Folia transferowa do czekolady SD105 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał z myślą o klientach profesjonalnych oraz indywidualnych. Folia transferowa to idealne rozwiązanie dla osób, które pragną szybko i efektownie ozdobić swoje czekoladowe wyroby. Folię wystarczy nanieść na czekoladę, pozostawić do zastygnięcia i ostrożnie zdjąć arkusz z gotowego wyrobu. Tym samym uzyskamy oryginalny wygląd, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Arkusz można dowolnie przycinać oraz nakładać, dzięki czemu jego ergonomiczność jest bardzo wysoka. Produkt idealny do zdobienia płaskich powierzchni pralin, bloków czekoladowych, batoników lub tworzenia oryginalnych dekoracji. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE. Arkusze transferowe do czekolady SD105 o wymiarach 400×250 mm, sprzedawane są w zestawie 17 sztuk. Na produkcie umieszczony został fantazyjny, świąteczny wzór. Folia sprawdzi się zarówno na czekoladzie ciemnej, mlecznej, jak i białej. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD41G to produkt włoskiej firmy Pavoni, która słynie z innowacyjności w produkcji i wysokiej jakości wytwarzanych artykułów. Folia transferowa to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy pragną w krótkim czasie osiągnąć niesamowite efekty wizualne na swoich wyrobach czekoladowych. Folia jest zadrukowana unikatowym wzorem, który po umieszczeniu jej na surowcu i pozostawieniu do zastygnięcia, zostanie odbity na gotowym deserze. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD41G sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie fantazyjny, złoty wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną, białą oraz ciemną. Arkusze transferowe polecane są do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD73 została stworzona przez innowacyjną, włoską firmę Pavoni, która charakteryzuje się wysokim uznaniem na rynku cukierniczym. Zdobienia powstałe przy użyciu folii transferowej to prawdziwa rewolucja – tworzenie zdobień na czekolady, praliny i inne wyroby czekoladowe, nigdy nie było tak proste i przyjemne. Folię transferową wystarczy umieścić na surowcu, pozostawić do zastygnięcia i delikatnie ozdobić. Umieszczony na produkcie wzór zostanie przeniesiony na gotowy wyrób. To idealne narzędzie dla tych, którzy chcą uzyskać niezwykły efekt wizualny przy małym wysiłku. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD73 sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie wzór zebry idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną, białą oraz ciemną. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady DB14 stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane z wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Folia transferowa to idealne rozwiązanie dla osób, które pragną szybko i efektownie ozdobić swoje czekoladowe wyroby. Folię wystarczy nanieść na czekoladę, pozostawić do zastygnięcia i ostrożnie zdjąć arkusz z gotowego wyrobu. Tym samym uzyskamy oryginalny wygląd, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Arkusz można dowolnie przycinać oraz nakładać, dzięki czemu jego ergonomiczność jest bardzo wysoka. Produkt idealny do zdobienia płaskich powierzchni pralin, bloków czekoladowych, batoników lub tworzenia oryginalnych dekoracji. Arkusze transferowe do czekolady DB14 sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Folia charakteryzuje się eleganckim, fantazyjnym wzorem o metalicznym połysku, który doskonale sprawdzi się na przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych oraz na wystawach cukierniczych. Bezazowe arkusze sprawdzą się do pracy z czekoladą białą, mleczną i ciemną. Folia transferowa polecana jest do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady DB36 stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane z wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Folia transferowa to idealne rozwiązanie dla osób, które pragną szybko i efektownie ozdobić swoje czekoladowe wyroby. Folię wystarczy nanieść na czekoladę, pozostawić do zastygnięcia i ostrożnie zdjąć arkusz z gotowego wyrobu. Tym samym uzyskamy oryginalny wygląd, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Arkusz można dowolnie przycinać oraz nakładać, dzięki czemu jego ergonomiczność jest bardzo wysoka. Produkt idealny do zdobienia płaskich powierzchni pralin, bloków czekoladowych, batoników lub tworzenia oryginalnych dekoracji. Arkusze transferowe do czekolady DB36 sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Folia charakteryzuje się eleganckim, fantazyjnym wzorem o metalicznym połysku, który doskonale sprawdzi się na przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych oraz na wystawach cukierniczych. Bezazowe arkusze sprawdzą się do pracy z czekoladą białą, mleczną i ciemną. Folia transferowa polecana jest do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD92 stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane z wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Folia transferowa to doskonałe narzędzie dla tych, którzy pragną stworzyć nietuzinkowe, oryginalne desery czekoladowe w krótkim czasie. Folię należy umieścić na czekoladzie w odpowiedniej temperaturze bądź pokryć ją warstwą surowca. Pozostawić do zastygnięcia, po czym usunąć folię. Arkusze można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD92 o wymiarach 400×250 mm sprzedawane są w zestawie 17 sztuk. Umieszczony na produkcie fantazyjny wzór idealnie sprawdzi się do ozdoby deserów, płaskich powierzchni pralin, bloków czekoladowych, batoników lub tworzenia oryginalnych dekoracji, które dopełnią każdego rodzaju imprezę okolicznościową. