długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 24 szt. |
materiał: | silikon, tritan |
wymiary ciastka: | 23x33x15 mm |
Zestaw form do pralinek z insertem – owal, 24 szt. x 8,5 ml – Kit Ovale 01 o wymiarach 275×175×25 mm (forma z tritanu do pralin) oraz 295×88×12 mm (forma ze silikonu do insertów) produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D z insertem o kształcie owalu o wymiarach 23×33×15 mm i pojemności 8,5 ml. Twórz czekoladki z doskonałymi wypełnieniami. Przygotuj smakowy ganasz lub galaretkę umieść w formie do insertu i schłodź do stwardnięcia. Następnie wyjmij ze silikonowej formy i umieść w przygotowywanej pralinie w formie z tritanu. Uwolnij swoją kreatywność i twórz najwyższej jakości czekoladki łączące smak czekolady z różnymi smakami natury i teksturami, które możesz zaproponować swoim klientom również w tych miesiącach, w których spożycie czekolady spada. Najwyższa jakość produktu zestaw form do pralinek z insertem 52.914.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Poliwęglanowa forma do pralin MA1992 włoskiej firmy Martellato to produkt, który spełni oczekiwania klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych. Forma wykonana została z wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega deformacji. Zapobiega to wylewaniu się płynnej masy poza formę. Ergonomiczność, wytrzymałość i precyzja to cechy szczególne tego produktu. Foremka poliwęglanowa do pralinek MA1992 składa się z 24 pralin w kształcie dyń (wymiary: 34×31×15 mm, waga 9 g), które połączone mogą utworzyć 12 dyń 3D. Produkt sprawdzi się w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów wypieków.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do pralin MA5001 to produkt włoskiej firmy Martellato stworzony z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega deformacji – artykuł nadaje się do użytku przez wiele lat i jest dostosowany do mycia w zmywarce. Forma do pralinek MA5001 składa się z 8 półkul, gdzie każda ma średnicę 50 mm i waży 15 gramy. Taki produkt może stanowić sam w sobie deser bądź uzupełnić dekorację wszelkich tortów, ciastek czy lodowych deserów.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC47FR to produkt włoskiej firmy Pavoni stworzony we współpracy z mistrzem cukiernictwa Antonio Bachour. Zaprojektowane wspólnie z Pavoni formy do pralin charakteryzują się wyrafinowanym, fantazyjnym kształtem, który nada Twoim wyrobom luksusowego i eleganckiego wyglądu. Produkt został wykonany z wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega wylewaniu się płynnej masy oraz zapewnia idealnie wyraźne wykończenie każdej z pralin. Nadaje się również do czyszczenia w zmywarkach. Forma do czekoladek Pavoni PC47FR o rozmiarze 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek o fantazyjnym kształcie, o wymiarach 27×27×15 mm każda. Wykonanie takich deserów monoporcyjny to idealny dodatek do ciast, tortów, deserów, jak również wspaniała pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Gotowe czekoladowe wyroby warto dodatkowo ozdobić glazurą, masą cukrową czy barwnikami w sprayu, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Wykrawacz do bankietówek TPG16 to produkt włoskiej firmy Martellato, która słynie z innowacyjności w produkcji i wysokiej jakości wykonania. Do stworzenia wykrawaczki użyto najlepszych materiałów bezpiecznych do pracy z żywnością. Wykrawacz pozwala na wycięcie odpowiedniego kształtu ciasta, które następnie należy ułożyć na dnie formy do bankietówek w kształcie trójkąta o wymiarach 117×62 mm. Wykrawacz do bankietówek TPG16 to produkt niezbędny, który znacznie ułatwia pracę przy wykonywaniu bankietówek. Polecany jest do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC56FR to produkt włoskiej firmy Pavoni stworzony we współpracy z mistrzem cukiernictwa Antonio Bachour. Zaprojektowane wspólnie z Pavoni formy do pralin charakteryzują się wyrafinowanym, fantazyjnym kształtem, który nada Twoim wyrobom luksusowego i eleganckiego wyglądu. Produkt został wykonany z wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega wylewaniu się płynnej masy oraz zapewnia idealnie wyraźne wykończenie każdej z pralin. Nadaje się również do czyszczenia w zmywarkach. Forma do czekoladek Pavoni PC56FR o rozmiarze 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek o fantazyjnym kształcie, o wymiarach 31×29×16 mm każda. Wykonanie takich deserów monoporcyjny to idealny dodatek do ciast, tortów, deserów, jak również wspaniała pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Gotowe czekoladowe wyroby warto dodatkowo ozdobić glazurą, masą cukrową czy barwnikami w sprayu, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Zestaw form do pralinek z insertem – półokrąg, 24 szt. x 8,5 ml – Kit Semisfera 01 o wymiarach 275×175×25 mm (forma z tritanu do pralin) oraz 295×88×12 mm (forma ze silikonu do insertów) produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D z insertem o kształcie półsfery o średnicy 31 mm, wysokości 16,5 mm i pojemności 8,5 ml. Twórz czekoladki z doskonałymi wypełnieniami. Przygotuj smakowy ganasz lub galaretkę umieść w formie do insertu i schłodź do stwardnięcia. Następnie wyjmij ze silikonowej formy i umieść w przygotowywanej pralinie w formie z tritanu. Uwolnij swoją kreatywność i twórz najwyższej jakości czekoladki łączące smak czekolady z różnymi smakami natury i teksturami, które możesz zaproponować swoim klientom również w tych miesiącach, w których spożycie czekolady spada. Najwyższa jakość produktu zestaw form do pralinek z insertem 52.913.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zestaw form do pralinek z insertem – kwadrat, 24 szt. x 8,9 ml – Kit Quadro 01 o wymiarach 275×175×25 mm (forma z tritanu do pralin) oraz 295×88×12 mm (forma ze silikonu do insertów) produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D z insertem o kształcie prostopadłościanu o wymiarach 25×25×15 mm i pojemności 8,9 ml. Twórz czekoladki z doskonałymi wypełnieniami. Przygotuj smakowy ganasz lub galaretkę umieść w formie do insertu i schłodź do stwardnięcia. Następnie wyjmij ze silikonowej formy i umieść w przygotowywanej pralinie w formie z tritanu. Uwolnij swoją kreatywność i twórz najwyższej jakości czekoladki łączące smak czekolady z różnymi smakami natury i teksturami, które możesz zaproponować swoim klientom również w tych miesiącach, w których spożycie czekolady spada. Najwyższa jakość produktu zestaw form do pralinek z insertem 52.915.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.