długość | 583 mm |
---|---|
szerokość | 384 mm |
materiał: | silikon |
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Éclair 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia eklerków oraz innych podłużnych produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku eklerków 40.111.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Mata cukiernicza 30T604013 produkcji włoskiej firmy Martellato to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno profesjonalnej pracowni cukierniczej, jak również tej domowej. Mata została wykonana z najwyższej jakości silikonu, który zapobiega przywieraniu produktu do maty podczas obróbki. Idealnie sprawdzi się tworzenia deseru semifreddo. Silikonowa mata cukiernicza 30T604013 o wymiarach 400×600 mm posiada wzór z motywem gwiazd. Produkt jest łatwy w przechowywaniu, jak i czyszczeniu.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Choux 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.112.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Mata cukiernicza 40-W148 produkcji włoskiej firmy Martellato to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno profesjonalnej pracowni cukierniczej, jak również tej domowej. Mata została wykonana z najwyższej jakości silikonu, który zapobiega przywieraniu produktu do maty podczas obróbki. Silikonowa mata cukiernicza 40-W148 o wymiarach 400×200 mm posiada wzór z motywem urodzinowym. Produkt jest łatwy w przechowywaniu, jak i czyszczeniu.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza 30TE6001R produkcji włoskiej firmy Martellato to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno profesjonalnej pracowni cukierniczej, jak również tej domowej. Mata została wykonana z najwyższej jakości silikonu, który zapobiega przywieraniu maty do deseru. Silikonowa mata do eklerów 30TE6001R o wymiarach 585×386 mm pozwala zrobić 36 sztuk jednorazowo. Mata jest łatwa w przechowywaniu, jak i czyszczeniu.
Do przechowalni
Mata cukiernicza 40-W127 produkcji włoskiej firmy Martellato to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno profesjonalnej pracowni cukierniczej, jak również tej domowej. Mata została wykonana z najwyższej jakości silikonu, który zapobiega przywieraniu produktu do maty podczas obróbki. Silikonowa mata cukiernicza 40-W127 o wymiarach 600×400 mm posiada wzór z motywem cegły. Produkt jest łatwy w przechowywaniu, jak i czyszczeniu.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Choux 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.112.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Éclair & Choux 300×400 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia eklerków oraz okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.113.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.