Wilk do mielenia mięsa, system 1/2 unger, 200 kg/h, 215x430x440 mm | RESTO QUALITY, FTI106U
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 215 mm |
szerokość | 430 mm |
wysokość | 440 mm |
moc całkowita: | 1.1 kW |
napięcie: | 400 V |
waga: | 22 kg |
materiał: |
|
system mielenia: | unger |
do pracy ciągłej: | nie |
Wilk do mielenia mięsa, system 1/2 unger, 200 kg/h, 215x430x440 mm | RESTO QUALITY, FTI106U - Opis:
- Profesjonalny wilk do mielenia mięsa włoskiej produkcji z systemem Unger
- Wysokiej jakość silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
- Silnik z przekładnią pracującą w kąpieli olejowej
- Łatwy i szybki demontaż gardzieli
- Mikrowyłącznik bezpieczeństwa
- Popychacz z tworzywa ABS
- Elementy tnąco-mielące wykonane ze stali nierdzewnej
- Zabezpieczenie włącznika wodoodporną, gumową osłoną
- W zestawie: szarpak, sitko 6 mm, nóż oraz ślimak
- Urządzenie nie jest przystosowane do pracy ciągłej
- Certyfikat CE
- Zasilanie na 230V dostępne na zamówienie - dopłata
- Parametry techniczne:
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 215x430x440
- Moc [kW]: 1,10
- Prędkość obrotowa [ilość/min.]: 140
- Wydajność chwilowa [kg/h]: 200
- Średnica wsadu [mm]: 52
- Średnica wyjścia gardzieli [mm]: 70
- Zasilanie [V]: 230/400
- Waga [kg]: 22
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.