Czekolada mleczna bez cukru 33,9% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-M-123
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
waga: | 5 kg |
cena za: | sztukę |
kod EAN: | 5410522061970 |
Czekolada mleczna bez cukru 33,9% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-M-123 - Opis:
Belgijska mleczna czekolada bez cukru 33,9% Blok 5 kg - MALCHOC-M-123 to czekolada harmonijnie łącząca kakao, mleko i słodycz – jednak bez dodatku cukru - słodzona maltitolem. Wykorzystaj tę mleczną czekoladę bez dodatku cukru, aby rozpieścić klientów poszukujących przyjemności bez cukru. Cudownie harmonijny smak czekolady z pełnym smakiem kakao i bogactwem mleka. Nie zawiera cukru, a jej przyjemna słodycz to skutek zastosowania maltitolu, dopełnionego przez naturalną wanilię Bourbon. Jej smak i konsystencja zbliżone są do smaku naszych tradycyjnych czekolad, takich jak 823. To samo wrażenie przy przełamaniu, ta sama konsystencja w ustach, ten sam kolor i wspaniały połysk. MALCHOC-M pozwala ponadto na tę samą nieskrępowaną wolność twórczą, co nasza czekolada Finest Belgian Chocolate: od wyrobów cukierniczych, przez musy do ciast i crémeux, po desery i napoje. Rozpuszczanie, temperowanie, chłodzenie i formowanie odbywa się dokładnie tak samo. Jej właściwości techniczne i zachowanie są identyczne. Gotowy produkt wykonany z tej czekolady może być sprzedawany jako produkt bez dodatku cukru, jeśli gotowa receptura nie zawiera żadnego dodatkowego cukru, czyli np. praliny, czekoladowe batony lub tabliczki, których nadzienie nie zawiera dodatkowego cukru lub w których sacharozę zastąpiono słodzikiem. Idealny smak nadają tej czekoladzie ziarna z zachodniej Afryki, przeważnie odmiana Forastero.Polecane aplikacje:* Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.* Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.* Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).• Płynność: 3/5
• Min. % suchej masy kakaowej: 33,9%
• Min. % suchej masy mlecznej: 20,5%
• Tłuszcz %: 36,6%
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.