Folia do tworzenia strun z czekolady 300×400 mm, 60 arkuszy ACC-20022-999 to folie która zapewniają czekoladzie niebywały połysk. Te arkusiki o wymiarach 30 × 40 cm to podstawowe akcesorium cukiernika. Wystarczy rozprowadzić nieco stopionej czekolady na arkuszu, nadać jej kształt i pozostawić do schłodzenia, aby uzyskać dekoracje z czekolady. Masa opakowania to 0,86 kg.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady DB36 stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane z wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Folia transferowa to idealne rozwiązanie dla osób, które pragną szybko i efektownie ozdobić swoje czekoladowe wyroby. Folię wystarczy nanieść na czekoladę, pozostawić do zastygnięcia i ostrożnie zdjąć arkusz z gotowego wyrobu. Tym samym uzyskamy oryginalny wygląd, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Arkusz można dowolnie przycinać oraz nakładać, dzięki czemu jego ergonomiczność jest bardzo wysoka. Produkt idealny do zdobienia płaskich powierzchni pralin, bloków czekoladowych, batoników lub tworzenia oryginalnych dekoracji. Arkusze transferowe do czekolady DB36 sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Folia charakteryzuje się eleganckim, fantazyjnym wzorem o metalicznym połysku, który doskonale sprawdzi się na przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych oraz na wystawach cukierniczych. Bezazowe arkusze sprawdzą się do pracy z czekoladą białą, mleczną i ciemną. Folia transferowa polecana jest do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD39G to produkt włoskiej firmy Pavoni, która słynie z innowacyjności w produkcji i wysokiej jakości wytwarzanych artykułów. Folia transferowa to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy pragną w krótkim czasie osiągnąć niesamowite efekty wizualne na swoich wyrobach czekoladowych. Folia jest zadrukowana unikatowym wzorem, który po umieszczeniu jej na surowcu i pozostawieniu do zastygnięcia, zostanie odbity na gotowym deserze. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD39G sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie fantazyjny, złoty wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną, białą oraz ciemną. Arkusze transferowe polecane są do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Srebrne arkusze dekoracyjne na ciasta ARGENTO to produkt włoskiej firmy Pavoni, która słynie na rynku ze współpracy z najlepszymi specjalistami w branży cukierniczej oraz nowoczesnych technologii w procesie produkcji. Przy użyciu arkuszy można w szybki i łatwy sposób ozdobić gotowe wyroby cukiernicze, nadając im tym samym unikatowego charakteru. Srebrne arkusze dekoracyjne na ciasta ARGENTO o wymiarach 95×95 mm sprzedawane są w zestawie 25 sztuk. Takie ozdoby znajdą swoje zastosowanie zarówno w profesjonalnych cukierniach, jak również w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Złote arkusze dekoracyjne na ciasta ORO to produkt włoskiej firmy Pavoni, która słynie na rynku ze współpracy z najlepszymi specjalistami w branży cukierniczej oraz nowoczesnych technologii w procesie produkcji. Przy użyciu arkuszy można w szybki i łatwy sposób ozdobić gotowe wyroby cukiernicze, nadając im tym samym unikatowego charakteru. Złote arkusze dekoracyjne na ciasta ORO o wymiarach 80×80 mm sprzedawane są w zestawie 25 sztuk. Takie ozdoby znajdą swoje zastosowanie zarówno w profesjonalnych cukierniach, jak również w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady jest dostępna w wielu różnych formach, dlatego jesteśmy przekonani, że każdy nasz klient znajdzie produkt, który spełni wszystkie jego oczekiwania. Poszczególne produkty różnią się nie tylko kolorem, ale i rodzajem wybranego materiału, długością, szerokością oraz liczba folii w zestawie.
Serdecznie zapraszamy do poznania całego naszego asortymentu! Oferujemy folie transferowe do czekolady oraz inne przydatne akcesoria, urządzenia i gadżety dla profesjonalnej gastronomii. W razie pytań zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z zespołem Gastromania.pl!
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.