Łuskarka do lodu, marki Brema Ice, o indeksie: 873151. Parametry techniczne produktu: wysokość: 92 cm, szerokość: 73,8 cm, głębokość: 66 cm, waga: 85 kg. Posiada zasobnik na lód, izolowane ścianki, odpływ grawitacyjny. Wydajność pracy: do 150 kg lodu na dobę. Wymagane podłączenie do wody i odpływu. Należy używać wody o twardości 6°dH w skali niemieckiej (twarda woda powoduje osadzanie kamienia na grzałkach co może spowodować uszkodzenie i utratę gwarancji). Chłodzona powietrzem. Przeznaczona do hoteli, restauracji, barów, dyskotek oraz barów szybkiej obsługi, supermarketów, sklepów rybnych, przemysłu żywieniowego i spożywczego a nawet punktów medycznych. Łuskarka do lodu 873151 jest idealna do produkcji pulpy, miazgi lodowej w temperaturze ok. -1C przeznaczonej do drinków, chłodzenia mięsa i ciasta podczas obróbki (zagniatania, mielenia, kutrowania), chłodzenia mięsa, ryb i drobiu do transportu, chłodzenia leków i ciała (kąpiele lodowe).
Do przechowalni
Łuskarka do lodu, marki Brema Ice, o indeksie: 873901. Parametry techniczne produktu: wysokość: 69 cm, szerokość: 50 cm, głębokość: 66 cm, waga: 59 kg. Posiada zasobnik na lód, izolowane ścianki, odpływ grawitacyjny. Wydajność pracy: do 90 kg lodu na dobę. Wymagane podłączenie do wody i odpływu. Należy używać wody o twardości 6°dH w skali niemieckiej (twarda woda powoduje osadzanie kamienia na grzałkach co może spowodować uszkodzenie i utratę gwarancji). Chłodzona powietrzem. Przeznaczona do hoteli, restauracji, barów, dyskotek oraz barów szybkiej obsługi, supermarketów, sklepów rybnych, przemysłu żywieniowego i spożywczego, a nawet punktów medycznych. Łuskarka do lodu 873901 jest idealna do produkcji pulpy, miazgi lodowej w temperaturze ok. -1C przeznaczonej do drinków, chłodzenia mięsa i ciasta podczas obróbki (zagniatania, mielenia, kutrowania), chłodzenia mięsa, ryb i drobiu do transportu, chłodzenia leków i ciała (kąpiele lodowe).
Do przechowalni
Łuskarka do lodu, marki Brema Ice, o indeksie: 873902. Parametry techniczne produktu: wysokość: 69 cm, szerokość: 50 cm, głębokość: 66 cm, waga: 59 kg. Posiada zasobnik na lód, izolowane ścianki, odpływ grawitacyjny. Wydajność pracy: do 90 kg lodu na dobę. Wymagane podłączenie do wody i odpływu. Należy używać wody o twardości 6°dH w skali niemieckiej (twarda woda powoduje osadzanie kamienia na grzałkach co może spowodować uszkodzenie i utratę gwarancji). Chłodzona wodą. Przeznaczona do hoteli, restauracji, barów, dyskotek oraz barów szybkiej obsługi, supermarketów, sklepów rybnych, przemysłu żywieniowego i spożywczego, a nawet punktów medycznych. Łuskarka do lodu 873902 jest idealna do produkcji pulpy, miazgi lodowej w temperaturze ok. -1C przeznaczonej do drinków, chłodzenia mięsa i ciasta podczas obróbki (zagniatania, mielenia, kutrowania), chłodzenia mięsa, ryb i drobiu do transportu, chłodzenia leków i ciała (kąpiele lodowe).
Do przechowalni
Łuskarka do lodu marki Hendi o numerze katalogowym 271797 wytwarzająca łuski lodu idealne do koktajli, schładzania mięs i ryb. Posiada obudowę w całości wykonaną ze stali nierdzewnej, zasobnik na lód o pojemności do 20 kg, system informujący o braku wody oraz pełnym zbiorniku gotowych łusek. W zestawie wąż doprowadzający i odprowadzający oraz szufelka do lodu. Klasa klimatyczna: N. Czynnik chłodniczy: R290, agregat chłodzony powietrzem. Wydajność do +/- 85 kg/dzień. Urządzenie z pewnością przyda się w barach, pubach, restauracjach czy hotelach.
Do przechowalni
Wytwornica kostek lodu z automatem kruszącym Firmness to urządzenie, które oferuje nie tylko kostki lodu, lecz także kruszony lód, dzięki czemu spełnia różnorodne potrzeby: zaopatrza w perfekcyjny lód do drinków, smoothies, deserów, ale również służący do schładzania lub ekspozycji produktów. Z uwagi na przełącznik priorytetu na osłonie przedniej możliwe jest sterowanie produkcji kostek lodu lub kruszonego lodu w sposób zależny od zapotrzebowania. Proces wytwarzania lodu z systemem wtryskowym jest niezawodny, wysoko wydajny, a dzięki niskiemu zużyciu wody także ekonomiczny. Obudowa urządzenia jest wykonana w całości z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Oprócz trwałości, ta cecha ma ogromne znaczenie higieniczne gdyż ułatwia utrzymanie w czystości. Co ważne, użytkownik może także z łatwością całkowicie wyjąć z kostkarki kasetę jednostki wtryskowej w celu czyszczenia i dezynfekcji. Firmness produkuje idealnie higieniczne, krystalicznie czyste i przejrzyste kostki lodu w sześciennym formacie o długości krawędzi 30×30×30 mm. Taka kostka lodu jest najbardziej pożądana przez wielu barmanów i restauratorów nie tylko z powodu walorów wizualnych, ale także dzięki właściwościom powolnego uwalniania stopionej wody podczas chłodzenia napojów i przygotowywania koktajli. Sprawia to, że smak napoju jest mniej zmieniony i uzyskujemy długotrwały efekt chłodzenia.Wydajność na 24h: 125kg/5000 kostek loduZapas: 130kgWaga172kg
Do przechowalni
Do przechowalni
Do przechowalni
Do przechowalni
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać łuskarkę firmy Resto Quality?:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać łuskarkę firmy Resto Quality?:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać łuskarkę Resto Quality Frozen Ice SPLIT1300?:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać łuskarkę Resto Quality Frozen Ice SPLIT1750?:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać łuskarkę Resto Quality Frozen Ice SPLIT3300?:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać łuskarkę Resto Quality Frozen Ice SPLIT4500?:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać łuskarkę Resto Quality Frozen Ice SPLIT750?:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać łuskarkę Resto Quality Frozen Ice SM700?:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać łuskarkę Resto Quality Frozen Ice SM700?:
Do przechowalni
Wybór odpowiedniej maszyny do produkcji lodu warto dopasować optymalnie do profilu prowadzonej działalności i związanych z nim potrzeb. W przypadku barów, klubów nocnych, dyskotek czy restauracji na ilość zużywanego lodu w różnej postaci decydujący wpływ ma średnia liczba obsługiwanych klientów. W przypadku działalności sezonowej, takiej jak letnia sprzedaż w okresie wakacyjnym lub do pomieszczeń produkcyjnych w których jest gorąco, warto wybrać model maszyny do produkcji lodu, która pracuje bezproblemowo i efektywnie w warunkach wysokiej temperatury, nawet powyżej 40 stopni Celsjusza.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.