długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 24 szt. |
materiał: | silikon, tritan |
wymiary ciastka: | 25x25x15 mm |
Zestaw form do pralinek z insertem – kwadrat, 24 szt. x 8,9 ml – Kit Quadro 01 o wymiarach 275×175×25 mm (forma z tritanu do pralin) oraz 295×88×12 mm (forma ze silikonu do insertów) produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D z insertem o kształcie prostopadłościanu o wymiarach 25×25×15 mm i pojemności 8,9 ml. Twórz czekoladki z doskonałymi wypełnieniami. Przygotuj smakowy ganasz lub galaretkę umieść w formie do insertu i schłodź do stwardnięcia. Następnie wyjmij ze silikonowej formy i umieść w przygotowywanej pralinie w formie z tritanu. Uwolnij swoją kreatywność i twórz najwyższej jakości czekoladki łączące smak czekolady z różnymi smakami natury i teksturami, które możesz zaproponować swoim klientom również w tych miesiącach, w których spożycie czekolady spada. Najwyższa jakość produktu zestaw form do pralinek z insertem 52.915.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Foremka poliwęglanowa do czekoladek MA1974 produkcji włoskiej firmy Martellato to świetny sposób na przygotowanie słodkiej przekąski zarówno w domu, cukierniach, jak również w punktach gastronomicznych. Foremka została wykonana z wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega zniekształceniu i nadaje się do mycia w zmywarce. Forma do czekoladek MA1974 składa się z 30 sztuk poczęstunku o wymiarach 30×26×16,5 mm i wadze 7 gramów. W zestawie został wykorzystany wzór bombek choinkowych. Małe poczęstunki z czekolady mogą posłużyć jako osobny deser bądź mały dodatek do deseru.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do czekoladek MA1991 produkcji włoskiej firmy Martellato to świetny sposób na przygotowanie słodkiej przekąski zarówno w domu, cukierniach, jak również w punktach gastronomicznych. Foremka została wykonana z wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega zniekształceniu i nadaje się do mycia w zmywarce. Forma do czekoladek MA1991 składa się z 28 sztuk poczęstunku o wymiarach 26×26×20 mm i wadze 11 gramów. W zestawie został wykorzystany wzór prezentu. Małe poczęstunki z czekolady mogą posłużyć jako osobny deser bądź mały dodatek do deseru.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1019 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1019 o wymiarach 275×175 mm umożliwia wykonanie 40 czekoladek o wymiarach 25×25×23 mm. Słodki poczęstunek waży 13 g i przedstawia prostopadłościan z ziarenkiem kawy na jednej ze ścian. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1002 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1002 o wymiarach 275×175 mm umożliwia wykonanie 28 czekoladek z których każda posiada średnicę 30 mm i wysokość 19 mm. Słodki poczęstunek waży 12 g i przedstawia ścięty stożek o karbowanej ścianie bocznej. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC38FR to produkt włoskiej firmy Pavoni stworzony we współpracy z mistrzem cukiernictwa Antonio Bachour. Zaprojektowane wspólnie z Pavoni formy do pralin charakteryzują się wyrafinowanym, fantazyjnym kształtem, który nada Twoim wyrobom luksusowego i eleganckiego wyglądu. Produkt został wykonany z wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega wylewaniu się płynnej masy oraz zapewnia idealnie wyraźne wykończenie każdej z pralin. Nadaje się również do czyszczenia w zmywarkach. Forma do czekoladek Pavoni PC38FR o rozmiarze 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek o fantazyjnym kształcie, o wymiarach 44×24×20 mm każda. Wykonanie takich deserów monoporcyjny to idealny dodatek do ciast, tortów, deserów, jak również wspaniała pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Gotowe czekoladowe wyroby warto dodatkowo ozdobić glazurą, masą cukrową czy barwnikami w sprayu, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Zestaw form do pralinek z insertem – półokrąg, 24 szt. x 8,5 ml – Kit Semisfera 01 o wymiarach 275×175×25 mm (forma z tritanu do pralin) oraz 295×88×12 mm (forma ze silikonu do insertów) produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D z insertem o kształcie półsfery o średnicy 31 mm, wysokości 16,5 mm i pojemności 8,5 ml. Twórz czekoladki z doskonałymi wypełnieniami. Przygotuj smakowy ganasz lub galaretkę umieść w formie do insertu i schłodź do stwardnięcia. Następnie wyjmij ze silikonowej formy i umieść w przygotowywanej pralinie w formie z tritanu. Uwolnij swoją kreatywność i twórz najwyższej jakości czekoladki łączące smak czekolady z różnymi smakami natury i teksturami, które możesz zaproponować swoim klientom również w tych miesiącach, w których spożycie czekolady spada. Najwyższa jakość produktu zestaw form do pralinek z insertem 52.913.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zestaw form do pralinek z insertem – owal, 24 szt. x 8,5 ml – Kit Ovale 01 o wymiarach 275×175×25 mm (forma z tritanu do pralin) oraz 295×88×12 mm (forma ze silikonu do insertów) produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D z insertem o kształcie owalu o wymiarach 23×33×15 mm i pojemności 8,5 ml. Twórz czekoladki z doskonałymi wypełnieniami. Przygotuj smakowy ganasz lub galaretkę umieść w formie do insertu i schłodź do stwardnięcia. Następnie wyjmij ze silikonowej formy i umieść w przygotowywanej pralinie w formie z tritanu. Uwolnij swoją kreatywność i twórz najwyższej jakości czekoladki łączące smak czekolady z różnymi smakami natury i teksturami, które możesz zaproponować swoim klientom również w tych miesiącach, w których spożycie czekolady spada. Najwyższa jakość produktu zestaw form do pralinek z insertem 52.914.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.