długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 24 szt. |
materiał: | silikon, tritan |
wymiary ciastka: | 25x25x15 mm |
Zestaw form do pralinek z insertem – kwadrat, 24 szt. x 8,9 ml – Kit Quadro 01 o wymiarach 275×175×25 mm (forma z tritanu do pralin) oraz 295×88×12 mm (forma ze silikonu do insertów) produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D z insertem o kształcie prostopadłościanu o wymiarach 25×25×15 mm i pojemności 8,9 ml. Twórz czekoladki z doskonałymi wypełnieniami. Przygotuj smakowy ganasz lub galaretkę umieść w formie do insertu i schłodź do stwardnięcia. Następnie wyjmij ze silikonowej formy i umieść w przygotowywanej pralinie w formie z tritanu. Uwolnij swoją kreatywność i twórz najwyższej jakości czekoladki łączące smak czekolady z różnymi smakami natury i teksturami, które możesz zaproponować swoim klientom również w tych miesiącach, w których spożycie czekolady spada. Najwyższa jakość produktu zestaw form do pralinek z insertem 52.915.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1970 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1970 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek, gdzie każda posiada wymniary 40×18×15 mm. Słodki poczęstunek waży 9 g i przedstawia półokręgi. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do czekoladek MA1975 produkcji włoskiej firmy Martellato to świetny sposób na przygotowanie słodkiej przekąski zarówno w domu, cukierniach, jak również w punktach gastronomicznych. Foremka została wykonana z wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega zniekształceniu i nadaje się do mycia w zmywarce. Forma do czekoladek MA1975 składa się z 25 sztuk poczęstunku o wymiarach 31×22×22 mm i wadze 7 gramów. W zestawie został wykorzystany wzór choinek. Małe poczęstunki z czekolady mogą posłużyć jako osobny deser bądź mały dodatek do deseru.
Do przechowalni
Termoforowana forma do pisanek 3D 20U500 firmy Martellato została stworzona z myślą o klientach profesjonalnych, jak również indywidualnych. Wysokiej jakości plastik został uformowany w procesie termoformowania i nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Wykonana z precyzją i dokładnością forma idealnie ozdobi każdy wielkanocny stół. Termoformowana foremka do pisanek 3D 20U500 przedstawia jajko z zdobieniem w puzzle oraz podstawę, która umożliwia pionową pozycję słodkiej ozdoby. Na formie znajdują się dwa jajka o średnicy 105 mm, wysokości 150 mm oraz wadze 210 gramów.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin MA1992 włoskiej firmy Martellato to produkt, który spełni oczekiwania klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych. Forma wykonana została z wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega deformacji. Zapobiega to wylewaniu się płynnej masy poza formę. Ergonomiczność, wytrzymałość i precyzja to cechy szczególne tego produktu. Foremka poliwęglanowa do pralinek MA1992 składa się z 24 pralin w kształcie dyń (wymiary: 34×31×15 mm, waga 9 g), które połączone mogą utworzyć 12 dyń 3D. Produkt sprawdzi się w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów wypieków.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC10FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek, ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC10FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 21 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada wymiary 32×23×19 mm oraz wagę 10 gr. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Zestaw form do pralinek z insertem – półokrąg, 24 szt. x 8,5 ml – Kit Semisfera 01 o wymiarach 275×175×25 mm (forma z tritanu do pralin) oraz 295×88×12 mm (forma ze silikonu do insertów) produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D z insertem o kształcie półsfery o średnicy 31 mm, wysokości 16,5 mm i pojemności 8,5 ml. Twórz czekoladki z doskonałymi wypełnieniami. Przygotuj smakowy ganasz lub galaretkę umieść w formie do insertu i schłodź do stwardnięcia. Następnie wyjmij ze silikonowej formy i umieść w przygotowywanej pralinie w formie z tritanu. Uwolnij swoją kreatywność i twórz najwyższej jakości czekoladki łączące smak czekolady z różnymi smakami natury i teksturami, które możesz zaproponować swoim klientom również w tych miesiącach, w których spożycie czekolady spada. Najwyższa jakość produktu zestaw form do pralinek z insertem 52.913.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zestaw form do pralinek z insertem – owal, 24 szt. x 8,5 ml – Kit Ovale 01 o wymiarach 275×175×25 mm (forma z tritanu do pralin) oraz 295×88×12 mm (forma ze silikonu do insertów) produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D z insertem o kształcie owalu o wymiarach 23×33×15 mm i pojemności 8,5 ml. Twórz czekoladki z doskonałymi wypełnieniami. Przygotuj smakowy ganasz lub galaretkę umieść w formie do insertu i schłodź do stwardnięcia. Następnie wyjmij ze silikonowej formy i umieść w przygotowywanej pralinie w formie z tritanu. Uwolnij swoją kreatywność i twórz najwyższej jakości czekoladki łączące smak czekolady z różnymi smakami natury i teksturami, które możesz zaproponować swoim klientom również w tych miesiącach, w których spożycie czekolady spada. Najwyższa jakość produktu zestaw form do pralinek z insertem 52.914.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.