długość | 583 mm |
---|---|
szerokość | 384 mm |
materiał: | silikon |
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Éclair 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia eklerków oraz innych podłużnych produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku eklerków 40.111.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Silikonowa mata o wymiarach 60 × 40 cm produkcji francuskiej firmy De Buyer wykonana ze silikonu w jasnym, szarym kolorze z ciemniejszą ramką, dzięki któremu umożliwia dokładne rozprowadzenie ciasta i wypieczenie. Silikonowa mata skierowana jest do restauracji, hoteli, cukierni i kawiarni, jak również do innych lokali gastronomicznych na wysokim poziomie. Bez przeszkód znajdzie zastosowanie również w gospodarstwie domowym każdego miłośnika wypieków. Silikonowa mata 600 × 400 mm D-4931-58N dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę Tom-Gast, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczo-cateringowego. Naczynie pakowane pojedynczo. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Mata silikonowa w kolorze terakoty. Może być używana w piekarnikach, w perforowanej tacy na grillu, w kuchenkach mikrofalowych i wszelkiego rodzaju zamrażarkach. Odporna na temperaturę od -60 do +230°C. Nie absorbuje zapachów i smaków. Łatwa w utrzymaniu w czystości – wystarczy umyć w ciepłej wodzie za pomocą gąbki lub w zmywarce.
Do przechowalni
Folia do przekładania masy – 590×390 mm
Do przechowalni
Forma z czerwonego silikonu do dekorowania krawędzi i boków ciasta. Do stosowania w temp. Od -60 do 230°C. Można myć w zmywarce.
Do przechowalni
Mata o kropkowanej teksturze do ciast, rolad oraz rolad lodowych TEX04 Pois o wymiarach 250×185×6 mm, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Produkt idealnie nadaje się do tworzenia tekstur dla form Buche 27.259.87.0060 oraz zestawów Kit Buche. Doskonałe dla domu, lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni lub firm cateringowych. Mata pozwala uzyskać oryginalny efekt w łatwy i przyjemny sposób. Produkt mata z teksturą 33.054.20.0065 wykonany jest z wysokiej jakości materiału. Można ją myć w zmywarkach, używać w piekarniku, lodówkach i mikrofalówkach. Wysoka jakość produktów gwarantuje niezawodność w temperaturach od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Choux 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.112.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Éclair & Choux 300×400 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia eklerków oraz okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.113.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.