Czekolada biała bez cukru 30,7% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-W-123
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
waga: | 5 kg |
cena za: | sztukę |
kod EAN: | 5410522065176 |
Czekolada biała bez cukru 30,7% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-W-123 - Opis:
Belgijska biała czekolada bez cukru 30,7% Blok 5 kg - MALCHOC-W-123 to czekolada o bogatym, kremowym smaku, karmelowych nutach i bez dodatku cukru - słodzona maltitolem. Biała czekolada bez dodatku cukru oferuje taką samą przyjemność, jak tradycyjne receptury białej czekolady, szczycąc się kremowością i nutą karmelu. Jednak ten przepis nie zawiera cukru. Jej przyjemną słodycz zawdzięcza się substytutowi cukru maltitolowi, uzupełnionemu naturalną wanilią Bourbon. Smak i doznania sensoryczne są bardzo zbliżone do smaku naszych tradycyjnych czekolad, takich jak W2. To samo wrażenie przy przełamaniu, takie samo odczucie w ustach, ten sam kolor i piękny połysk. Biała czekolada bez dodatku cukru zapewnia taką samą swobodę kreatywności w pracy, jak nasze receptury Finest Belgian Chocolate: od wyrobów cukierniczych, musów cukierniczych lub crémeux po desery i napoje. Topienie, temperowanie, chłodzenie, formowanie itp. działają dokładnie w ten sam sposób. Gotowe produkty wykonane z tej czekolady mogą być promowane jako bez dodatku cukru, jeśli gotowy wyrób w ogóle nie zawiera dodatku cukru: np. praliny lub batony czekoladowe i tabliczki z nadzieniami, w których nadzienie nie zawiera żadnego dodatku cukru lub w którym sacharoza została zastąpiona substancją słodzącą. Idealny smak nadają tej czekoladzie ziarna z zachodniej Afryki, przeważnie odmiana Forastero.Polecane aplikacje:* Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.* Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.* Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).• Płynność: 3/5
• Min. % suchej masy kakaowej: 30,7%
• Min. % suchej masy mlecznej: 21,3%
• Tłuszcz %: 38,3%
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.