Manualny dwukomorowy piec Ideck 65.105 | MORETTI FORNI, MFPD65.105D
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 930 mm |
szerokość | 1400 mm |
wysokość | 660 mm |
długość komory: | 660 mm |
szerokość komory: | 1050 mm |
wysokość komory: | 140 mm |
moc całkowita: | 30.8 kW |
napięcie: | 400 V |
temperatura maksymalna: | 450 °C |
ilość komór: | 2 szt. |
ilość pizz: | 12 szt. |
materiał: | stal nierdzewna |
zasilanie: | elektryczne |
panel dotykowy: | nie |
Manualny dwukomorowy piec Ideck 65.105 | MORETTI FORNI, MFPD65.105D - Opis:
• Sterowanie manualne• Wymiary komory pieca: 660x1050x(H)140 mm
• Moc pojedynczej komory: 7,7 kW
• Pojemność i wydajność pojedynczej komory pieca:
• 6x śr. 300 mm – 90 pizz/h
• 2x 600x400 mm – 16 pizz/h
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym i manualnym.
Projekt
To podstawowe piece statyczne Moretti Forni do pizzy. Monoblok z jedną lub dwiema komorami o wysokości 14 cm, z płytą ogniotrwałą. iDeck osiąga temperaturę 450°C. Dostępne w wersjach elektronicznych i elektromechanicznych, obie łączące stal nierdzewną z matową czarną blachą. Piece iDeck można łączyć w moduły z serieF: zestawiając oba modele, możesz połączyć piec konwekcyjny z piecem statycznym. Operator otrzyma kompletne stanowisko do pieczenia pizzy, ciasta, produktów piekarniczych i gastronomicznych na powierzchni mniejszej niż 1 m², co zwiększa możliwości rozwoju biznesu.
Główne cechy
iDeck może zawierać takie opcje, jak okap zbierający parę, podstawę z półkami lub komorę rozrostu podgrzewaną do 60°C. Drzwi z uchwytem na całej długości sprawiają, że obsługa jest łatwa i bezproblemowa, a solidna sprężyna naciągowa drzwi ułatwia otwieranie i zamykanie. Wewnętrzne oświetlenie jest umieszczone w komorze tak, aby chronić je przed uderzeniami i pęknięciami, a kąt padania światła ułatwia podglądanie pieczonych produktów.
Właściwości techniczne
Jednorodność pieczenia Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie elementów grzewczych gwarantują idealne i równomierne pieczenie.
Wersja elektroniczna
Wersja elektroniczna iDeck zawiera ekskluzywną technologię Dual-Power® do oddzielnego zarządzania mocą górną i dolną.
Wersja elektromechaniczna
Elektromechaniczna wersja iDeck obejmuje mechaniczną kontrolę dwóch termostatów temperatury wewnętrznej komory, osiągając równowagę pomiędzy doskonałą wydajnością a maksymalną prostotą obsługi.
• Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi
• Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
• Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
• Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
• Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
• Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.