długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 25x26x55 mm |
ilość w komplecie | 1 szt. |
waga | 0.011 kg |
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA4005 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA4005 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 wypustek, gdzie każda posiada wymiary 25×26×55 mm. Słodki poczęstunek waży 11 g. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Miseczka do formowania półkolistych lodów wykonana z polerowanej stali nierdzewnej z pokrywką.
Do przechowalni
Dociskacz ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Podłużna, półokrągła forma do ciast, rolad i deserów lodowych Midi Buche o wymiarach 84×32×35mm i pojemności 747ml z serii Rectangle, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Forma Midi Buche umożliwia wykonanie 9szt. wyśmienitych ciast i rolad lodowych średniej wielkości, o pojemności 83ml każde – idealne dla domu, lokalu gastronomicznego, kawiarni, cukierni i firm cateringowych. Produkt forma do ciast, rolad i deserów lodowych wykonany jest z wysokiej jakości materiałów. Można go myć w zmywarkach, przechowywać w lodówkach, używać w piekarniku lub mikrofalówce. Wykonanie z silikonu gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza wzmocniona włóknem szklanym 52×31,5 cm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia ciastek, chłodzenia czy formowania czekolady, mas cukrowych oraz innych wyrobów. Mata silikonowa to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata do wypieków 40.623.00.0000 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa forma produkcji włoskiej firmy Silikomart, która dzięki innowacyjnym technologiom stworzyła produkt nadający się do pracy w lodówkach, szybkoschładzarkach oraz zamrażarkach, przy użyciu masy cukrowej, marcepanu, lukru plastycznego, bądź czekolady. Foremka sprawdzi się do tworzenia ozdób dekoracyjnych na ciasta i torty w profesjonalnych punktach cukiernicych oraz w wytwórstwie domowym. Można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.