CAS
(0)Cas to firma zajmująca się produkcją między innymi wag elektronicznych. Przedsiębiorstwo zostało założone w 1983 roku w Korei Południowej. Cas Corporation cieszy się uznaniem w branży gastronomicznej za sprawą wysokiej jakości urządzeń, które odznaczają się niezawodnością, innowacyjnością oraz wykorzystaniem do ich produkcji najnowszych technologii. Główny produkt marki – wagi elektroniczne – od 1987 roku jest eksportowany na rynki zagraniczne do większości krajów na świecie. Sprzęt gastronomiczny Cas słynie z innowacyjnego podejścia (w 1991 roku firma skonstruowała własny element pomiarowy tensometru). W 2000 roku firma otrzymała Europejski Certyfikat – EC Self Verification Certificate. Co ważne, wszystkie produkty marki posiadają międzynarodowe certyfikaty takie jak: OIML, NTEP, TUV, CSA, NSC i tym podobne. Koreańskiemu producentowi zależy, aby jego urządzenia spełniały wszelkie wymogi i normy bezpieczeństwa, ale i użyteczności. Od 2004 roku firma jest obecna w Czeskim rynku. Szybko stała się jednym z liderów w dziedzinie wag elektronicznych. Od 2006 roku firma rozszerzyła swój asortyment w Czeskiej Republice o wagi etykietujące i przemysłowe.
CAS – sprzęt gastronomiczny
„My ważymy świat” – to motto przedsiębiorstwa, które stawia na nieustanny rozwój i stara się nie tylko sprostać oczekiwaniom konsumentów na całym świecie, ale również wyznaczać nowe trendy, zachowując jednocześnie konkurencyjne ceny. Tym, co wyróżnia markę jest jej szacunek do klientów: Cas Corporation zapewnia pełną obsługę serwisową zakupionych produktów. Każdy sprzęt gastronomiczny marki jest prosty w obsłudze, solidny i wytrzymały. Staranne wykonanie, wysoka jakość podzespołów, niezawodność i uniwersalność to cechy pożądane w branży gastronomicznej. W połączeniu z wytrzymałością, nie awaryjnością oraz funkcjonalnością sprawia, że otrzymujemy produkty, który posłuży nam na długie lata.
W naszym sklepie internetowym Gastromania CZ oferujemy sprzęt gastronomiczny wysokiej jakości, który usprawnia pracę zarówno w dużych restauracjach, jak i niewielkich lokalach gastronomicznych.