długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 25x25x55 mm |
ilość w komplecie | 1 szt. |
waga | 0.011 kg |
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA4007 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA4007 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 wypustek, gdzie każda posiada wymiary 25×25×55 mm. Słodki poczęstunek waży 11 g. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Mikroperforowany rant cukierniczy XF2335 został wyprodukowany przez włoską firmę Pavoni, która słynie z innowacyjności produkcji. Rant cukierniczy został stworzony z najwyższej jakości stali nierdzewnej, która gwarantuje jego długotrwałość oraz ergonomiczność. Obręcz posiada małe otwory, dzięki którym możliwe jest odparowanie wody podczas pieczenia oraz równomierna obróbka termiczna całej podstawy. Obręcz cukiernicza ze stali nierdzewnej XF2335 o okrągłym kształcie, posiada średnicę 23 cm oraz wysokość 3,5 cm. Rant sprawdzi się idealnie do stworzenia deserów z ciasta, biszkoptu, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt polecany jest do pracy zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Silikonowa mata do dekorowania powierzchni mas cukrowych, lukrów plastycznych oraz marcepanu z relifem w kształcie groszków – kropek produkcji włoskiej firmy Silikomart. Mata służy do rozwałkowywania cukierniczych mas plastycznych i nadawanie ich powierzchni porządanego wzoru. Artykuł idealny dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt mata dekoracyjna do mas cukrowych 33.063.20.0065 wykonana jest najwyższej jakości materiałów według projektu doświadczonych włoskich cukierników.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1998 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1998 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek, gdzie każda posiada wymiary 39×18×15,5 mm. Słodki poczęstunek waży 10 g. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Silikonowa forma produkcji włoskiej firmy Silikomart, która dzięki innowacyjnym technologiom stworzyła produkt nadający się do pracy w lodówkach, szybkoschładzarkach oraz zamrażarkach, przy użyciu masy cukrowej, marcepanu, lukru plastycznego, bądź czekolady. Foremka sprawdzi się do tworzenia ozdób dekoracyjnych na ciasta i torty w profesjonalnych punktach cukiernicych oraz w wytwórstwie domowym. Można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Podstawa tortownicy z otworem do zawieszenia wykonana z aluminium.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.