Piec konwekcyjno-parowy 12xGN2/1, boilerowy | RETIGO, B 1221 b
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 1105 mm |
szerokość | 997 mm |
wysokość | 1353 mm |
moc całkowita: | 37.1 kW |
napięcie: | 400 V |
temperatura minimalna: | 30 °C |
temperatura maksymalna: | 300 °C |
waga: | 220 kg |
ilość prowadnic: | 12 szt. |
rozmiar GN: | GN 2/1 (650x530 mm) |
materiał: | stal nierdzewna |
zasilanie: | elektryczne |
sposób wytwarzania pary: | bojlerowy |
wentylator: | tak |
programator: | tak |
prysznic: | nie |
panel dotykowy: | tak |
automatyczne mycie: | tak |
sonda temperaturowa: | tak |
Piec konwekcyjno-parowy 12xGN2/1, boilerowy | RETIGO, B 1221 b - Opis:
Piec Retigo Blue Vision 12x GN2/1, bojlerowy o wymiarach: 110,5 cm x 99,7 cm x 135,3 cm stworzony został dla najbardziej wymagających użytkowników ze sterowaniem poprzez panel dotykowy z szybkim dostępem do wszystkich kluczowych funkcji. Urządzenie produkcji RETIGO o numerze katalogowym 00024153 przeznaczone do użytkowania w profesjonalnych punktach gastronomicznych: hotelach, restauracjach, jadłodajniach, szkołach ale także szpitalach oraz innych obiektach zbiorowego żywienia i przetwórstwa żywności np: zakładach masarskich i garmażeryjnych. Umożliwia obróbkę termiczną produktu za pomocą gotowania na parze (30-130 C), trybu kombi (gorące powietrze/para 30-300 C), pieczenia w gorącym powietrzu (30-300 C) oraz funkcji bio-gotowania (30-98 C). Doskonale nadaje się także do regeneracji wcześniej przygotowanych posiłków i utrzymywania potraw do momentu serwowania, pieczenia dużych sztuk mięs (funkcja Delta T), pieczenia niskotemperaturowego (przy zachowaniu minimalnej utraty wagi i doskonałej soczystości), zapiekania (funkcja Golden Touch zapewniająca perfekcyjną złotobrązową i chrupiącą skórkę), sous-vide, suszenie produktów, pasteryzacja, konfitowanie oraz wędzenie (przy zastosowani specjalistycznych programów dla gastronomii, garmażerii i branży masarskiej). Dzięki swej wysokiej niezawodności i trwałości piec konwekcyjno-parowy Retigo B 1221 b o wadze 220 kg zapewni komfortową pracę na zapleczu produkcyjnym przy zachowaniu maksymalnego bezpieczeństwa. Ponadto, wysoka gwarancja spełnienia standardów higienicznych dzięki dostosowaniu do współpracy z systemem HACCP oraz wyposażeniu urządzenia w system diagnostyki serwisowej (SDS System), zapewnia łatwą i błyskawiczną ocenę punktów krytycznych HACCP a także automatyczną ocenę błędów podczas pracy pieca. Urządzenie przystosowane do pracy z blachami i rusztami o rozmiarze GN 2/1 (650x530 mm), wyposażone w zasilanie elektryczne oraz bojler do produkcji pary w komorze w temperaturze niższej niż 100 C. Piec konwekcyjno-parowy o mocy znamionowej 37,1 kW/400 V to urządzenie grzewcze stanowiące "serce" każdego zaplecza gastronomicznego w którym dokonuje się obróbki cieplnej produktu.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.