długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 25x25x15,5 mm |
ilość w komplecie | 1 szt. |
waga | 0.011 kg |
Forma do pralin i czekoladek MA1008 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1008 o wymiarach 275×175 mm umożliwia wykonanie 28 czekoladek z których każda posiada wymiary 25×25 mm i wysokość 15,5 mm. Słodki poczęstunek waży 11 g. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Wycinarka z blachy białej w kształcie misia. Nie nadaje się do mycia w zmywarce.
Do przechowalni
Silikonowa forma SLK 383 powstała przy użyciu najlepszej jakości tworzywa sztucznego, innowacyjnych rozwiązań technologicznych oraz przy pomocy najwyższej klasy specjalistów włoskiej firmy Silikomart. Forma ta nadaje się do tworzenia ozdób z masy cukrowej, marcepanu oraz lukrów cukrowych do ciast czy tortów. Produktu dzięki jego właściwościom można używać w temperaturach od -60oC do +230oC, a elastyczny, nadający się do mycia w zmywarkach materiał ułatwia użytkowanie produktu. *Silikonowa foremka 71.483.00.0096*w kształcie dalii, o wymiarach maksymalnych 35×35 mm sprawdzi się zarówno w profesjonalnych cukierniach, piekarniach oraz pracowniach gastronomicznych, jak i w domowych kuchniach.
Do przechowalni
Podłuża, trójkątna forma do ciastek, roladek i deserów lodowych Gianduiotto o wymiarach 93,5×31,5×42,5mm i pojemności całkowitej 765ml produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Forma Gianduiotto umożliwia wykonanie 9szt. wyśmienitych ciastek i roladek lodowych średniej wielkości o pojemności 85ml każde – idealne dla domu, lokalu gastronomicznego, kawiarni, cukierni i firm cateringowych. Produkt forma do ciastek, roladek i deserów lodowych Gianduiotto 36.126.00.0065 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów. Można go myć w zmywarkach, przechowywać w lodówkach, używać w piekarniku lub mikrofalówce. Wykonanie z silikonu gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Papilotki do pieczenia babeczek śr. 5 cm, 50 szt. brązowe HM0022 holenderskiej marki House of Marie, specjalizującej się w produkcji wysokiej jakości wyrobów papierniczych do pieczenia i dekoracji.
Foremki do pieczenia House of Marie Bruin nadają się nie tylko do pieczenia babeczek, ale również świetnie nadają się do muffinek i brownie! Idealne do wypieków świątecznych. Papilotki do pieczenia wykonane są z wysokiej jakości papieru pergaminowego. Rozmiar foremek do pieczenia: ok. 5 cm średnicy. Użyj foremek do pieczenia w połączeniu z blachą do muffinek, aby uzyskać optymalny efekt. Zawartość: 50 kubków do pieczenia.
Do przechowalni
Silkonowa foremka SLK 215 o tematyce świątecznej, to produkt włoskiej firmy Silikomart słynącej z innowacyjności i wysokiej jakości. Forma ta wyróżnia się wszechstronnością, dzięki której nada się do użytku profesjonalnego, jak i domowego. Wysokiej jakości tworzywo sztuczne, które użyte zostało do stworzenia tego produktu, umożliwia dekorowanie ciast i tortów z użyciem mas cukrowych, marcepanu i lukru plastycznego, zarówno w lodówkach, zamrażalnikach, jak i piekarnikach. Silikonowa forma 71.315.00.0096 składa się z pięciu, różnych choinek o wymiarach maksymalnych 56×27 mm, charakteryzuje się praktycznością i eleganckim wykończeniem szczegółów na formie.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.