długość | 300 mm |
---|---|
szerokość | 400 mm |
materiał: | silikon |
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Éclair & Choux 300×400 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia eklerków oraz okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.113.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Silikonowy szablon do ozdób deserowych 25.002.86.0065 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Silikomart polecany dla cukierni, punktów gastronomicznych, firm cateringowych oraz domowych cukierników. Forma ta sprawdzi się do tworzenia małych ozdób z resztek surowców cukierniczych – zapobiega to marnotrawieniu się jakichkolwiek produktów. Powstałe z masy cukrowej, czekolady czy karmelu, draże idealnie dopełnią każdy deser lodowy, ciasto, babeczkę czy inny słodki wypiek. Forma silikonowa do dekoracji 25.002.86.0065 o wymiarach 210×296 mm sprzedawany jest w zestawie 2 sztuk, gdzie każda z nich umożliwia stworzenie 45 ozdób. Forma wykonana z najwyższej jakości tworzywa jest łatwa w przechowywaniu i czyszczeniu.
Do przechowalni
Czarna mata silikonowa do blach piekarniczych o wymiarach 600×400 mm, wzmocniona włóknem szklanym.
Do przechowalni
Mata silikonowa w kolorze terakoty z tuleją do 6 babek. Może być używana w piekarnikach, w perforowanej tacy na grillu, w kuchenkach mikrofalowych i wszelkiego rodzaju zamrażarkach. Odporna na temperaturę od -60 do +230°C. Nie absorbuje zapachów i smaków. Łatwa w utrzymaniu w czystości – wystarczy umyć w ciepłej wodzie za pomocą gąbki lub w zmywarce.
Do przechowalni
Mata o teksturze drewna do ciast, rolad oraz rolad lodowych o wymiarach 250×185×6 mm, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Produkt idealnie nadaje się do tworzenia tekstur dla różnych form. Doskonałe dla domu, lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni lub firm cateringowych. Mata pozwala uzyskać oryginalny efekt w łatwy i przyjemny sposób. Produkt mata z teksturą drewna 250×185×6 mm wykonany jest z wysokiej jakości materiału. Można ją myć w zmywarkach, używać w zamrażarkach i lodówkach.
Do przechowalni
Silikonowa mata do dekorowania powierzchni mas cukrowych, lukrów plastycznych oraz marcepanu z relifem w kształcie groszków – kropek produkcji włoskiej firmy Silikomart. Mata służy do rozwałkowywania cukierniczych mas plastycznych i nadawanie ich powierzchni porządanego wzoru. Artykuł idealny dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt mata dekoracyjna do mas cukrowych 33.063.20.0065 wykonana jest najwyższej jakości materiałów według projektu doświadczonych włoskich cukierników.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Éclair 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia eklerków oraz innych podłużnych produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku eklerków 40.111.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Choux 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.112.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.