długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 25x26x55 mm |
ilość w komplecie | 1 szt. |
waga | 0.011 kg |
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA4005 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA4005 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 wypustek, gdzie każda posiada wymiary 25×26×55 mm. Słodki poczęstunek waży 11 g. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Forma silikonowa do deserów monoporcyjnych GG008 produkcji włoskiej firmy Pavoni to prawdziwa rewolucja na rynku gastronomicznym, która powstała we współpracy z mistrzem cukiernictwa – Paolo Griff. Doświadczenie cukiernika w połączeniu z innowacyjną technologią firmy Pavoni doprowadziło do powstania wyjątkowej formy, która sprawdzi się nie tylko przy tworzeniu słodkich deserów monoporcyjnych, ale także elementów dekoracyjnych, które dopełnią każdą słoną potrawę. Wszechstronność to prawdziwy klucz do sukcesu, który sprawi, iż nawet najbardziej wymagający smakosz zakocha się w eleganckim wyglądzie i nienagannym wykończeniu. Forma silikonowa do deserów monoporcyjnych Triangolo o wymiarach ogólnych 400×300 mm posiada 9 trójkątnych wnęk o wymiarach 120×10×10 mm oraz objętości 40 ml. Do stworzenia produktu użyto najwyższej jakości silikonu, który stanowi gwarancję jego ergonomiczności i długotrwałości. Duża odporność na temperaturę pozwala na zastosowanie formy zarówno w piekarnikach, kuchenkach mikrofalowych, jak także lodówkach i zamrażarkach. Forma polecana jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Dzięki tej silikonowej foremce stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Silikonowa forma SLK 340 – 3 wstążki, 21×13 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart z serii Sugarflex, wyróżnia się wszechstronnością w zastosowaniu w branży cukierniczej i piekarskiej – nadaje się do pracy w piekarniku, lodówce oraz zamrażarkach w temeraturach od -60° C do + 230° C. Idealna do przygotowywania dekoracji z mas cukrowych, lukrów plastycznych oraz marcepanu. Forma nadaje się do wykonania elementów dekoracyjnych na ciasta, torty lub desery w 3 kształtach o średnim wymiarze 21×13 mm, nawiązujących do ozdobnych wstążek i kokardek. Foremkę można myć w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych z wyparzaniem.
Do przechowalni
Rant cukierniczy 1H35×16 to produkt włoskiej firmy Martellato, który powstał z użyciem wysokiej jakości stali nierdzewnej. Jest ona łatwa w czyszczeniu, gwarantuje wytrzymałość oraz ergonomiczność produktu. Rant jest bezpieczny do użycia w piekarniku, lodówce czy nawet przy gotowaniu. Forma pozwala na uzyskanie niepowtarzalnego deseru, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Rant cukierniczy 1H35×16 posiada średnicę 160 mm oraz wysokość 35 mm. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych.
Do przechowalni
Obręcz cukiernicza do tart X31 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał z myślą o klientach profesjonalnych, jak i indywidualnych. Do wyprodukowania obręczy użyto najwyższej jakości stali nierdzewnej, która dzięki swoim właściwościom zapewnia ergonomiczność i długotrwałość użytkowania. Gładkie krawędzie i wypolerowana powierzchnia zapewniają idealne wykończenie każdego deseru. Rant cukierniczy ze stali nierdzewnej Pavoni X31 o wymiarach 15×14×2 cm przedstawia kształt serca. Z użyciem tego produktu, powstaną wyjątkowe, eleganckie desery z masy cukrowej, biszkoptu, marcepanu czy ciasta, które dopełnią każdego rodzaju przyjęcie okolicznościowe. Artykuł jest łatwy w czyszczeniu i prosty w przechowywaniu.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.