Cena netto: 490,86 zł
Cena brutto: 530,13 zł
Dostępność: 21 dni
Koszt dostawy: od 22,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
waga: 5 kg
cena za: sztukę
kod EAN: 5410522065176

Czekolada biała bez cukru 30,7% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-W-123 - Opis:

Belgijska biała czekolada bez cukru 30,7 Blok 5 kg - MALCHOC-W-123 to czekolada o bogatym, kremowym smaku, karmelowych nutach i bez dodatku cukru - słodzona maltitolem. Biała czekolada bez dodatku cukru oferuje taką samą przyjemność, jak tradycyjne receptury białej czekolady, szczycąc się kremowością i nutą karmelu. Jednak ten przepis nie zawiera cukru. Jej przyjemną słodycz zawdzięcza się substytutowi cukru maltitolowi, uzupełnionemu naturalną wanilią Bourbon. Smak i doznania sensoryczne są bardzo zbliżone do smaku naszych tradycyjnych czekolad, takich jak W2. To samo wrażenie przy przełamaniu, takie samo odczucie w ustach, ten sam kolor i piękny połysk. Biała czekolada bez dodatku cukru zapewnia taką samą swobodę kreatywności w pracy, jak nasze receptury Finest Belgian Chocolate: od wyrobów cukierniczych, musów cukierniczych lub crémeux po desery i napoje. Topienie, temperowanie, chłodzenie, formowanie itp. działają dokładnie w ten sam sposób. Gotowe produkty wykonane z tej czekolady mogą być promowane jako "bez dodatku cukru", jeśli gotowy wyrób w ogóle nie zawiera dodatku cukru: np. praliny lub batony czekoladowe i tabliczki z nadzieniami, w których nadzienie nie zawiera żadnego dodatku cukru lub w którym sacharoza została zastąpiona substancją słodzącą. Idealny smak nadają tej czekoladzie ziarna z zachodniej Afryki, przeważnie odmiana Forastero.Polecane aplikacje:* Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.* Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.* Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).

Czekolada biała bez cukru 30,7% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-W-123 - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Czekolada biała bez cukru 30,7% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-W-123 - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklmacyjny

Druk reklamacyjny