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE. Rekomendowana do pracy z ciemną i mleczną czekoladą. Arkusze transferowe polecane są do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD117 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał z myślą o klientach profesjonalnych oraz indywidualnych. Folia transferowa to idealne rozwiązanie dla osób, które pragną szybko i efektownie ozdobić swoje czekoladowe wyroby. Folię wystarczy nanieść na czekoladę, pozostawić do zastygnięcia i ostrożnie zdjąć arkusz z gotowego wyrobu. Tym samym uzyskamy oryginalny wygląd, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Arkusz można dowolnie przycinać oraz nakładać, dzięki czemu jego ergonomiczność jest bardzo wysoka. Produkt idealny do zdobienia płaskich powierzchni pralin, bloków czekoladowych, batoników lub tworzenia oryginalnych dekoracji. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE. Arkusze transferowe do czekolady SD117 o wymiarach 400×250 mm, sprzedawane są w zestawie 17 sztuk. Na produkcie umieszczony został fantazyjny, różowy wzór. Folia sprawdzi się zarówno na czekoladzie ciemnej, mlecznej, jak i białej. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD104 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał z myślą o klientach profesjonalnych oraz indywidualnych. Folia transferowa to idealne rozwiązanie dla osób, które pragną szybko i efektownie ozdobić swoje czekoladowe wyroby. Folię wystarczy nanieść na czekoladę, pozostawić do zastygnięcia i ostrożnie zdjąć arkusz z gotowego wyrobu. Tym samym uzyskamy oryginalny wygląd, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Arkusz można dowolnie przycinać oraz nakładać, dzięki czemu jego ergonomiczność jest bardzo wysoka. Produkt idealny do zdobienia płaskich powierzchni pralin, bloków czekoladowych, batoników lub tworzenia oryginalnych dekoracji. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE. Arkusze transferowe do czekolady SD104 o wymiarach 400×250 mm, sprzedawane są w zestawie 20 sztuk. Na produkcie umieszczony został fantazyjny, czarno-biały wzór. Folia sprawdzi się zarówno na czekoladzie ciemnej, jak i mlecznej.Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD36G to produkt włoskiej firmy Pavoni, która słynie z innowacyjności w produkcji i wysokiej jakości wytwarzanych artykułów. Folia transferowa to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy pragną w krótkim czasie osiągnąć niesamowite efekty wizualne na swoich wyrobach czekoladowych. Folia jest zadrukowana unikatowym wzorem, który po umieszczeniu jej na surowcu i pozostawieniu do zastygnięcia, zostanie odbity na gotowym deserze. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD36G sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie wzór złotych kwadracików idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną, białą oraz ciemną. Arkusze transferowe polecane są do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD38G to produkt włoskiej firmy Pavoni, która słynie z innowacyjności w produkcji i wysokiej jakości wytwarzanych artykułów. Folia transferowa to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy pragną w krótkim czasie osiągnąć niesamowite efekty wizualne na swoich wyrobach czekoladowych. Folia jest zadrukowana unikatowym wzorem, który po umieszczeniu jej na surowcu i pozostawieniu do zastygnięcia, zostanie odbity na gotowym deserze. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD38G sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie wzór złotych liści idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną, białą oraz ciemną. Arkusze transferowe polecane są do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD39G to produkt włoskiej firmy Pavoni, która słynie z innowacyjności w produkcji i wysokiej jakości wytwarzanych artykułów. Folia transferowa to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy pragną w krótkim czasie osiągnąć niesamowite efekty wizualne na swoich wyrobach czekoladowych. Folia jest zadrukowana unikatowym wzorem, który po umieszczeniu jej na surowcu i pozostawieniu do zastygnięcia, zostanie odbity na gotowym deserze. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD39G sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie fantazyjny, złoty wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną, białą oraz ciemną. Arkusze transferowe polecane są do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD40G to produkt włoskiej firmy Pavoni, która słynie z innowacyjności w produkcji i wysokiej jakości wytwarzanych artykułów. Folia transferowa to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy pragną w krótkim czasie osiągnąć niesamowite efekty wizualne na swoich wyrobach czekoladowych. Folia jest zadrukowana unikatowym wzorem, który po umieszczeniu jej na surowcu i pozostawieniu do zastygnięcia, zostanie odbity na gotowym deserze. