Piec grillowy KOMODO z podstawą | GRAFEN, KMD600P
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 660 mm |
szerokość | 538 mm |
wysokość | 1746 mm |
wydajność: | 55 kg/h |
ilość prowadnic: | 6 szt. |
materiał: | stal nierdzewna |
Piec grillowy KOMODO z podstawą | GRAFEN, KMD600P - Opis:
Piece grillowe na węgiel drzewny z serii KOMODO, to niezwykle mocne i wydajne urządzenia profesjonalistów, którzy stawiają na moc urządzeń i komfort pracy.Piece KOMODO są funkcjonalne, niezawodne i wszechstronne. Został zaprojektowane i wykonany w Wielkiej Brytanii z myślą zarówno o dużych jak i o mniejszych przestrzeniach.
Wydajność i moc
• Zdolność gotowania od 30 kg na godzinę (model KOMODO 300) do 55 kg na godzinę (model KOMODO 600).
• Gwarancja utrzymania wysokich temperatur gotowania i unikania strat ciepła, dzięki czemu piece utrzymują temperaturę do 7 godzin z 3-5 kg węgla drzewnego (model KOMODO 300) lub z 5-7 kg węgla drzewnego (model KOMODO 600).
• Regulator ciągu służy do regulacji ilości powietrza w komorze pieczenia. Pozwala to użytkownikom regulować żądane ciepło i szybkość spalania paliwa.
• W pełni izolowane drzwi i ściany zapobiegają wydostawaniu się ciepła na zewnątrz i zapewniają szefowi kuchni komfortowe środowisko pracy.
Komfort pracy
• Możliwość wykorzystania każdego rodzaju węgla drzewnego i wielu odmian drewna.
• Dwa ruszty w standardzie do regulacji wysokości, co umożliwia zmianę intensywności ciepła i temperatury gotowania.
• Dostępne modele na podstawie ze stali nierdzewnej, z szafką i dwoma półkami. Podstawa na kółkach, zapewniająca mobilność.
• Najwyższa jakość wykonania i wszechstronność
• Trzyczęściowa, zewnętrzna obudowa ze stali nierdzewnej oraz pięknie wypolerowany i solidny wygląd – idealne piece do wyeksponowania przed gośćmi lokalu (live cooking i open kitchen).
• Wszechstronność gotowania na węglu drzewnym, na małej przestrzeni.
Kluczowe cechy
• Zaprojektowane i wykonane w Wielkiej Brytanii w 100% ze stali nierdzewnej Sheffield.
• Fire Break i Fire Break Hat zapobiegają powstawaniu iskier.
• 1 ruszt 12 mm ze stali nierdzewnej w standardzie.
• 4 prowadnice na różnych wysokościach.
• Wymiary półki: 545x430 mm.
• Dokładny termometr analogowy 500°C.
• Pojemność gotowania ok. 30 kg mięsa na godzinę.
• Górne i dolne otwory wentylacyjne dla dwóch stref grzewczych.
• Szuflada na tłuszcz i popiół.
• Uchwyty sprężynowe ze stali nierdzewnej.
• O 40% szybsze niż tradycyjny otwarty grill.
• Łapacz iskier w przewodzie spalinowym.
• Możliwość pieczenia na żarze.
• Kółka samonastawne ułatwiające mobilność
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.