo sztuczne |
kolor: | biały |
kod EAN: | 070896192059 |
Wałek do masy cukrowej - idealna wysokość, 22,5 cm | WILTON, 1907-1205 - Opis:
Wałek do masy cukrowej - idealna wysokość, 22,5 cm 1907-1205 amerykańskiej marki Wilton, specjalizującej się w produkcji wysokiej jakości akcesoriów i półproduktów spożywczych dla cukierników i amatorów cukiernictwa. Plastikowy, nieprzywierający, gładki wałek do ciasta firmy Wilton. Rozmiar: 22,5cm x 2,5cm śr. Z wsuwanymi pierścieniami, aby rozwałkować masę cukrową/marcepan do idealnej grubości. Nie można myć w zmywarce.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.