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD40G sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie wzór złotych pasków idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną, białą oraz ciemną. Arkusze transferowe polecane są do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD44G to produkt włoskiej firmy Pavoni, która słynie z innowacyjności w produkcji i wysokiej jakości wytwarzanych artykułów. Folia transferowa to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy pragną w krótkim czasie osiągnąć niesamowite efekty wizualne na swoich wyrobach czekoladowych. Folia jest zadrukowana unikatowym wzorem, który po umieszczeniu jej na surowcu i pozostawieniu do zastygnięcia, zostanie odbity na gotowym deserze. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD44G sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie fantazyjny, złoty wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą białą, mleczną oraz ciemną. Arkusze transferowe polecane są do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD45B została stworzona przez innowacyjną, włoską firmę Pavoni, która charakteryzuje się wysokim uznaniem na rynku cukierniczym. Zdobienia powstałe przy użyciu folii transferowej to prawdziwa rewolucja – tworzenie zdobień na czekolady, praliny i inne wyroby czekoladowe, nigdy nie było tak proste i przyjemne. Folię transferową wystarczy umieścić na surowcu, pozostawić do zastygnięcia i delikatnie ozdobić. Umieszczony na produkcie wzór zostanie przeniesiony na gotowy wyrób. To idealne narzędzie dla tych, którzy chcą uzyskać niezwykły efekt wizualny przy małym wysiłku. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD45B sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie oryginalny, biały wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną oraz ciemną. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD75 została stworzona przez innowacyjną, włoską firmę Pavoni, która charakteryzuje się wysokim uznaniem na rynku cukierniczym. Zdobienia powstałe przy użyciu folii transferowej to prawdziwa rewolucja – tworzenie zdobień na czekolady, praliny i inne wyroby czekoladowe, nigdy nie było tak proste i przyjemne. Folię transferową wystarczy umieścić na surowcu, pozostawić do zastygnięcia i delikatnie ozdobić. Umieszczony na produkcie wzór zostanie przeniesiony na gotowy wyrób. To idealne narzędzie dla tych, którzy chcą uzyskać niezwykły efekt wizualny przy małym wysiłku. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD75 sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie fantazyjny, czerwony wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą białą. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD76 została stworzona przez innowacyjną, włoską firmę Pavoni, która charakteryzuje się wysokim uznaniem na rynku cukierniczym. Zdobienia powstałe przy użyciu folii transferowej to prawdziwa rewolucja – tworzenie zdobień na czekolady, praliny i inne wyroby czekoladowe, nigdy nie było tak proste i przyjemne. Folię transferową wystarczy umieścić na surowcu, pozostawić do zastygnięcia i delikatnie ozdobić. Umieszczony na produkcie wzór zostanie przeniesiony na gotowy wyrób. To idealne narzędzie dla tych, którzy chcą uzyskać niezwykły efekt wizualny przy małym wysiłku. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD76 sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie kwiecisty wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną, białą oraz ciemną. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD77 została stworzona przez innowacyjną, włoską firmę Pavoni, która charakteryzuje się wysokim uznaniem na rynku cukierniczym. Zdobienia powstałe przy użyciu folii transferowej to prawdziwa rewolucja – tworzenie zdobień na czekolady, praliny i inne wyroby czekoladowe, nigdy nie było tak proste i przyjemne. Folię transferową wystarczy umieścić na surowcu, pozostawić do zastygnięcia i delikatnie ozdobić. Umieszczony na produkcie wzór zostanie przeniesiony na gotowy wyrób. To idealne narzędzie dla tych, którzy chcą uzyskać niezwykły efekt wizualny przy małym wysiłku. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD77 sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie fantazyjny, biały wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną oraz ciemną. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Folia transferowa do czekolady SD56ORO została stworzona przez innowacyjną, włoską firmę Pavoni, która charakteryzuje się wysokim uznaniem na rynku cukierniczym. Zdobienia powstałe przy użyciu folii transferowej to prawdziwa rewolucja – tworzenie zdobień na czekolady, praliny i inne wyroby czekoladowe, nigdy nie było tak proste i przyjemne. Folię transferową wystarczy umieścić na surowcu, pozostawić do zastygnięcia i delikatnie ozdobić. Umieszczony na produkcie wzór zostanie przeniesiony na gotowy wyrób. To idealne narzędzie dla tych, którzy chcą uzyskać niezwykły efekt wizualny przy małym wysiłku. Produkt można dowolnie przycinać i nakładać, co zwiększa wydajność i ergonomiczność produktu. Arkusze transferowe do czekolady SD56ORO sprzedawane są w zestawie 30 sztuk o wymiarach 340×265 mm każdy. Umieszczony na produkcie oryginalny, złoty wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych, imprezach tematycznych czy wystaw w witrynach cukierniczych. Folia jest pozbawiona związków azowych – AZO FREE i nadaje się do pracy z czekoladą mleczną, białą oraz ciemną. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.