Cena netto:
101915,00 zł 119900,00 zł 119900,00 zł
Cena brutto:
125355,45 zł 147477,00 zł 147477,00 zł
Dostępność: 5 dni
Koszt dostawy: od 0,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
długość 948 mm
szerokość 871 mm
wysokość 1824 mm
moc całkowita: 37.1 kW
napięcie: 400 V
temperatura minimalna: 30 °C
temperatura maksymalna: 300 °C
waga: 245 kg
ilość prowadnic: 20 szt.
rozmiar GN: GN 1/1 (530x325 mm)
materiał: stal nierdzewna
zasilanie: elektryczne
sposób wytwarzania pary: bojlerowy
wentylator: tak
programator: tak
prysznic: nie
panel dotykowy: tak
automatyczne mycie: tak
sonda temperaturowa: nie

Piec konwekcyjno-parowy 20xGN1/1, boilerowy | RETIGO, B 2011 b - Opis:

Piec Retigo Blue Vision 20x GN1/1, bojlerowy o wymiarach: 94,8 cm x 87,1 cm x 182,4 cm stworzony został dla najbardziej wymagających użytkowników ze sterowaniem poprzez panel dotykowy z szybkim dostępem do wszystkich kluczowych funkcji. Urządzenie produkcji RETIGO o numerze katalogowym 00024158 przeznaczone do użytkowania w profesjonalnych punktach gastronomicznych: hotelach, restauracjach, jadłodajniach, szkołach ale także szpitalach oraz innych obiektach zbiorowego żywienia i przetwórstwa żywności np: zakładach masarskich i garmażeryjnych. Umożliwia obróbkę termiczną produktu za pomocą gotowania na parze (30-130 C), trybu kombi (gorące powietrze/para 30-300 C), pieczenia w gorącym powietrzu (30-300 C) oraz funkcji bio-gotowania (30-98 C). Doskonale nadaje się także do regeneracji wcześniej przygotowanych posiłków i utrzymywania potraw do momentu serwowania, pieczenia dużych sztuk mięs (funkcja Delta T), pieczenia niskotemperaturowego (przy zachowaniu minimalnej utraty wagi i doskonałej soczystości), zapiekania (funkcja Golden Touch zapewniająca perfekcyjną złotobrązową i chrupiącą skórkę), sous-vide, suszenie produktów, pasteryzacja, konfitowanie oraz wędzenie (przy zastosowani specjalistycznych programów dla gastronomii, garmażerii i branży masarskiej). Dzięki swej wysokiej niezawodności i trwałości piec konwekcyjno-parowy Retigo B 2011 b o wadze 245 kg zapewni komfortową pracę na zapleczu produkcyjnym przy zachowaniu maksymalnego bezpieczeństwa. Ponadto, wysoka gwarancja spełnienia standardów higienicznych dzięki dostosowaniu do współpracy z systemem HACCP oraz wyposażeniu urządzenia w system diagnostyki serwisowej (SDS System), zapewnia łatwą i błyskawiczną ocenę punktów krytycznych HACCP a także automatyczną ocenę błędów podczas pracy pieca. Urządzenie przystosowane do pracy z blachami i rusztami o rozmiarze GN 1/1 (530x325 mm), wyposażone w zasilanie elektryczne oraz bojler do produkcji pary w komorze w temperaturze niższej niż 100 C. Piec konwekcyjno-parowy o mocy znamionowej 37,1 kW/400 V to urządzenie grzewcze stanowiące "serce" każdego zaplecza gastronomicznego w którym dokonuje się obróbki cieplnej produktu.
Piec konwekcyjno-parowy 20xGN1/1, boilerowy | RETIGO, B 2011 b - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Piec konwekcyjno-parowy 20xGN1/1, boilerowy | RETIGO, B 2011 b - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklmacyjny

Druk reklamacyjny